Squander Squad

  (26)
  • Band   /   Roosendaal
  • #Folk #Keltisch #Balkan
  • Klinkt als Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners, Pater Moeskroen, Dropkick Murphy's, Fiddler's Green, Rumjacks
  • 48 geverifieerde boekingen

Indicatie €750 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar Squander Squad

Check beschikbaarheid
Squander Squad, Folk, Keltisch, Balkan band

100% feest, dat beloven we.

Waan jezelf in Dublin, in een Ierse pub, pint in je hand. De broeierige muziek bouwt langzaam op. Dan knallen de riffs op fluit, accordeon en mandoline door de speakers. We zijn weg. Danspasjes waarvan je niet wist dat je ze kon, meezingen en lallen, alsof je de tekst al jaren kent. Gezelligheid en volop ambiance!

“De strak in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de dronken zeemanswalsjes missen hun doel niet. Als ook de dwarsfluit invalt is het feest compleet. Direct ambiance.”

Squander Squad is een feestband met jarenlange ervaring. Wij hebben menig kroeg, podium, en festival op stelten gezet met onze mix van (Ierse) folk, klezmer, balkan en country.

Natuurlijk mogen de bekende hits niet ontbreken, meezingen op The Wild Rover, Whiskey in the Jar en Drunken Lullabies zijn een must. Stilstaan is geen optie en we gaan pas naar huis als iedereen moe, maar voldaan is…

Squander Squad staat voor veel open, cafés, festivals, maar ook privéfeesten en poppodia. Neem contact met ons op voor verdere informatie of boek ons, zonder bijkomende kosten, via www.gigstarter.nl.

Kijk voor meer info over de band en onze promovideo op www.sqsq.nl of https://www.youtube.com/watch?v=WXUWIboNaok

Muziek

The Skipper & His Soul

Always Been a Sailor

Victory Bells

Foto's

Reviews

Door op 06/06/2024

Top band. duidelijk en fijn om afspraken mee te maken. Het optreden is superleuk, dansen is onvermijdelijk.

Door op 02/06/2024

Met folk band Squander Squad is het een gegarandeerd feestje. Nu ook weer bij de Wijnkoperij in Oud-Beijerland ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van Atletiekvereniging Spirit. De gasten hebben volop genoten van deze band! Veel complimenten! Tot de volgende keer.

Door op 19/05/2024

Alles is super goed geregeld, snelle reactie op vragen, afspraken worden nagekomen. Klasse performance mijn gasten waren blij verrast en vonden het optreden super. Lekkere ongedwongen sfeer. Voor herhaling vatbaar.

Optredens van Squander Squad

Meer optredens

Contact

Squander Squad, Folk, Keltisch, Balkan band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Squander Squad

Squander Squad is een band uit Roosendaal. Squander Squad speelt muziek in de genres Folk, Keltisch & Balkan. Squander Squad heeft sinds de inschrijving op 26/06/2017 in totaal 48 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Squander Squad klinkt als: Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners, Pater Moeskroen, Dropkick Murphy's, Fiddler's Green, Rumjacks. Het repertoire van Squander Squad bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Squander Squad krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 26 reviews.

Squander Squad hanteert een richtprijs van €750 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.