Gepersonaliseerd kerstcadeau

Door Het Gigstarter Team op 21-12-2021

Kerstmis staat voor de deur! Ondanks deze eenmalige bijeenkomst per jaar, heeft de regering geen beperkingen opgeheven. Nu is het tijd om te improviseren en out of the box te denken! Vier jij Kerst zonder muziek? Schaam je niet als je graag swingt op Jingle Bell Rock of het kerstalbum van Michael Bublé op repeat speelt en dat voor de 5e Kerstmis op rij. Als je live muziek wil toevoegen aan jouw nieuwjaars- en kerstvieringen, heeft Gigstarter het perfecte cadeau voor jou! Lees verder om meer te weten te komen en hoe je nog steeds met volle teugen van muziek kan genieten tijdens Kerstmis.

Wil jij je familie verrassen met een Online Gig?

Zeg het met muziek

We willen het deze kerst een beetje anders doen. Ondanks dat live optredens beperkt zijn, willen we toch onze artiesten steunen en hen aanmoedigen om muziek te blijven maken. Zo kwamen we op het idee van de gepersonaliseerde remix en het gepersonaliseerde nummer.

Een persoonlijke remix als cadeau

Wij hebben een breed aanbod als het gaat om DJ's, van Jazz tot Techno. Wil je deze kerst all in gaan en je geliefde verrassen met een persoonlijke remix van de enige echte DJ Maestro, of heb je zin in een remix dichterbij huis? PartyDJ-Dylan97 verzorgt typisch Nederlandse muziekmixen. Weet je niet zeker naar wat voor een remix je op zoek bent? DJ LvZMusic, Feest DJ's Aart en Daan en DJ-DJANZZ draaien allround en weten allebei voor elke gelegenheid de juiste muziek te draaien! Wat dacht je van dansmuziek? Er is geen betere manier dan dansend de kerstdagen door te brengen met DJ Baltix. Je kunt ook teruggaan in de tijd naar de jaren 80 en 90 met DJ Barry. Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben het!

Een persoonlijk liedje als cadeau

Wat is er nog ontroerender dan een persoonlijke remix? Dat klopt: een persoonlijk liedje van onze eigen Gigstarter artiesten. Als je jouw geliefden wilt verrassen en het net iets anders wilt doen dan het typische kerstliedje, kijk dan eens naar onze rock 'n roll artiesten Gold Water, The Hormones en ACES - Gigstarter Artiest van het Jaar 2016. Ga nog net een stapje verder met een vleugje metal met Ruurd Woltring. Meer op zoek naar country vibes? Sem van Blerk en Squander Squad voorzien je graag van wat deuntjes.

Misschien is Abdel de perfecte keuze voor jou, wie zwijmelt er nu niet weg bij een Latin nummer? Als je een beetje onzeker bent over het genre en op veilig wil spelen, kan je nooit verkeerd gaan met een pop liedje van The Breeze of Baragan. Als je op zoek bent naar wat Jazz klanken moet je zeker eens kijken naar The Moonlight Heroes en Saskia Laroo. Wil je weggeblazen worden? Dieke van Hoften kan daar met haar prachtige stem wel voor zorgen. Last but not least, als je dicht bij huis wilt blijven kan De Reisgenoot je voorzien van wat Nederlands materiaal of misschien Troubadour Edgar?


Op deze manier kan je een online concert hebben van Raoul Michel, een singer-songwriter

Online optreden

Soms kan het moeilijk zijn om een origineel cadeau te vinden voor je familie, vrienden en geliefden. Als je ze deze kerst wilt verrassen, boek dan een singer songwriter, een duo of een DJ op Gigstarter voor een live online concert. Het aanbieden van een digitale live-ervaring biedt tegenwoordig veel voordelen. Je kunt er namelijk zeker van zijn dat je corona-proof cadeau op tijd geleverd wordt en het je portemonnee niet al te veel leeg trekt.

Daarnaast heb je op Gigstarter direct contact met de artiest, zodat je alle mogelijkheden kunt regelen en bespreken. Waarom vraag je niet een singer-songwriter om een betekenisvol en ontroerend lied voor je oma te schrijven?

Als je niet weet waar te beginnen, bel ons, wij begeleiden je graag bij jouw zoektocht:

Plaats een oproep

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: kerst, kerstmis, nieuwsjaar, live muziek, remix, nummer, optreden, online, concert