Taek! Een man met een gitaar

Indicatie €250 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Taek! Een man met een gitaar

Check beschikbaarheid
Taek! Een man met een gitaar, Singer-songwriter, Kleinkunst, Akoestisch soloartist

Taek!, een man met een gitaar

Taek! is zanger/gitarist Rob Taekema, een man die al bijna 40 jaar zijn brood verdient als muzikant. Hij werd bekend als frontman van de funkband Fruitcake, de band had hits als ‘My feet won’t move’ en ‘I like the way’ in de jaren ’80. Daarna heeft hij bepaald niet stilgezeten: hij toerde over de hele wereld, speelde met beroemdheden als Ramses Shaffy, Herman Brood, Trini Lopez (‘If I had a hammer’) en bassist Marcus Miller (o.a. Miles Davis).

Taek! kan dus best wat vertellen over zijn ervaringen in de muziekwereld. Dit doet hij dan ook in zijn programma ‘Taek!, een man met een gitaar’, waarin hij het publiek mee op reis neemt door zijn muzikale levensloop. Prachtige liedjes, afgewisseld door persoonlijke verhalen. Waarin duidelijk wordt hoe Taek! de muzikant geworden is die hij anno nu is..

Muziek

Both sides now

It could happen to you

Interview Radio 2, 2011

Foto's

Reviews

Taek! Een man met een gitaar heeft nog geen reviews.

Contact

Taek! Een man met een gitaar, Singer-songwriter, Kleinkunst, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Taek! Een man met een gitaar

Taek! Een man met een gitaar is een solo-artiest uit Amsterdam. Taek! Een man met een gitaar maakt vooral muziek in de genres Kleinkunst, Singer-songwriter & Akoestisch. Taek! Een man met een gitaar heeft sinds de inschrijving op 06/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Taek! Een man met een gitaar klinkt als: James Taylor, Joni Mitchell, Fruitcake. Het repertoire van Taek! Een man met een gitaar bestaat uit covers en eigen werk.

Taek! Een man met een gitaar hanteert een richtprijs van €250 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.