Bart Zeal

  (5)
  • Soloartiest   /   Wageningen
  • #Folk #Keltisch #Singer-songwriter
  • Klinkt als Luke Kelly, The Dubliners, Silly Wizard, Karliene, Irish Traditional Folk
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Bart Zeal

Check beschikbaarheid
Bart Zeal, Folk, Keltisch, Singer-songwriter soloartist

De bard genaamd Bart Zeal begon zijn professionele carrière in 2020 met zijn verlengde versie van My Mother Told Me die hem meer dan 1.000.000 streams opleverde. Zijn roots liggen in het bezingen van populaire films, boeken, en videogames. Hieruit is een zeer verhalende Folky Country stijl ontstaan die zowel tot de verbeelding spreekt als in de realiteit gegrond is. Deze "Medieval-Fantasy" zanger neemt je mee naar bijzondere sprookjesachtige werelden waar zich verhalen afspelen die dichter bij de werkelijkheid liggen dan je verwacht. Bart’s publiek erkent vaak dat zij nog niet bekend waren met dit genre totdat zij hem hoorden zingen. Hij schrijft en speelt dan ook om zijn publiek te verassen en verstopt diepgaande berichten over het leven in deze fictieve verhalen.
Meer info en muziek op https://linktr.ee/BartZeal

The bard known as Bart Zeal started his professional career in 2020 with his extended version of My Mother Told Me, which quickly reached over a million streams. His roots lay in songs about popular films, books, and games. From this arose a narrative Folky Country style that speaks to the imagination, yet is grounded in reality. This Medieval-Fantasy singer transports you to special fairytalelike worlds where stories play out that are closer to our reality than you might expect. Bart’s audience often confesses to not having known about this genre of music until after hearing him sing. It is no wonder, then, that he writes and plays to surprise his audience and hides hidden messages about life in these fictional stories riddled with profound meaning.
Discover more at https://linktr.ee/BartZeal

Muziek

Touch the Sky [Soundtrack]

Denna [Original]

My Mother Told Me [Cover]

Reviews

Door op 17/11/2023

Zelden een artiest gevonden waarmee de communicatie, vooraf, tijdens en na de show, zo snel en makkelijk verliep.

Bart was ruim op tijd aanwezig, de soundcheck ging snel. En het aanwezige publiek ging meteen in goede moed door de soundcheck.
Het werd dan ook een fantastische avond, de sfeer werd door Bart's optreden geweldig.

Bart is een aanrader voor al uw evenementen,

Door op 07/06/2023

Het contact met Bart verliep super soepel. Bart stelt zich zeer professioneel en flexibel op en zet een toffe show neer.

Door op 14/03/2023

Bart is fijn in de communicate en was mooi op tijd. Hij past zich makkelijk aan op en heeft prettig samengewerkt met onze geluidsman.

Door de muziek die Bart speelt en het contact wat hij maakt met het publiek onstaat er een prettige intieme sfeer. Het publiek word meegenomen in de verhalen die hij verbaal maar ook zeker muzikaal verteld.

Contact

Bart Zeal, Folk, Keltisch, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bart

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bart Zeal

Bart Zeal is een solo-artiest uit Wageningen. Bart Zeal maakt vooral muziek in de genres Folk, Keltisch & Singer-songwriter. Bart Zeal heeft sinds de inschrijving op 29/01/2023 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bart Zeal klinkt als: Luke Kelly, The Dubliners, Silly Wizard, Karliene, Irish Traditional Folk. Het repertoire van Bart Zeal bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bart Zeal krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Bart Zeal hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.