LvZMusic

  (2)
  • DJ   /   Nieuwerkerk aan den IJssel
  • #Allround #Reggaeton #House
  • Klinkt als Dancehall, Reggaeton, 80's. 90's, 00's, Skihut, Bootleg, house, feest dj, Hollandse meezingers
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar LvZMusic

Check beschikbaarheid
LvZMusic, Allround, Reggaeton, House dj

DJ LvZMusic heeft op vroege leeftijd de smaak van muziek te pakken. Zowel het luisteren, maken en het draaien van muziek heeft hem geinspireerd om andere een leuk feest te geven.
Door veel verschillende genre te luisteren heeft hij een enorm brede kennis van muziek en is hierdoor in staat om op elk soort feest verschillende soorten muziek te draaien, van de 70's & 80's tot de nieuwste muziek van nu en alles daar tussen wat een feest compleet maakt.

Muziek

moombahton mix augustus 2019

Reggaeton/Afro house mix au...

moombahton mix juli 2020 (1...

Foto's

Reviews

Door op 12/12/2019

Feest van mijn 40 jarige vrouw,

Surprisefeestje voor mijn 40 jarige vrouwtje. Alles geregeld enkel nog geen "muziek" viavia te horen gekregen dat er wel een bekende was die "plaatjes kon draaien". Nou plaatjes draaien 🧐 kon deze man wel!

Deze man is het kind van Tiesto, Hardwell, David Guetta en gemixt met de spierballen van Arnold Schwarzenegger. Wat een power en enthousiasme gooit deze kerel in zijn feestjes. Overdrijf ik nu? Nou als "ome Ron" kan dansen op de Moody Blues, tante Hennie kan meezingen op Andre Hazes en Nick & Simon en als alle buurmannen helemaal los gaan op Pussylounge dan heb je volgens mij je roeping helemaal gevonden!!!

Begonnen met als thema "Van Hazes tot Hardcore", gezellige muziek gestart toen als spokesman opgetreden voor de verassingact bij binnenkomst van mijn vrouw, verzoeknummertjes ter harte genomen en uiteindelijk de sfeer aangevoeld en er een waar feestje van gemaakt. Als einde een muziekquiz begeleid en alles is in zeer relaxte sfeer uitgevoerd. Komt ruim op tijd, begeleidt alles en niks is teveel. Echt een aanrader voor elk feest!!!

9-11-2019

Door op 28/09/2019

Kort geleden besloot ik toch maar een feest te organiseren voor mijn 50e verjaardag maar eigenlijk wilde ik dat helemaal niet, daar had ik verschillende suffe redenen voor, die ik hier niet zal beschrijven. Ik wilde graag een DJ op mijn feest, omdat het een echt dansfeest moest worden, dus ik heb een oproepje op gigstarter geplaatst.
Leroy heeft bijna direct op mijn berichtje gereageerd, hij heeft me een berichtje gestuurd en hij heeft me gebeld. Wat een fijne en lieve reactie op mijn oproep ! We hebben meteen afgesproken dat hij op mijn feest zou komen draaien. Een aantal appjes om de puntjes op de i te zetten : plaats, tijd en vooral : welke muziek moet er gedraaid worden? Nadat we alles hadden doorgesproken was ik er zeker van dat alles goed zou komen. Op de dag zelf heb ik nog een filmpje van de locatie gestuurd waar hij terecht zou komen, zodat hij al kon bepalen waar hij zijn spullen neer kon gaan zetten.
Op de avond zelf kwam Leroy om 20.00 uur opbouwen zodat het feest om 21.00 uur kon losbarsten.
En dat deed het!! Wat een feest is het geworden zeg!! Leroy begint rustig en bouwt op naar een startpunt van de avond, waarna iedereen op de vloer ging en begon te dansen.
Leroy voelt aan welke muziek de mensen op de dansvloer waarderen en speelt daarop in. Je kan bepaalde nummers aanvragen en deze worden dan ook gedraaid. Op een bepaald moment werd ik zelf door Leroy in het zonnetje gezet en werd er lang zal hij leven gezongen!! Daarmee wil ik aangeven hoe attent Leroy is.
Tot aan het einde is de sfeer fantastisch geweest en heb ik van iedereen complimenten gekregen over de door mij uitgekozen DJ!! Uit eindelijk was het feest ten einde en heeft Leroy nog 2 boekingen kunnen maken, gewoon omdat hij zo goed is, nee dat is een understatement, hij is fantastisch !!!
Ik bedank Leroy voor het maken van een geweldige party!! Ik beveel hem aan iedereen aan, die een lekker dansfeest wil organiseren!

Met vriendelijke groet,

Bart Stoffels

Contact

LvZMusic, Allround, Reggaeton, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leroy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LvZMusic

LvZMusic is een DJ uit Nieuwerkerk aan den IJssel. LvZMusic draait muziek in de stijlen Allround, Reggaeton & House. LvZMusic heeft sinds de inschrijving op 11/08/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LvZMusic klinkt als: Dancehall, Reggaeton, 80's. 90's, 00's, Skihut, Bootleg, house, feest dj, Hollandse meezingers. Het repertoire van LvZMusic bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: LvZMusic krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

LvZMusic hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.