Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist

  (3)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Klassiek #Romantiek #Akoestisch
  • Klinkt als klassiek, romantisch, Zuid-amerikaans, John Williams, Julian Bream, Andres Segovia, Narciso Yepes
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €295 - €495

Stuur een persoonlijk bericht naar Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist

Check beschikbaarheid
Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist, Klassiek, Romantiek, Akoestisch soloartist

Martijn is een professioneel klassiek gitarist gespecialiseerd in bruiloften; live muziek op maat met een breed repertoire van klassiek en romantisch populaire muziek!

Mijn licht klassieke en populair romantische muziek past uitstekend als muziek tijdens de ceremonie en/of als achtergrondmuziek bij de toast/bruiloftsreceptie en diner. In een mix van populair klassieke muziek tot bekende popnummers zorg ik voor een stijlvol en ontspannen sfeer!

MAATWERK
Mijn programma kan ik uiteraard in overleg aanpassen naar de wensen van het bruidspaar en dus speciaal op maat maken. Liedjes met een bijzondere betekenis, die een herinnering met zich meedragen of een romantisch gevoel oproepen, maken mijn optreden extra speciaal en persoonlijk.
De muziek tijdens de ceremonie maak ik geheel in overleg helemaal op maat naar alle wensen en muziekkeuze! Qua indeling kunnen we eventueel ook overleggen met de desbetreffende trouwambtenaar; zo wordt de ceremonie een exclusief en passend geheel met muziek die voor het bruidspaar een speciale betekenis heeft!

MINI-CONCERT
Eventueel als aanvulling op de achtergrondmuziek speel ik graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij ik ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek. Je gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

OVERAL INZETBAAR
Ik kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, ik heb weinig ruimte nodig en ben overal inzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand; alles is mogelijk!

PROFESSIONEEL
Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel gitarist en heb een uitgebreide ervaring in het uitvoeren van optredens tijdens bruiloften, diners, recepties, etc. Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en ben o.a. vaste gitarist in het ensemble van de bekende stersopraan Mirusia waarmee ik in binnen- en buitenland tour!

Stuur me een berichtje en laat weten waar je precies naar op zoek bent; dan hoop ik ook op jouw speciale dag / evenement te spelen!

Muziek

Introduction

Romance

Prelude no. 1

Reviews

Door op 05/02/2020

“Super professioneel, steengoed en heel sympathiek!! Wij zijn zo blij met onze keuze om jou op onze bruiloft te laten spelen. Bedankt voor je betrokkenheid en persoonlijk vond ik het heel fijn dat je zo'n open blik en enthousiasme toont.”

Door op 05/02/2020

Je hebt ons op een geweldige manier weten te raken, zeldzaam mooi! Met je mooie spel en met je charmante presentatie heb je ons en onze gasten een onvergetelijke trouwdag bezorgd. En ook de algemene samenwerking met Martijn was bijzonder prettig.

Door op 05/02/2020

"Martijn heeft onze verwachtingen overtroffen, hij is ongelofelijk muzikaal en gevoelig voor de sfeer tijdens het diner. Het was nog beter dan ik het in mijn hoofd had zitten; jouw muziek was perfect. Je deed het op een hele fijne manier - de muziek was niet te hard zodat je kon praten, maar ook niet te zacht. Het was gewoon heel mooi en paste goed bij de sfeer.”

Contact

Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist, Klassiek, Romantiek, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist

Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist is een solo-artiest uit Amsterdam. Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist maakt vooral muziek in de genres Klassiek, Romantiek & Akoestisch. Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist heeft sinds de inschrijving op 05/02/2020 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist klinkt als: klassiek, romantisch, Zuid-amerikaans, John Williams, Julian Bream, Andres Segovia, Narciso Yepes. Het repertoire van Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Martijn Buijnsters - bruiloft gitarist hanteert een richtprijs van €295 - €495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.