Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist

  (4)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Klassiek #Easy Listening #Pop
  • Klinkt als klassiek, Spaans, Zuid-amerikaans, John Williams, Julian Bream, Andres Segovia
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €295 - €495

Stuur een persoonlijk bericht naar Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist

Check beschikbaarheid
Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist, Klassiek, Easy Listening, Pop soloartist

Met mijn breed repertoire van stijlvolle klassieke muziek en romantisch populaire muziek, krijgt jouw diner, bruiloft, receptie, bedrijfsborrel of verjaardag een persoonlijke en bijzondere muzikale aankleding! De subtiele aanwezigheid van de gitaarmuziek en de warme klanken van de gitaar zorgen voor een ontspannen sfeer en perfecte balans in volume.

MAATWERK
Iedere gelegenheid is uniek en daarom lever ik maatwerk toegespitst op jullie wensen; hiervoor hebben we voor een optreden uitgebreid persoonlijk contact.

MINI-CONCERT
Eventueel als aanvulling op de achtergrondmuziek speel ik graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij ik ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek. Je gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

OVERAL INZETBAAR
Ik kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, ik heb weinig ruimte nodig en ben overal inzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand; alles is mogelijk!

PROFESSIONEEL
Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel gitarist en heb een uitgebreide ervaring in het uitvoeren van optredens tijdens bruiloften, diners, recepties, verjaardagen etc. Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en ben o.a. vaste gitarist in het ensemble van de bekende stersopraan Mirusia waarmee ik in binnen- en buitenland tour!

Stuur me een berichtje en laat weten waar je precies naar op zoek bent; dan hoop ik ook op jouw speciale dag / evenement te spelen!

Muziek

Lagrima

Prelude no. 1

Milonga

Reviews

Door op 17/12/2019

Ruim voor de gasten binnenstapten was Martijn op onze locatie aanwezig,
voor een serieuze voorbereiding van zijn optreden.
Zijn vakmanschap en liefde voor de gitaarmuziek was vanaf het eerste moment merkbaar.
Martijn verbindt mensen door middel van zijn muzikale "gesprekken".
Een hoogtepunt vormde zijn voorgestelde miniconcert, waarbij hij onze wens honoreerde, door van
componist Erik Satie de Gnossienne nr.: 1 te vertolken.
Reinbert de Leeuw zou er met bewondering naar hebben geluisterd...... BRAVO Martijn!
Martijn Buijsters ondersteunde met zijn klassieke repertoire de gezellige gesprekken van ons gasten.
Ook het bruidspaar Tineke & Nico werden muzikaal omarmd!!
Veel dank.

Door op 26/08/2019

"Martijn heeft onze verwachtingen overtroffen, hij is ongelofelijk muzikaal en gevoelig voor de sfeer tijdens het diner. Het was nog beter dan ik het in mijn hoofd had zitten; jouw muziek was perfect. Je deed het op een hele fijne manier - de muziek was niet te hard zodat je kon praten, maar ook niet te zacht. Het was gewoon heel mooi en paste goed bij de sfeer.”

Door op 16/08/2019

Je hebt ons op een geweldige manier weten te raken, zeldzaam mooi! Met je mooie spel en met je charmante presentatie heb je mij en mijn gasten een onvergetelijke verjaardag bezorgd. En ook de algemene samenwerking met Martijn was bijzonder prettig.

Contact

Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist, Klassiek, Easy Listening, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist

Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist is een solo-artiest uit Amsterdam. Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist maakt vooral muziek in de genres Klassiek, Easy Listening & Pop. Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist heeft sinds de inschrijving op 20/11/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist klinkt als: klassiek, Spaans, Zuid-amerikaans, John Williams, Julian Bream, Andres Segovia. Het repertoire van Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist hanteert een richtprijs van €295 - €495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.