Taek! Een man met een gitaar

  (6)

Indicatie €250 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Taek! Een man met een gitaar

Check beschikbaarheid
Taek! Een man met een gitaar, Singer-songwriter, Jazz, Akoestisch soloartist

Taek!, een man met een gitaar

Nu ook te boeken voor online optredens, of voor intieme tuinfeestjes!

Taek! is zanger/gitarist Rob Taekema, een man die al bijna 40 jaar zijn brood verdient als muzikant. Hij werd bekend als frontman van de funkband Fruitcake, de band had hits als ‘My feet won’t move’ en ‘I like the way’ in de jaren ’80. Daarna heeft hij bepaald niet stilgezeten: hij toerde over de hele wereld, speelde met beroemdheden als Ramses Shaffy, Herman Brood, Trini Lopez (‘If I had a hammer’) en bassist Marcus Miller (o.a. Miles Davis).

Taek! kan dus best wat vertellen over zijn ervaringen in de muziekwereld. Dit doet hij dan ook in zijn programma ‘Taek!, een man met een gitaar’, waarin hij het publiek mee op reis neemt door zijn muzikale levensloop. Prachtige liedjes, afgewisseld door persoonlijke verhalen. Waarin duidelijk wordt hoe Taek! de muzikant geworden is die hij anno nu is..

Muziek

Both sides now

It could happen to you

Interview Radio 2, 2011

Foto's

Reviews

Door op 08/05/2020

Rob heeft voor ons een pubquiz gehost. Zeker een aanrader! Humor, live muziek en gezelligheid gegarandeerd! Dank Rob!

Door op 07/05/2020

Taek was awesome to have on board. Great baritone, Loved his music and he was very kind and accomodating. It was no trouble at all working with Taek.

Door op 08/07/2019

Een aangename kennismaking, het contact verliep soepel, de gasten vonden Taek! een mooie aanvulling op het feestje, zeker een aanrader. Als achtergrond op ons feestje aanwezig geweest, hij wist precies op het juiste moment in te zetten en relaxte sfeer te creëren. In ieder geval zal ik hem zeker weer benaderen wanneer ik weer iets mag organiseren! Bedankt Rob! Dankzij jou was het feestje meer dan compleet.
Vrolijke groet, Irene

Contact

Taek! Een man met een gitaar, Singer-songwriter, Jazz, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Taek! Een man met een gitaar

Taek! Een man met een gitaar is een solo-artiest uit Harlingen. Taek! Een man met een gitaar maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Jazz & Akoestisch. Taek! Een man met een gitaar heeft sinds de inschrijving op 06/04/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Taek! Een man met een gitaar klinkt als: James Taylor, Joni Mitchell, Fruitcake. Het repertoire van Taek! Een man met een gitaar bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Taek! Een man met een gitaar krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Taek! Een man met een gitaar hanteert een richtprijs van €250 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.