Bandiera Italiana

  (1)

Indicatie €950 - €1550

Stuur een persoonlijk bericht naar Bandiera Italiana

Check beschikbaarheid
Bandiera Italiana, Coverband, Wereldmuziek, Gipsy band

Vier samen met de leden van Bandiera Italiana het leven, de passie en de muziek van het mooiste land ter wereld: Italië. Onder leiding van broer en zus Salvatore en Silvana Sichi neemt de band u mee op een reis door het echte Italië. Door middel van bekend en minder bekende liedjes hoort u de klanken van de liefde, de zon, van verlies en verdriet. Soms melancholisch soms swingend maar altijd uitgevoerd met virtuositeit en hartstocht.

Al meer dan twintig jaar brengt Bandiera Italiana haar bijzondere repertoire op podia in binnen- en buitenland met veel succesvolle tournees in vooral Italië en Engeland.

Muziek

Malafemmena

Dicitencello Vuje

Bella Ciao

Foto's

Reviews

Door op 01/08/2019

Fantastisch verlopen concert. Hoewel de zon niet scheen, liet de band met zangeres Silvana, de zon in ons Houtmansplantsoen wel degelijk schijnen.
Goed contact met het publiek.

Contact

Bandiera Italiana, Coverband, Wereldmuziek, Gipsy band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bandiera Italiana

Bandiera Italiana is een band uit Arnhem. Bandiera Italiana speelt muziek in de genres Coverband, Wereldmuziek & Gipsy. Bandiera Italiana heeft sinds de inschrijving op 13/03/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bandiera Italiana klinkt als: zucchero, paolo conte, renzor Arbore. Het repertoire van Bandiera Italiana bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bandiera Italiana krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Bandiera Italiana hanteert een richtprijs van €950 - €1550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.