Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Verjaardag

Een verjaardag mag je niet zomaar aan je voorbij laten gaan, dat moet je vieren. En hoe beter dan met live muziek?

Live muziek voor jouw verjaardag boek je bij Gigstarter

Je verjaardag kan je op verschillende manieren vieren. Zo kan je groot uitpakken en vele mensen uitnodigen en eventueel nog een locatie afhuren. Aan de andere kant kan je het gezellig in jouw huiskamer vieren met een kleine groep bekenden. Voor alle soorten kan live muziek een geweldige toevoeging zijn voor jouw verjaardag.

Zo kan een kleinere act als een singer-songwriter jouw verjaardag extra speciaal maken. In deze intieme setting komen de nummers nog meer tot zijn recht. Ook een jazz ensemble of een akoestisch bandje kan hier uitstekend voor zijn. Met een groter aantal genodigden kan een band de perfecte sfeermaker zijn op jouw feest. Zo kan een coverband voor de juiste meezingers zorgen voor het hele publiek.

Live muziek in alle soorten bij Gigstarter

Wil je de mensen echt aan het dansen krijgen? Dan kan een grotere samenstelling zoals een band die funk maakt wel eens zijn wat je zoekt. Ben je niet op zoek naar een band maar wil je wel iedereen aan het dansen hebben? Dan kan een DJ zijn wat jij zoekt omdat een DJ de muziek die jij leuk vindt door elkaar weet te mixen.

Blader door de database en neem een voorproefje van je verjaardagsfeest!

Bekijk ook de Verjaardag DJs en het overzicht van alle Verjaardag bands.