Joe Bailar

  (3)
  • DJ   /   Rotterdam
  • #Jazz #Deep house #Blues
  • Klinkt als Live DJ act met trompet en Deep House/Lounge: Masters at Work, Atjazz, Nico Stojan, Jazzanova
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Joe Bailar

Check beschikbaarheid
Joe Bailar, Jazz, Deep house, Blues dj

Joe Bailar speelt trompet en draait loungemuziek en deep-house. Uitermate geschikte voor sociale evenementen waarbij de muziek een achtergrond functie heeft. Er kan nog gezellig gepraat worden maar er is wel iets bijzonders te zien. Valt in de smaak bij jong publiek vanwege de moderne muziek en bij ouder publiek vanwege de live trompet.

Speelde de afgelopen 15 jaar in een uiteenlopend keur van kleine formaties en genres. Maakte samen met gitarist en zangeres jazz op trompet en schopte het daarmee zelfs tot het Wereld van de Witte de With Festival in Rotterdam. Zwerfde in een duo rond in de klassiek en bossanova. Speelde daarna een tijd lang melodica om Franse walsjes te maken in de huiskamers van politici.

In 2014 komt hij toch weer terug bij zijn jeugdliefde trompet en combineert deze met een elektronische muziek. Joe bailar is geboren en onder deze naam is er met verschillende artiesten samengewerkt, waaronder Idols finalist Jeffrey Saabeel. Ook zijn er enkele eigen producties uitgebracht en te vinden in bekende digitale stores als Spotify en iTunes.

Muziek

Fritz Kalkbrenner - Facing ...

A Horse With No Name - Amer...

Joe Bailar - The girl with ...

Foto's

Reviews

Door op 17/07/2018

Ons tuinfeest werd een topfeest mede dankzij Joe en de lekkere deephouse die hij draait. Als je gasten arriveren hebben zij al gelijk het gevoel dat je uitpakt en dat het een goed feestje gaat worden. Uitsmijter is natuurlijk als Joe trompet gaat spelen, wat helemaal in de setting en sfeer past.

Door op 10/07/2018

Begin was ff lastig met opstarten( ik had een plek vol in de zon voor hem dit gaf wat problemen met de apparatuur )maar na een half uurtje liep alles goed en werd het een top dag . De sfeer/muziek was zoals we verwacht hadden.

Door op 30/10/2017

Joe Bailar heeft bij OnlineMarketing.nl een geweldige avond verzorgd voor onze bedrijfsborrel ter gelegenheid van het openen van ons nieuwe pand. Vooral de ondersteuning met zijn trompet was geweldig. Alle aanwezigen hebben zichtbaar genoten van zijn optreden. Ontzettend bedankt Evert en tot de volgende keer!

Contact

Joe Bailar, Jazz, Deep house, Blues dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Evert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joe Bailar

Joe Bailar is een DJ uit Rotterdam. Joe Bailar draait muziek in de stijlen Jazz, Deep house & Blues. Joe Bailar heeft sinds de inschrijving op 06/12/2015 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joe Bailar klinkt als: Live DJ act met trompet en Deep House/Lounge: Masters at Work, Atjazz, Nico Stojan, Jazzanova. Het repertoire van Joe Bailar bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Joe Bailar krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Joe Bailar hanteert een richtprijs van €250 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.