Raoul Michel

  (4)

Indicatie €400 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Raoul Michel

Check beschikbaarheid
Raoul Michel, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Voor Raoul Michel (1987) is muziek de fundering waar hij altijd op kan bouwen. De zanger/gitarist en songwriter uit Haarlem had een bewogen jeugd waarin muziek de enige houvast was. De rol die muziek al van jongs af aan speelt in zijn leven, zorgt voor een enorme drive om als muzikant te slagen. Eerst op het conservatorium, later als gitarist bij o.a. Candy Dulfer, Waylon, Boris en Jennie Lena. Met de EP Welkom in de Wereld debuteert hij als soloartiest. Geïnspireerd door o.a. Damien Rice en Maarten van Roozendaal staat de zeggingskracht voorop in liedjes over niet krijgen wat je wilt, voor harde feiten komen te staan en genieten van het moment, omdat je nooit weet of het ooit nog terug komt.

Muziek

Kom Maar Op Met Die Regen

Wij Gaan Door

Lieve Vieve

Reviews

Door op 10/04/2018

Raoul gaf een heel goed optreden tijdens het Gigstarter Café. Hij wisselt zijn eigen sterke nummers af met mooie covers. Een rasartiest die we iedereen kunnen aanraden voor zijn of haar event!

Door op 16/02/2018

Raoul was geweldig! een enorm goede zanger, mede dankzij Raoul is het een geweldige avond geworden!

Door op 26/07/2017

Raoul Michel was een verrassing voor mijn partner en het dinerende gezelschap en kwam al spelend vanaf het terras de kamer in. Overrompelend mooi effect!
Raoul Michel ruim vantevoren geboekt, soepel contact via whatsapp en telefoon, zijn soundcloud en youtube video's gaven al snel de doorslag hem te kiezen - fantastisch gitaarspel bij zijn sound, zowel subtiel als zaalvullend gecombineerd met zijn stem een aanrader. Hij speelde 30 a 40 minuten eigen werk, subtiele ontroerende nummers en groots uitpakkende. Engels- als enkele Nederlandstalige nummers, mooi te zien dat hij ook zelf genoot van zijn optreden, de interactie met het publiek was top. Na het optreden was er nog een leuk gesprek met onze gasten, wat mij betreft helemaal geslaagd, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Contact

Raoul Michel, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Raoul Michel

Raoul Michel is een solo-artiest uit Haarlem. Raoul Michel maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Pop. Raoul Michel heeft sinds de inschrijving op 23/12/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Raoul Michel klinkt als: John Mayer, Nielson, Damien Rice, Jimi Hendrix. Het repertoire van Raoul Michel bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Raoul Michel krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Raoul Michel hanteert een richtprijs van €400 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.