SoGett

  (3)
  • Band   /   Oudenbosch
  • #Americana #Country #Akoestisch
  • Klinkt als Bruce springsteen, Ilse de Lange, John Denver, Dell Shannon, Melissa Etheridge, the Judds.
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €1100

Stuur een persoonlijk bericht naar SoGett

Check beschikbaarheid
SoGett, Americana, Country, Akoestisch band

SoGett 2 the roadtrip
Muziek bindt ons, muziek houdt ons bezig, vandaar een voorproefje van onze muzikale reis. Deze reis maakt u bekend met onze American roadtrip. Sommige nummers zijn wellicht in een ander genre uitgebracht, maar zijn eigenlijk diep van binnen Country.

SoGett music Choice
Er is in de loop der jaren een breed scala aan muziek geproduceerd. Je kan daarbij denken aan de Dijk, The Scene, Van Dik Hout, Tina Turner, Anouk, Skunk Anansie, Guns N' Roses of zullen we ABBA laten rocken? Ze zijn allemaal erg sfeervol en zorgen voor een enorme herkenbaarheid. Hoe is het als je aan het geluid van de gitaar, of toetsen al kan herkennen welke band of artiest er een eerbetoon krijgt?

We spelen graag op de achtergrond, maar als de gelegenheid zich voordoet, trekken we het feest los.

Met een akoestische gitaar komen we naar diverse evenementen. We creëren een muzikaal behang voor recepties terrassen en kleine evenementen. Op het podium maken we gebruik van professionele apparatuur, waarover onder het kopje On Stage verder uitweiden.
Gedurende ons optreden nemen we iedereen op reis door de muziekgeschiedenis, waardoor wij worden geïnspireerd.

We streven ernaar om met het geluid in een gemoedelijke sfeer te houden, zodat er genoeg ruimte is voor een goed gesprek. Ook hier luisteren wij graag naar de akoestische live-registraties van de originele artiesten, om het karakter van de bands recht te kunnen doen. Wij willen een reis maken langs vele facetten van de ruime keuze die er is in de muziekgeschiedenis.
Sommige muziekstukken ontroeren, anderen zijn een feest. Niemand blijft ongeroerd bij een avond van SoGett.

Muziek

Blauw (The Scene)

We've got tonight (Bob Seger)

Compilatie opnamen bij Moer...

Foto's

Reviews

Door op 27/09/2016

SoGett is op het allerlaatste moment gevraagd in te vallen en zij reageerden daar snel en positief op.
Zij brengen een warm optreden, waarbij contact met het publiek wordt gezocht. Hun repertoire is toegankelijk en ligt prettig in het gehoor.

Door op 26/07/2016

Contacten verliepen goed. Netjes op tijd, en mooi te zien dat ze zelf in-ears en mics mee brachten.

Vriendelijke en geduldige mensen, tijdens de tussenpauzes (radiooptreden dus veel wachten hoort erbij) ook gezellig erbij blijven zitten.

Een 10 zie je nooit, en van negens kon ik op school zelfs alleen maar dromen, dus vandaar een mooie score met 8 sterren. Meer dan goed en zeker een aanrader.

Door op 15/07/2016

Op 21 mei vierden wij onze verjaardag Sogett kwam nog even een optreden in onze achtertuin doen wij en onze visite hebben enorm genoten van de nummers die ze zongen. Over Sogett zijn super aardige mensen met het hart op de juiste plaats die brengen wat ze beloven. En inderdaad meer dan een stopcontact is er niet voor nodig
Zullen ze zeker nog een keer vragen
Gr Robert en Ingrid

Contact

SoGett, Americana, Country, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SoGett

SoGett is een band uit Oudenbosch. SoGett speelt muziek in de genres Americana, Country & Akoestisch. SoGett heeft sinds de inschrijving op 03/07/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SoGett klinkt als: Bruce springsteen, Ilse de Lange, John Denver, Dell Shannon, Melissa Etheridge, the Judds. . Het repertoire van SoGett bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SoGett krijgt 3.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

SoGett hanteert een richtprijs van €250 - €1100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.