Squander Squad

  (7)
  • Band   /   Roosendaal
  • #Folk #Rock #Balkan
  • Klinkt als Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners, Pater Moeskroen, Dropkick Murphy's
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1450

Stuur een persoonlijk bericht naar Squander Squad

Check beschikbaarheid
Squander Squad, Folk, Rock, Balkan band

SQUANDER SQUAD
De complete folkervaring en méér!
Squander Squad is een unieke folkband uit Brabant. Jarenlang hebben zij menig podium op stelten gezet met hun mix van (Ierse) folkrock, klezmer, balkan en country. Niets is hen te gek.

Aanvankelijk opgericht voor een eenmalig optreden, is de groep uitgegroeid tot een hechte band, die een divers geluid laat horen om van ieder optreden een grandioos feest te maken. Soms weemoedig, intens of hartverscheurend, maar altijd vol overgave en energiek! Deze dame en heren maken iedere keer muziek alsof het hun laatste keer is.
Eigen werk wat naadloos aansluit bij hits van bekende folkbands als Flogging Molly en The Pogues. Drunken Lullabies, Fiesta en The Wild Rover mogen vanzelfsprekend niet ontbreken!

“De strak in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de dronken zeemanswalsjes missen hun doel niet. Als ook de dwarsfluit invalt is het feest compleet. Direct ambiance.”

Squander Squad is beschikbaar voor festivals, cafés en pubs, maar ook privéfeesten en poppodia. Neem contact met ons op voor verdere informatie of boek ons zonder bijkomende kosten via Gigstarter.
Kijk voor meer info over de band en onze promovideo op www.sqsq.nl.

Muziek

The Skipper & His Soul

Always Been a Sailor

Victory Bells

Foto's

Reviews

Door op 13/05/2019

Na uitstekend verlopen contacten om het optreden vast te leggen kunnen we niets anders zeggen dat we er geen seconde spijt van hebben gehad dat deze band op ons 12,5 jarig trouwfeest stond. Snel en probleemloos de boel opgebouwd, goede eigen installatie en (het belangrijkste) gewoon een heel lekker en goed stuk muziek !! De band kreeg de mensen goed in beweging en de songkeuze was lekker afwisselend en voor eigenlijk iedereen herkenbaar. Wij zeggen Topband !! Een echte aanrader.

Door op 19/03/2019

Sympathieke mensen en een energieke band die er een feestje van maakt!

Door op 15/09/2018

Een spetterend optreden van een entertainende band met een gevarieerd repertoire. Alle afspraken zijn goed nagekomen.

Contact

Squander Squad, Folk, Rock, Balkan band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Squander Squad

Squander Squad is een band uit Roosendaal. Squander Squad speelt muziek in de genres Folk, Rock & Balkan. Squander Squad heeft sinds de inschrijving op 26/06/2017 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Squander Squad klinkt als: Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners, Pater Moeskroen, Dropkick Murphy's. Het repertoire van Squander Squad bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Squander Squad krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Squander Squad hanteert een richtprijs van €500 - €1450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.