Bart Zeal

  (3)
  • Soloartiest   /   Wageningen
  • #Folk #Keltisch #Singer-songwriter
  • Klinkt als Luke Kelly, The Dubliners, Silly Wizard, Karliene, Irish Traditional Folk
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Bart Zeal

Check beschikbaarheid
Bart Zeal, Folk, Keltisch, Singer-songwriter soloartist

De bard genaamd Bart Zeal bezingt allerlei taferelen in zijn liederen, die gebaseerd zijn op zijn favoriete culturen, films, series, boeken, en videogames. Hij wordt geïnspireerd door plekken en mensen in zowel fictieve als ware verhalen. Van de Dwergen uit Altera tot de Schotse vissers. Deze Medieval-Fantasy zanger neemt je met zijn folky stijl mee naar bijzondere sprookjesachtige werelden! Zijn sound lijkt grotendeels op Country en Ierse/Schotse Folk.

The brilliant stories that the bard known as Bart Zeal tells with his music stem from his favorite cultures, movies, books, series, and video games. He is inspired by stories of people and places in both real-life and made-up settings. From the Dwarves of Altera to the Scottish fishermen. This medieval fantasy singer uses originals and covers to transport you to fantastical worlds. His roots lie in Country music as well as Irish and Scottish Folk.

Muziek

Touch the Sky [Soundtrack]

Denna [Original]

My Mother Told Me [Cover]

Reviews

Door op 14/03/2023

Bart is fijn in de communicate en was mooi op tijd. Hij past zich makkelijk aan op en heeft prettig samengewerkt met onze geluidsman.

Door de muziek die Bart speelt en het contact wat hij maakt met het publiek onstaat er een prettige intieme sfeer. Het publiek word meegenomen in de verhalen die hij verbaal maar ook zeker muzikaal verteld.

Door op 27/02/2023

Fijn contact gehad met Bart Zeal, hij denkt goed mee en is vaak goed bereikbaar. Toffe show gehad hier met goede live muziek! Zou het zeker over een tijdje weer overwegen.

Door op 22/02/2023

Goede sfeer. Professionele instelling.

Contact

Bart Zeal, Folk, Keltisch, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bart

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bart Zeal

Bart Zeal is een solo-artiest uit Wageningen. Bart Zeal maakt vooral muziek in de genres Folk, Keltisch & Singer-songwriter. Bart Zeal heeft sinds de inschrijving op 29/01/2023 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bart Zeal klinkt als: Luke Kelly, The Dubliners, Silly Wizard, Karliene, Irish Traditional Folk. Het repertoire van Bart Zeal bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bart Zeal krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Bart Zeal hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.