Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Zanger en zangeressen overzicht

Een leuke zanger of zangeres op een feest, daar houdt iedereen van. Op Gigstarter is er een breed scala aan zangers en zangeressen te boeken die gepast zijn voor feesten en partijen. Omdat er een groot aanbod aan zangers is zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Op Gigstarter kan je gemakkelijk zangers en zangeressen met elkaar vergelijken, om uiteindelijk de perfecte artiest voor jouw gelegenheid te ontdekken.

Zanger inhuren

Via Gigstarter kan je gemakkelijk een zanger inhuren voor jouw evenement. Of je nou op zoek bent naar een zanger voor jullie bruiloft, jouw verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest - op Gigstarter vind je een geschikte zanger voor elke gelegenheid. Blader door de database, selecteer een aantal leuke artiesten en plaats een geheel vrijblijvende offerteaanvraag. naar een of meerdere zangers of zangeressen, vraag of ze beschikbaar zijn op de datum van jouw evenement.

Bekende zangeres boeken?

Gigstarter is een open platform waar alle artiesten zich kosteloos kunnen inschrijven. Dit betekent dat zowel onbekende als bekende zangers via Gigstarter te boeken zijn. Een voorbeeld van een bekende zangeres die je via Gigstarter kan inhuren is Mevrouw Tamara.Zij is bekend van het televisieprogramma "De Beste Singer-Songwriter van Nederland". Andere artiesten die lokale bekendheid genieten zijn bijvoorbeeld Ans Tuin, ook wel bekend als de Parel van de Jordaan.

Zanger op jouw feest

Boek een zanger voor jouw feest. Van Nederlandstalige volkszangers tot jazz zangers, en van operazangers tot singer-songwriters, we bieden het allemaal! Blader rustig door de database en laat jezelf verrassen!