Marcel Broekman

  (7)
  • Soloartiest   /   Doetinchem
  • #Kleinkunst #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Stef Bos, 3js, Ilse de Lange
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Marcel Broekman

Check beschikbaarheid
Marcel Broekman , Kleinkunst, Akoestisch, Pop soloartist

‘Eerlijk’ en ‘transparant’ zijn in je muziek is als het omschrijven van een mooi landschap. Je weet er woorden aan te geven, maar de echte ervaring heb je, als je het opzoekt en over je heen laat komen. Marcel Broekman’s muziek is een spiegel waar je je makkelijk in kunt herkennen. Warm en kwetsbaar, vrij en gevoelig; het is muziek die ontstaat door een samenspel van talenten, karakters en ervaringen en die zo de ups en downs van het leven schetst.

Als sessiemuzikant werkte hij al samen met artiesten als het Jaffo Gate Quartet, Barbara Lok, Ben Cramer, Ralph van Manen en Brian Doerksen. Gaandeweg begon hij eigen liedjes te schrijvenen waagde hij zich aan co-writes. Met de internationaal bekende country artiest Rob Crosby (die op zijn beurt deel uitmaakte van The Common Linnets) schreef hij het duet ‘Open Armen’. Eén van de eerste liedjes die Marcel presenteerde aan het grote publiek, was de single ‘Drenthe’. De muziek past bij de ontspannen ogende, maar toch ook kwetsbare persoon die Broekman is: een mix van relaxte pop en folk met een vleugje country.
‘Drenthe’ werd opgevolgd door de popsingle ‘Hoger Zonder Vrees’. Hiervoor werkte Marcel samen met producer en componist Henk Pool, bekend van onder andere zijn werk met Guus Meeuwis en Marco Borsato (‘Als Alle Lichten Zijn Gedoofd’). Het repertoire van Marcel Broekman groeit gestaag (een volledig album staat voorzichtig in de planning) en leunt op een sfeervolle mengeling van stijlen. Het geheel klinkt warm en vertrouwd: nederpop, lichte folk en country (een favoriete stijl van Marcel) geven een gevoel van ‘thuiskomen’.

Muziek

Hoger Zonder Vrees

Mijn leven mijn thuis

Drenthe

Foto's

Reviews

Door op 16/10/2020

In het kader van klappen voor de kunst waarin de kunstsector wordt ondersteund heeft Marcel Broekman een optreden verzorgd in Odeon Cultuurhuis te Tweede Exloermond. Samen met zijn vaste gitarist Wim Rehbergen hebben ze een fijne avond verzorgd met mooie liederen over de alledaagse dingen.

Door op 28/01/2020

En daar was hij dan helemaal uit Doetinchem naar Wirdum (Friesland) gelukkig nog op tijd ondekt Wirdum (Groningen) en dan te bedenken dat er ook nog een Wirdum in Duitsland ligt. Op tijd voor de soundcheck en om even over 15.00 uur gaat Marcel samen met Wim Rebergen van start. Het aanwezige publiek is stil en luistert aandachtig naar de Liedjes die als een rode draad door het verhaal van Marcel lopen. Mooie luisterliedjes die van alles vertellen over het leven van Marcel en zijn belevingswereld. Zeker de moeite van t beluisteren waard!

Door op 22/05/2019

Marcel Broekman heeft 11 Mei 2019 ons verjaardagsfeest helemaal compleet gemaakt.
Wij werden beide 60 jaar en wilden graag 2 setjes van 20 minuten luisterliedjes.
Dit werd erg mooi gedaan, Marcel, zang en piano en Wim, gitaar en zang.
Het contact verliep heel makkelijk en toegankelijk.
Zeer aan te bevelen en super kwaliteit!!

Willemien en Fred Dokter
Westervoort

Contact

Marcel Broekman , Kleinkunst, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marcel Broekman

Marcel Broekman is een solo-artiest uit Doetinchem . Marcel Broekman maakt vooral muziek in de genres Kleinkunst, Akoestisch & Pop. Marcel Broekman heeft sinds de inschrijving op 31/10/2016 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marcel Broekman klinkt als: Stef Bos, 3js, Ilse de Lange. Het repertoire van Marcel Broekman bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Marcel Broekman krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Marcel Broekman hanteert een richtprijs van €150 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.