Bart the Bard

  (5)
  • Soloartiest   /   Wageningen
  • #Folk #Keltisch #Singer-songwriter
  • Klinkt als Luke Kelly, The Dubliners, Silly Wizard, Karliene, Irish Traditional Folk
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Bart the Bard

Check beschikbaarheid
Bart the Bard, Folk, Keltisch, Singer-songwriter soloartist

Deze bard is een druïdische componist en lyricist. Hij schrijft zijn poëtische liederen waarin hij heidense bardische leringen behandelt om tot een dieper begrip van het leven te komen. Bart haalt inspiratie uit het achtvoudige wiel van het jaar en mythische (vaak Scandinavische of lokale) verhalen. Hij speelt muziek om de luisteraar een melodisch respijt te geven van de alledaagse sleur en brengt zo zijn publiek in verbinding met verloren stemmen uit een ver verleden. Met zijn fantasy-folkstijl steekt hij oeroude Pagan tradities in een modern jasje en spreekt hij zijn publiek aan met verhalen over sprookjesachtige werelden.
Meer info en muziek op https://linktr.ee/BartTheBardOfficial

This bard is a druidic composer and lyricist. He writes his poetic songs in which he explores pagan bardic teachings to reach a deeper understanding of life. Bart gets his inspiration from the eightfold wheel of the year and mythical (often Scandinavian or local) stories. He plays his music to give his listener a melodic respite from the mundanity of everyday life by visiting fairytale-like worlds. With his iconic Fantasy-Folk style, he gives ancient Pagan traditions a modern twist and appeals to his audience with these lost voices of a distant past.
Discover more at https://linktr.ee/BartTheBardOfficial

Muziek

Touch the Sky [Soundtrack]

Denna [Original]

My Mother Told Me [Cover]

Reviews

Door op 17/11/2023

Zelden een artiest gevonden waarmee de communicatie, vooraf, tijdens en na de show, zo snel en makkelijk verliep.

Bart was ruim op tijd aanwezig, de soundcheck ging snel. En het aanwezige publiek ging meteen in goede moed door de soundcheck.
Het werd dan ook een fantastische avond, de sfeer werd door Bart's optreden geweldig.

Bart is een aanrader voor al uw evenementen,

Door op 07/06/2023

Het contact met Bart verliep super soepel. Bart stelt zich zeer professioneel en flexibel op en zet een toffe show neer.

Door op 14/03/2023

Bart is fijn in de communicate en was mooi op tijd. Hij past zich makkelijk aan op en heeft prettig samengewerkt met onze geluidsman.

Door de muziek die Bart speelt en het contact wat hij maakt met het publiek onstaat er een prettige intieme sfeer. Het publiek word meegenomen in de verhalen die hij verbaal maar ook zeker muzikaal verteld.

Contact

Bart the Bard, Folk, Keltisch, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bart

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bart the Bard

Bart the Bard is een solo-artiest uit Wageningen. Bart the Bard maakt vooral muziek in de genres Folk, Keltisch & Singer-songwriter. Bart the Bard heeft sinds de inschrijving op 29/01/2023 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bart the Bard klinkt als: Luke Kelly, The Dubliners, Silly Wizard, Karliene, Irish Traditional Folk. Het repertoire van Bart the Bard bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bart the Bard krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Bart the Bard hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.