Zanger Gitarist Troubadour Edgar

  • Soloartiest   /   Emmen
  • #Allround #Folk #Akoestisch
  • Klinkt als Bruce Springsteen, Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, John Denver, Johnny Cash, Elvis Presley, The Beatles, Simon and Garfunkel, Eric Clapton, Bob Dylan, John Lennon, Doe Maar, De Dijk, Rob de Nijs en mezelf
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €325 - €695

Stuur een persoonlijk bericht naar Zanger Gitarist Troubadour Edgar

Check beschikbaarheid
Zanger Gitarist Troubadour Edgar  , Allround, Folk, Akoestisch soloartist

Aan de hand van menukaarten kunt U bekijken wat ik allemaal speel en liedjes uitkiezen. Staat Uw liedje er niet o, geen probleem, want misschien ken ik hem wel. Door mijn lange ervaring heb ik ook een breed repertoire aangemeten, met diverse muziekstijlen. Het geluid staat altijd op een prettig niveau afgesteld en de muziek is voor elk wat wils. Interactief maak ik uw feest nog leuker en iedereen kan meedoen of zelfs mee spelen en zingen. Natuurlijk kan ik ook prima als achtergrond fungeren, net wat U wilt!

Muziek

Schylge

wind

Thuis

Reviews

Boek Zanger Gitarist Troubadour Edgar en wees de eerste die een review achterlaat.

Optredens van Zanger Gitarist Troubadour Edgar

Contact

Zanger Gitarist Troubadour Edgar  , Allround, Folk, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edgar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Zanger Gitarist Troubadour Edgar

Zanger Gitarist Troubadour Edgar is een solo-artiest uit Emmen. Zanger Gitarist Troubadour Edgar maakt vooral muziek in de genres Allround, Folk & Akoestisch. Zanger Gitarist Troubadour Edgar heeft sinds de inschrijving op 21/07/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Zanger Gitarist Troubadour Edgar klinkt als: Bruce Springsteen, Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, John Denver, Johnny Cash, Elvis Presley, The Beatles, Simon and Garfunkel, Eric Clapton, Bob Dylan, John Lennon, Doe Maar, De Dijk, Rob de Nijs en mezelf. Het repertoire van Zanger Gitarist Troubadour Edgar bestaat uit covers en eigen werk.

Zanger Gitarist Troubadour Edgar hanteert een richtprijs van €325 - €695 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.