Trio Ritm'O

  • Band   /   Arnhem
  • #Wereldmuziek #Latin #Gipsy
  • Klinkt als Gipsy Kings, Los Reyes, buena vista social club, rosenberg trio
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €450 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Trio Ritm'O

Check beschikbaarheid
Trio Ritm'O, Wereldmuziek, Latin, Gipsy band

Op zoek naar de perfecte Spaanse live muziek? Kies voor de professionals van trio Ritm'O. Al zo'n twintig brengen de heren van trio Ritm'O hun muziek op podia in binnen- en buitenland. Trio Ritm'O specialiseerd zich in de muziekstijl die bekend staat onder de naam Rumba Flamenca of Rumba Catalana. Bij het grote publiek is deze stijl vooral bekend van the Gipsy Kings maar vooral de wat oudere liefhebbers zullen namen als Manitas de Plata, Manolo Sanlucar en Peret wellicht herkennen. Daarnaast spelen zij tal van klassiekers uit het (latin) jazz repertoire, zoals 'Besamé Mucho', 'Guantanamera', maar ook nummers van het Rosenberg trio, Django Reinhardt en heel veel meer! Heerlijke muziek, subliem uitgevoerd op een prettig geluidsniveau.

Muziek

El Porompompero

Moorrea

El Muerto Vivo

Foto's

Reviews

Trio Ritm'O heeft nog geen reviews.

Contact

Trio Ritm'O, Wereldmuziek, Latin, Gipsy band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trio Ritm'O

Trio Ritm'O is een band uit Arnhem. Trio Ritm'O speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Latin & Gipsy. Trio Ritm'O heeft sinds de inschrijving op 25/06/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trio Ritm'O klinkt als: Gipsy Kings, Los Reyes, buena vista social club, rosenberg trio. Het repertoire van Trio Ritm'O bestaat uit alleen covers.

Trio Ritm'O hanteert een richtprijs van €450 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.