Abdel

  (23)
  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Wereldmuziek #Latin #Mariachi
  • Klinkt als Spaans, Pop, Akoestisch, Easy listening, achtergrond muziek, Flamenco, Mariachi. SOLO, DUO, TRIO
  • 40 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Abdel

Check beschikbaarheid
Abdel , Wereldmuziek, Latin, Mariachi soloartist

Abdel is een gitarist zanger met meer dan 10 jaar ervaring. Hij heeft in veel luxueuze Hotels en restaurants over het wereld gespeeld. Zoals : Accor Hotels ( Sofitel, Mercure, Pullman...) Movenpick Hotels, Meridian Hotels...en ook en vakantie clubs zoals : Club Med, Marmara club...
Chill lounge muziek tot Gipsy Kings tempo rithm, geluidsinstallatie aanwezig
SOLO
DUO
TRIO
ACHTERGROND MUZIEK

Muziek

Che Guevara

Quisas

Bessame mucho intstumental

Foto's

Reviews

Door op 13/03/2022

Erg professioneel, de zang, gitaarspel samen met de percussionist was adembenemend. Iedereen was ontroerd. Erg flexibel qua tijd indelen. Alles kon in overleg. De sfeer was Fantastisch. We hebben gedanst, gegeten. Bedankt Abdel. Je bent een top artiest.

Door op 02/01/2022

Contact was erg makkelijk. Abdel was flexibel qua tijden. Het concert was fantastisch, het geluid was warm en Abdel's stem erg mooi. Iedereen was snel op de dansvloer te vinden of zong en klapte mee. Ik zou Abdel zo aanbevelen aan alle familie en vrienden!

Door op 13/10/2021

Abdel is op de eerste plaats een fantasitische zanger / gitarist. Hij voelt perfect aan wat er nodig is en heeft op het ons feest voor een prachtig optreden gezorgd. Abdel was erg flexibel; een deel van het optreden heeft Abdel akoestisch gedaan in een bos! Was een prachtige ervaring. communicatie was erg makkelijk en dat komt vooral omdat Abdel een enorm aardig persoon is

Contact

Abdel , Wereldmuziek, Latin, Mariachi soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Abdel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Abdel

Abdel is een solo-artiest uit Utrecht. Abdel maakt vooral muziek in de genres Wereldmuziek, Latin & Mariachi. Abdel heeft sinds de inschrijving op 12/06/2019 in totaal 40 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Abdel klinkt als: Spaans, Pop, Akoestisch, Easy listening, achtergrond muziek, Flamenco, Mariachi. SOLO, DUO, TRIO. Het repertoire van Abdel bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Abdel krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 23 reviews.

Abdel hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.