Trio Ritm'O

  (6)
  • Band   /   Arnhem
  • #Wereldmuziek #Latin #Gipsy
  • Klinkt als Gipsy Kings, Los Reyes, buena vista social club, rosenberg trio
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Trio Ritm'O

Check beschikbaarheid
Trio Ritm'O, Wereldmuziek, Latin, Gipsy band

Op zoek naar de perfecte Spaanse live muziek? Kies voor de professionals van trio Ritm'O. Al zo'n twintig jaar brengen de heren van trio Ritm'O hun muziek op podia in binnen- en buitenland. Trio Ritm'O specialiseert zich in de muziekstijl die bekend staat onder de naam Rumba Flamenca of Rumba Catalana. Bij het grote publiek is deze stijl vooral bekend van the Gipsy Kings maar vooral de wat oudere liefhebbers zullen namen als Manitas de Plata, Manolo Sanlucar en Peret wellicht herkennen. Daarnaast spelen zij tal van klassiekers uit het (latin) jazz repertoire, zoals 'Besamé Mucho', 'Guantanamera', maar ook nummers van het Rosenberg trio, Django Reinhardt en heel veel meer! Heerlijke muziek, subliem uitgevoerd op een prettig geluidsniveau. Ook te beluisteren via Spotify, Itunes enz.

Muziek

El Porompompero

Moorrea

El Muerto Vivo

Foto's

Reviews

Door op 19/10/2020

Heel erg graag wilden wij gitaarmuziek op onze bruiloft. Heel heel heel erg graag. Bv. Gypsy Kings, maar het budget liet helaas niet alles toe. Toen vernamen wij van het bestaan van Trio Ritm'O. Het eerste contact was plezierig tijdens een gig, wat speelden zij lekkere muziek! In het cafe gingen meerdere mensen staan, voetjes van de vloer, het ene nummer na het andere, technisch erg goed, goede chemie met de aanwezigen,...die moesten we hebben! Ze bleken beschikbaar, en bleven beschikbaar, zowel tijdens de eerst geplande datum toen Corona ons deed besluiten om datum uit te stellen, als tijdens de bruiloft later in augustus. Er was natuurlijk geen feest mogelijk, wel een taartmoment en een klein diner. De band was vanaf het begin erg flexibel, positief ingesteld en hoopgevend. Ze hebben, alle coronamaatregelen in acht nemend, geweldig opgetreden tijdens zowel het taartmoment als 's avonds tijdens het diner. Ze wisten ook de juiste momenten te kiezen, zoals entree of op het moment dat wij iets van een openingsdans opvoerden. Ook was er nu weer veel chemie, hadden zij gevoel voor humor en waren zij de uiterst betrouwbare partner gebleken om in deze lastige tijden wat te organiseren.
Vragen we hen ooit opnieuw? JA! Kunnen wij hen aanbevelen? JA!
Kennen zij Gypsy Kings nummers? JA! Hoe spelen zij ons favoriete nummer van Buena Vista (Chan)? Muy bien!!
Heel erg bedankt heren! Jullie zijn top!

Annet en Iwan

Door op 22/07/2019

Onze gasten hebben weer genoten. Het was top!

Door op 05/06/2019

Prachtige muziek. De groep slaagde erin om een zalige, zomerse sfeer op te roepen in het park. Voor herhaling vatbaar!

Contact

Trio Ritm'O, Wereldmuziek, Latin, Gipsy band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trio Ritm'O

Trio Ritm'O is een band uit Arnhem. Trio Ritm'O speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Latin & Gipsy. Trio Ritm'O heeft sinds de inschrijving op 25/06/2018 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trio Ritm'O klinkt als: Gipsy Kings, Los Reyes, buena vista social club, rosenberg trio. Het repertoire van Trio Ritm'O bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Trio Ritm'O krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Trio Ritm'O hanteert een richtprijs van €450 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.