Eva-Nicole Leroux ♪

  (11)
  • Soloartiest   /   Gouda
  • #Singer-songwriter #Pop #Jazz
  • Klinkt als Pop en jazz (Ed Sheeran, Ella Fitzgerald, Adele, Sting, Billie Eilish)
  • 34 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Eva-Nicole Leroux ♪

Check beschikbaarheid
Eva-Nicole Leroux ♪ , Singer-songwriter, Pop, Jazz soloartist

Mijn naam is Eva-Nicole Leroux en ik ben een zangeres en pianiste uit Gouda. Ik heb zowel mijn bachelor- als mijn masterstudie aan het Conservatorium van Utrecht afgerond en in 2019 eindigde ik met de Grote Prijs van Nederland tijdens de publieke stemmingsronde op de derde plek als publieksfavoriet in de categorie Singer-Songwriter.

Het repertoire dat ik speel is divers en erg toegankelijk: van kippenvel ballads tot vrolijke hits. Denk aan liedjes zoals ‘Perfect’ van Ed Sheeran, ‘Sunrise’ van Norah Jones, ‘Sunny’ van Bony M. en ‘Isn’t she lovely’ van Stevie Wonder. Daarnaast vind ik het een leuke uitdaging om liedjes passend te maken voor het moment. Zo herschreef ik bijvoorbeeld het lievelingsliedje van een bruidspaar ("Atemlos durch die Nacht" van "Helene Fischer") tot een rustige ballad, zodat het een mooi nummer werd om als bruidspaar de kerk mee binnen te lopen tijdens de huwelijksceremonie.

Je kunt er helemaal op vertrouwen dat ik voor mooi passend repertoire zal zorgen en als je zelf suggesties hebt sta ik daar natuurlijk ook voor open, want ik maak graag het plaatje compleet! Voor groepen tot honderd personen lukt het mijzelf om mijn piano en zang uit te versterken. Als het aantal gasten groter wordt, neem ik contact op met de locatie en komen we er eigenlijk ook altijd wel uit. Als zangeres-pianiste speel ik graag samen met andere muzikanten, dus laat het vooral ook weten als je er bijvoorbeeld graag een (contra)bassist of gitarist bij zou willen hebben.

Heb je vragen stuur mij dan gerust een berichtje. Hieronder vind je een overzichtje van de prijzen.
Hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen. Ik kijk ernaar uit!

Muzikale groeten,

Eva-Nicole

Prijzen:

HUWELIJKSCEREMONIE

Voor €450,- (exclusief 9% btw en reiskosten) speel en zing ik tijdens jullie huwelijksceremonie.
Gangbare momenten voor muziek tijdens de huwelijksceremonie is tijdens de binnenkomst van het bruidspaar, het ondertekenen van de akte, na het ja-woord en tijdens het weglopen van het bruidspaar.

RECEPTIE/DINER na de HUWELIJKSCEREMONIE

Na de huwelijksceremonie blijf ik graag nog even en speel ik elk volgend uur voor €150,- (exclusief 9% btw en reiskosten). Wanneer jullie niet direct aansluitend op de ceremonie muziek nodig hebben is dat natuurlijk ook bespreekbaar.

ACHTERGRONDMUZIEK tijdens jouw EVENEMENT

Heb je een diner, borrel of bijvoorbeeld een jubileumviering? Voor €350,- (exclusief 9% btw en reiskosten) verzorg ik graag een uur lang de achtergrondmuziek tijdens jouw evenement. Elk extra uur dat erna komt kost €150,- (exclusief 9% btw en reiskosten).

SINGER-SONGWRITER / COVERS / FESTIVALS

Stuur mij even een berichtje zodat we aan de hand van de speelduur & de setting met elkaar een bedrag kunnen afspreken.

DOOPDIENST/ UITVAART

Ik speel graag op jouw verzoek één of meerdere liedjes tijdens de doopdienst of uitvaart: €450,- (exclusief 9% btw en reiskosten).

LIEDJES OP MAAT

Met jouw input schrijf ik graag een liedje voor jullie bruiloft, doopdienst, huwelijksaanzoek of als aandenken aan jouw overleden dierbare.

Kosten:
♪⃝Pianonummer: CD-versie: €300,- exclusief btw
♪⃝Pianonummer: Live uitvoering: €300,- exclusief btw & reiskosten
♪⃝Pianonummer: CD-versie + live uitvoering: €400,- exclusief btw & reiskosten

♪⃝Piano & Zang: CD-versie: €400,- exclusief btw
♪⃝Piano & Zang: Live uitvoering: €400,- exclusief btw & reiskosten
♪⃝Piano & Zang: CD-versie + live uitvoering: €500,- exclusief btw & reiskosten

Muziek

Jij bent de liefde LIVE (bi...

Eva-Nicole Leroux: Schoon S...

Eva-Nicole Leroux: Samen Ne...

Reviews

Door op 13/05/2024

Het contact was erg prettig. Eva-Nicole was heel aardig en enthousiast. De muziek was heel goed en mooi. Het paste perfect bij onze bruiloft.

Door op 24/04/2024

Dankjewel, Eva-Nicole dat je op onze bruiloft hebt willen spelen en zingen! Met jouw prachtige stem heb je ons diep geraakt en we denken er met heel veel plezier en liefde aan terug! We wensen je heel veel geluk in de toekomst en hopen dat je nog vele mensen blij gaat maken met jouw talent!!

Door op 12/04/2024

Het contact met Eva-Nicole Leroux verliep prima. Afspraken maken ging soepel.
Tijdens haar optreden wist zij met haar eigen liedjes en enkele covers het publiek te boeien en te raken. Tussendoor leuke en mooie anekdotes. Het was allemaal zeer sfeervol.
Al met al een prachtig miniconcert!

Optredens van Eva-Nicole Leroux ♪

Meer optredens

Contact

Eva-Nicole Leroux ♪ , Singer-songwriter, Pop, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Eva-Nicole

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Eva-Nicole Leroux ♪

Eva-Nicole Leroux ♪ is een solo-artiest uit Gouda. Eva-Nicole Leroux ♪ maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Jazz. Eva-Nicole Leroux ♪ heeft sinds de inschrijving op 15/05/2022 in totaal 34 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Eva-Nicole Leroux ♪ klinkt als: Pop en jazz (Ed Sheeran, Ella Fitzgerald, Adele, Sting, Billie Eilish). Het repertoire van Eva-Nicole Leroux ♪ bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Eva-Nicole Leroux ♪ krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

Eva-Nicole Leroux ♪ hanteert een richtprijs van €350 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.