Squander Squad

  (12)
  • Band   /   Roosendaal
  • #Folk #Rock #Country
  • Klinkt als Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners, Pater Moeskroen, Dropkick Murphy's
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Squander Squad

Check beschikbaarheid
Squander Squad, Folk, Rock, Country band

SQUANDER SQUAD
De complete folkervaring en méér!
Squander Squad is een unieke folkband uit Brabant. Jarenlang hebben zij al menig podium op stelten gezet met hun mix van (Ierse) folkrock, klezmer, balkan en country. Niets is hen te gek.

Aanvankelijk opgericht voor een eenmalig optreden, is de groep uitgegroeid tot een hechte en ervaren band, die een divers geluid laat horen om van ieder optreden een grandioos feest te maken. Soms weemoedig, intens of hartverscheurend, maar altijd vol overgave en energiek! Deze dame en heren maken iedere keer muziek alsof het hun laatste keer is.
Eigen werk wat naadloos aansluit bij hits van bekende folkbands als Flogging Molly en The Pogues. Drunken Lullabies, Fiesta en The Wild Rover mogen vanzelfsprekend niet ontbreken!

“De strak in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de dronken zeemanswalsjes missen hun doel niet. Als ook de dwarsfluit invalt is het feest compleet. Direct ambiance.”

Squander Squad is beschikbaar voor festivals, cafés en pubs, maar ook privéfeesten en poppodia. Neem contact met ons op voor verdere informatie of boek ons zonder bijkomende kosten via Gigstarter.
Kijk voor meer info over de band en onze promovideo op www.sqsq.nl.

Muziek

The Skipper & His Soul

Always Been a Sailor

Victory Bells

Foto's

Reviews

Door op 27/10/2019

Beste bandleden! Wat hebben jullie er een fantastisch feest van gemaakt! Elk toekomstig bruidspaar gunnen wij een band zoals die van jullie. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Er werd de hele avond volop gedanst en menig feestganger is fan geworden van een muziekgenre die ze nog niet eerder kenden! Ook de trouwlocatie had nog niet eerder zo'n feest meegemaakt. Het contact met jullie voorafgaand aan de bruiloft was laagdrempelig en jullie stelden je professioneel op o.a. door een voorstel te doen voor de indeling van de avond en ons mee te nemen in de ervaring die jullie hebben. Wij zien jullie heel graag nog eens terug!

Door op 08/10/2019

Geweldige band! Ze kregen de sfeer er goed in en hebben ons feest compleet gemaakt. Alleen jammer dat de fluitiste er niet bij kon zijn.

Door op 09/09/2019

Geweldig optreden, iedereen zeer enthousiast. Gezellig doordansen met de Squander Squad! Contact verliep soepel en zelfs nog een nummer voor ons versquandersquad, waardoor het volgens mijn vrouw eindelijk een leuk liedje werd ;)

Contact

Squander Squad, Folk, Rock, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Squander Squad

Squander Squad is een band uit Roosendaal. Squander Squad speelt muziek in de genres Folk, Rock & Country. Squander Squad heeft sinds de inschrijving op 26/06/2017 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Squander Squad klinkt als: Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners, Pater Moeskroen, Dropkick Murphy's. Het repertoire van Squander Squad bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Squander Squad krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Squander Squad hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.