Squander Squad

  (12)
  • Band   /   Roosendaal
  • #Folk #Rock #Keltisch
  • Klinkt als Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners, Pater Moeskroen, Dropkick Murphy's
  • 18 geverifieerde boekingen

Indicatie €375 - €1499

Stuur een persoonlijk bericht naar Squander Squad

Check beschikbaarheid
Squander Squad, Folk, Rock, Keltisch band

Squander Squad
De complete folklore-ervaring en meer!

Squander Squad is een unieke folkband uit Brabant. Met hun mix van (Ierse) folkrock, klezmer, Balkan en country, zetten ze al jaren vele podia op stelten. Niets is te gek voor ze.

Oorspronkelijk opgericht voor een eenmalige uitvoering, is de groep uitgegroeid tot een nauw verbonden en ervaren band die een gevarieerd geluid produceert dat van elk optreden een geweldig festival maakt. Soms verdrietig, intens of hartverscheurend, maar altijd vol toewijding en energie! Deze dames en heren maken elke keer muziek alsof het hun laatste keer is.
Eigen werk dat naadloos aansluit op hits van beroemde folkbands zoals Flogging Molly en The Pogues. Dronken slaapliedjes, fiesta en The Wild Rover ontbreken natuurlijk niet!

“De folkrock speelde strak in de hoogste versnelling en de drums van de dronken matrozen misten hun doel niet. Als de fluit valt, is het feest voorbij. Onmiddellijke sfeer. "

Squander Squad is beschikbaar voor festivals, cafés en pubs, maar ook voor privéfeesten en muziekevenementen. Neem contact met ons op voor meer informatie of boek ons ​​gratis via Gigstarter.
Meer informatie over de band en onze promotievideo is te vinden op www.sqsq.nl.

Muziek

The Skipper & His Soul

Always Been a Sailor

Victory Bells

Foto's

Reviews

Door op 27/10/2019

Beste bandleden! Wat hebben jullie er een fantastisch feest van gemaakt! Elk toekomstig bruidspaar gunnen wij een band zoals die van jullie. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Er werd de hele avond volop gedanst en menig feestganger is fan geworden van een muziekgenre die ze nog niet eerder kenden! Ook de trouwlocatie had nog niet eerder zo'n feest meegemaakt. Het contact met jullie voorafgaand aan de bruiloft was laagdrempelig en jullie stelden je professioneel op o.a. door een voorstel te doen voor de indeling van de avond en ons mee te nemen in de ervaring die jullie hebben. Wij zien jullie heel graag nog eens terug!

Door op 08/10/2019

Geweldige band! Ze kregen de sfeer er goed in en hebben ons feest compleet gemaakt. Alleen jammer dat de fluitiste er niet bij kon zijn.

Door op 09/09/2019

Geweldig optreden, iedereen zeer enthousiast. Gezellig doordansen met de Squander Squad! Contact verliep soepel en zelfs nog een nummer voor ons versquandersquad, waardoor het volgens mijn vrouw eindelijk een leuk liedje werd ;)

Contact

Squander Squad, Folk, Rock, Keltisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Squander Squad

Squander Squad is een band uit Roosendaal. Squander Squad speelt muziek in de genres Folk, Rock & Keltisch. Squander Squad heeft sinds de inschrijving op 26/06/2017 in totaal 18 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Squander Squad klinkt als: Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners, Pater Moeskroen, Dropkick Murphy's. Het repertoire van Squander Squad bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Squander Squad krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Squander Squad hanteert een richtprijs van €375 - €1499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.