DJ Baltix

  (6)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #House #Dance #Nu-Disco
  • Klinkt als Brede variatie voor bruiloft of verjaardag. Voor clubs en terrassen: Deep House, Tech House, NuDisco en Latin Vibe.
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Baltix

Check beschikbaarheid
DJ Baltix, House, Dance, Nu-Disco dj

Hi, ik ben Kris en sta bekend als DJ Baltix. Mijn slogan is niet voor niets "House that gives you goose bumps"!
Van jongs af aan struinde ik platenzaken af, op zoek naar speciale extended edits van zijn favoriete dance tracks. Na het experimenteren met eigen housetracks, heb ik 5 jaar geleden mijn passie gevonden: mensen een goed gevoel geven met het draaien van dance music.
Wat ooit klein begon, is nu uitgegroeid tot gevarieerde optredens: van bruiloften en verjaardagen tot (beach) club parties. Het laatste jaar zijn daar professionele livestreams en radioshows bijgekomen.
Mijn ruime ervaring in het omgaan met klanten in het bedrijfsleven zet ik in om in aanpassingsvermogen in en rond mijn optredens, zonder mijn kenmerkende Ibiza-vibe lost te laten.
Ik beschik over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie, dus laat maar weten wat nodig is.
Satisfaction guaranteed!

Muziek

House Grooves #008 Disco Ed...

Afternoon Sessions #005 (De...

Reviews

Door op 29/06/2022

Het contact met DJ Baltix was onwijs fijn. Er werd aan ons gevraagd wat wij voor muziek wilde en hier werd volledig aangehouden. Ik zou DJ Baltix zeker nog een keer boeken!

Door op 24/06/2022

DJ Baltix heeft er voor gezorgd dat echt het dak er af ging!!!
Had eigenlijk een lastige taak om 4 verjaardagen en een 12 1/2 jubileum samen te brengen (20,22,49 en 50 jaar) met daarbij behorende verschillende leeftijdscategorie aan feestgangers (140 personen)
Dit was voor hem geen probleem en heeft de muziek zo weten aan te passen dat jong en oud helemaal los ging en er nog lang nagepraat is over het GEWELDIGE feest !!!
Super dankjewel DJ Baltix !!!

Tip voor de lezers : hem direct boeken !!!

Door op 01/05/2022

DJ Baltix heeft voor ons gedraaid op een verjaardagsfeestje in Amsterdam - een fantastische avond op die de muziek van a tot was verzorgd. Muziekavond begon met dance parels uit de 80's, 90's, 00's en aan het einde van de feest een vette techno set als afsluiting. We zouden Kris meteen weer boeken en iedereen aanbevelen die een gezellige feestavond wilt hebben, waar gasten ook verzoeknummers kunnen vragen. De contact en afhandeling met DJ Baltix was super netjes en professioneel - nogmaals hartelijk dank Kris voor deze mooie feest!! :-)

Optredens van DJ Baltix

Meer optredens

Contact

DJ Baltix, House, Dance, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Baltix

DJ Baltix is een DJ uit Amsterdam. DJ Baltix draait muziek in de stijlen House, Dance & Nu-Disco. DJ Baltix heeft sinds de inschrijving op 26/01/2020 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Baltix klinkt als: Brede variatie voor bruiloft of verjaardag. Voor clubs en terrassen: Deep House, Tech House, NuDisco en Latin Vibe.. Het repertoire van DJ Baltix bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Baltix krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

DJ Baltix hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.