Dear Sam

Indicatie €250 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Dear Sam

Check beschikbaarheid
Dear Sam, Americana, Country, Akoestisch band

"Dear Sam", een duo met liefde voor de Rootsmuziek, ook wel Americana: Blues, Rockabilly, Country, Bluegrass en Soul. Eerlijke muziek met teksten over verdriet, heimwee, liefde, geluk en verlangen. Recht door zee. Weemoedige tranentrekkers en vrolijk uptempo nummers. Van eigen hand, maar ook covers, gewoon omdat ze mooi zijn. Dit duo zingt tweestemmig, Ronald met zijn lage „Cash“ stem in een mooie harmonie met de heldere stem van Foekje. Hoe laag Ronald ook kan zingen, zijn Russische Contrabas „Little Pretty“ gaat altijd lager. De Western-gitaar van Foekje zorgt daarbij voor een sprankelend contrast. Samen hebben ze al in menig huiskamer en theater gestaan, ook in muziekcafes, restaurants, op festivals en culturele luister-concerten is dit duo een graag geziene act. Ze houden van de muziek, het publiek en elkaar, en dat zie je bij ieder optreden.

Een recensie:
Wat een mooi concert; wat een betrokken persoonlijke presentatie met warm “familie-gevoel”, zingend over de essenties van leven en dood. Een prachtig programma en erg goed uitgevoerd.
Nogmaals dank en heel veel succes met jullie optredens (en inderdaad: jullie huidige geluid-apparatuur vind ik slim/klein en goed werkend).
Met vriendelijke groet,
Menno van der Veen
www.mennovanderveen.nl
Hichtum

Muziek

It Aint Me Babe

Someone's Arms

Where the Rio Del Rosa Flows

Foto's

Reviews

Boek Dear Sam en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dear Sam, Americana, Country, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dear Sam

Dear Sam is een band uit Groningen. Dear Sam speelt muziek in de genres Americana, Country & Akoestisch. Dear Sam heeft sinds de inschrijving op 23/11/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dear Sam klinkt als: Norah Jones, Eilen Jewell, Johnny Cash, Patsy Cline. Het repertoire van Dear Sam bestaat uit covers en eigen werk.

Dear Sam hanteert een richtprijs van €250 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.