Back to Hank

  (2)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Americana #Bluegrass #Country
  • Klinkt als Old Crow Medicine Show, Fred Eaglesmith, Steeldrivers, Levon Helm
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Back to Hank

Check beschikbaarheid
Back to Hank, Americana, Bluegrass, Country band

Back to Hank is een roots-band uit Nijmegen en Helmond. Zij neemt je mee naar het platteland van het Amerika van de jaren ’30. Onderweg kom je van alles tegen; een optocht in New Orleans, een lifter op zoek naar de ware liefde, een hanengevecht en een doodgeschoten hond. Road songs over stoomtreinen, vluchtende criminelen en heimwee. Back to Hank is basic; mondharmonica, gitaar, contrabas, zang en banjo. Veel meer kun je niet meenemen als je onderweg bent...
De muziek van Back to Hank is feelgood muziek die diep geworteld in het verleden van Amerika. Het is muziek in zwart-wit. Muziek die zich kenmerkt door eenvoud, mooie samenzang en doorleefde teksten. Back to Hank speelt nummers van de Old Crow Medicine Show, Fred Eaglesmith en de Steeldrivers.

Muziek

Rooster fight

Got me a woman

Mary's kitchen

Foto's

Reviews

Door op 11/09/2016

Fijne gemoedelijke mensen die van onze bruiloft een feest hebben gemaakt.

Door op 24/07/2016

Het contact met de artiesten was erg goed. Vanaf het begin waren zij erg enthousiast. Wij waren zeer tevreden over de professionaliteit van deze muzikanten. Zij hebben erg goed gespeeld en speelden precies in op onze wensen. Wij waarderen hun kwaliteit en willen hen zeker aanbevelen voor een feest.

Contact

Back to Hank, Americana, Bluegrass, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ton

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Back to Hank

Back to Hank is een band uit Nijmegen. Back to Hank speelt muziek in de genres Bluegrass, Country & Americana. Back to Hank heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Back to Hank klinkt als: Old Crow Medicine Show, Fred Eaglesmith, Steeldrivers, Levon Helm. Het repertoire van Back to Hank bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Back to Hank krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Back to Hank hanteert een richtprijs van €300 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.