Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek DJs voor jouw Verjaardag

Verjaardagen blijven een speciaal moment in het jaar. Veel mensen kiezen ervoor om deze dag nog feestelijker te maken en huren live muziek. Een DJ hoort natuurlijk ook bij deze opties!

Een DJ inhuren doe je bij Gigstarter met Nederlands grootste aanbod aan DJ’s

Je zit er aan te denken om een DJ te boeken voor jouw verjaardag, maar waar moet je op letten?
Een DJ kan relatief goedkoop en gemakkelijk een feestje bouwen van jouw verjaardag. Bedenk goed welke soort muziek je op jouw verjaardag wilt en wat het publiek fijn zal vinden. Mocht je het niet zeker weten, kies dan voor een DJ die een fijne en aangename sfeer kan neerzetten door bijvoorbeeld hits te draaien.

Huur een DJ voor jouw verjaardag in via Gigstarter

In elk genre heeft Gigstarter uitstekende DJ’s die je kan boeken. Houd je van lekkere housefeestjes of geniet je van EDM? Dan heeft Gigstarter de juiste artiesten die deze muziek draaien. Ook de subtielere muziek die meer op de achtergrond van de verjaardag functioneren zijn volop aanwezig op Gigstarter.

Bekijk de profielen van de DJ’s op Gigstarter en let goed op de genre’s die de artiesten draaien en welke apparatuur zij nodig hebben om een feest te bouwen. Heel vaak hebben de DJ’s een basis en betaalbaar geluidssysteem nodig en in veel gevallen nog een draaitafel. Vele DJ’s hebben ook zelf de spullen mee. Alles valt te regelen via Gigstarter!

Bekijk ook de Verjaardag bands en het overzicht van alle Verjaardag artiesten.