Trio Ritm'O

  (11)
  • Band   /   Arnhem
  • #Flamenco #Latin #Gipsy
  • Klinkt als Gipsy Kings, Los Reyes, buena vista social club
  • 22 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Trio Ritm'O

Check beschikbaarheid
Trio Ritm'O, Flamenco, Latin, Gipsy band

Op zoek naar de perfecte Spaanse live muziek? Kies voor de professionals van trio Ritm'O. Al zo'n twintig jaar brengen de heren van trio Ritm'O hun muziek op podia in binnen- en buitenland. Trio Ritm'O specialiseert zich in de muziekstijl die bekend staat onder de naam Rumba Flamenca of Rumba Catalana. Bij het grote publiek is deze stijl vooral bekend van the Gipsy Kings maar vooral de wat oudere liefhebbers zullen namen als Manitas de Plata, Manolo Sanlucar en Peret wellicht herkennen. De grote hits van dit genre, zoals 'Bamboleo', 'Baila Me' en 'El Porompompero' vormen de basis voor het Ritm'O repertoire. Daarnaast spelen zij tal van klassiekers uit het (latin) jazz repertoire, zoals 'Besamé Mucho', 'Guantanamera', 'La Bamba' en heel veel meer! Heerlijke muziek, subliem uitgevoerd op een prettig geluidsniveau.

Speerpunt van het trio is zanger en solo-gitarist Salvatore, die naast trio Ritm'O ook actief is met Bandera Latina en duo Gin & Tonic. Met zijn prachtige, hese zangstem en virtuoze gitaarspel weet hij ieder publiek voor zich te winnen.
Daarbij wordt hij ondersteund door Nezam Musavi en Gerard Baldeo, twee enorme Gipsy Kings fans die met veel liefde en plezier zorgen voor stuwend, ritmisch gitaarspel.

De muziek van trio Ritm'O is bij uitstek geschikt voor zomerse bruiloften, bedrijfsfeesten, Spaanse-thema feesten en kleinschalige festivals.

Trio Ritm'O is ook te beluisteren via Spotify, Itunes enz.

Optredens worden in principe, als volgt aangeboden:
1 uur, 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten. Bij optredens met meerdere sets zit er standaard een kwartier pauze tussen de sets, Andere set indelingen zijn, in overleg, mogelijk.

Muziek

El Porompompero

Moorrea

El Muerto Vivo

Reviews

Door op 11/09/2022

Was helemaal top! Super artiesten! Goede muzikanten, heerlijke sfeer! Netjes volgens afspraak. Kortom heeeeel tevreden! 👌

Door op 05/09/2022

De 3 heren hebben super gespeeld! Heel relaxed wij hebben genoten.

Door op 09/08/2022

Ongelooflijk goede muzikanten, prettig contact. Al met al de perfecte muziek voor ons feest. Wij waren nogal bezorgd of de muziek onze gasten zou aanspreken maar het niveau van de muzikanten en hun relaxte interactie met het publiek wonnen ieders hart. Als je Spaanse muziek zoekt voor jouw feest, zoek niet verder!

Contact

Trio Ritm'O, Flamenco, Latin, Gipsy band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trio Ritm'O

Trio Ritm'O is een band uit Arnhem. Trio Ritm'O speelt muziek in de genres Flamenco, Latin & Gipsy. Trio Ritm'O heeft sinds de inschrijving op 25/06/2018 in totaal 22 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trio Ritm'O klinkt als: Gipsy Kings, Los Reyes, buena vista social club. Het repertoire van Trio Ritm'O bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Trio Ritm'O krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

Trio Ritm'O hanteert een richtprijs van €550 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.