Ed Citroen

  (4)
  • Soloartiest   /   Tilburg
  • #Fingerstyle #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Diverse artiesten. Allround repertoire en eigen werk
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Ed Citroen

Check beschikbaarheid
Ed Citroen, Fingerstyle, Akoestisch, Pop soloartist

Als poptroubadour (zanger-gitarist) breng ik een allround liedjesprogramma aan de hand van een repertoirebanner met daarop 120 popsongs uit de populaire Top 2000. Daarnaast speel ik ook mijn eigen Nederlandstalige songs. Mijn optredens zijn bij uitstek geschikt voor familiefeesten of in de horeca. Ik zorg voor veel interactie met het publiek. Zo kan men een aanwijsstickertje plakken bij de songs op de banner. Hierdoor krijgt de show een ''muziek a la carte'' gehalte. 'Mijn repertoire is zeer allround varierend met luisterliedjes, feel good popsongs en meezingers. Daarnaast bied ik een mogelijkheid om een song op maat te schrijven over uw levenspad of persoonlijke kenmerken. Het liedje bied ik aan ingelijst met foto's en artwork.

Muziek

Walk the line (Johnny Cash)

Julia (Ed Citroen)

Need your love so bad (Flee...

Reviews

Door op 19/02/2019

Voor ons kleine feestje (25 personen) hebben we lang gezocht naar een artiest voor een huiskamerconcert die én een mooie zangstem heeft én een breed repertoire aan (top2000) covers en eigen nummers. Met Ed hebben we een professional getroffen die voor de muzikale omlijsting heeft gezorgd. Op eigen verzoek heeft hij een groot deel van de avond met populaire top2000 verzoeknummers gevuld, waarbij het volume precies goed stond om 'op kroeg niveau' met elkaar te kletsen. Aan het slot maakte Ed er een intiemere kring van, waarbij hij wat eigen werk speelde. Een prachtige stem, versterkt met eigen top apparatuur. Een zeer geslaagde avond.

Door op 11/02/2017

Een ervaren artiest die op een geweldige manier klassiekers speelt. Met zijn stage performance is Ed een mooi en zelfverzekerde artiest die op elk soort event kan spelen. Bij ons in het Gigstarter café speelde hij voornamelijk covers maar hij heeft ook mooi eigen werk. Deze artiest is een aanrader!

Door op 11/10/2016

Ed meerdere malen zien spelen. Onder andere op het jaarlijkse Weilandconcert. Het is ontzettend gaaf om te zien hoe hij in verschillende situaties op verschillende gelegenheden iedere keer weer de juiste sfeer weet neer te zetten. Van luisterliedjes waarmee hij het publiek betoverd tot aan catchy meezingers die niet meer uit je hoofd gaan.

Prachtige stem, knap gitaarwerk en ijzersterke teksten. Kortom, een TOP artiest!

Contact

Ed Citroen, Fingerstyle, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ed

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ed Citroen

Ed Citroen is een solo-artiest uit Tilburg. Ed Citroen maakt vooral muziek in de genres Fingerstyle, Akoestisch & Pop. Ed Citroen heeft sinds de inschrijving op 28/08/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ed Citroen klinkt als: Diverse artiesten. Allround repertoire en eigen werk. Het repertoire van Ed Citroen bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ed Citroen krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Ed Citroen hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.