Duo Gin & Tonic

  (13)
  • Band   /   Arnhem
  • #Wereldmuziek #Allround #Blues
  • Klinkt als Eric Clapton, Buena Vista Social Club, Rosenberg Trio, Gipsy Kings, Rocco Granata, Louis Prima
  • 27 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Duo Gin & Tonic

Check beschikbaarheid
Duo Gin & Tonic, Wereldmuziek, Allround, Blues band

Duo Gin & Tonic bestaat uit gitarist Michiel van Gessel en zanger / Gitarist Salvatore Giuseppe Sichi. Beide zijn al ruim 20 jaar actief als professioneel muzikant en als duo ook al weer ruim 10 jaar. Het repertoire bestaat uit een mix van Spaanse-, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse wereldmuziek, afgewisseld met bekende blues en jazz nummers. Voorop staat het virtuoze gitaarspel en de gepassioneerde zang van Salvatore. Ook in 2023 is Gin & Tonic iedere derde zondag van de maand, vanaf 16:00, live te beluisteren in het bekende Oranje Koffiehuis in Arnhem!

Optredens worden, in principe, als volgt aangeboden:
1 uur, 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten. Bij optredens met meerdere sets zit er standaard een kwartier pauze tussen de sets, Andere set indelingen zijn, in overleg, mogelijk.

*** Bij annulering van de kant van de boekende partij door force majeure (bijvoorbeeld Covid maatregelen) worden er geen kosten in rekening gebracht en komen gemaakte overeenkomsten te vervallen. ***

Muziek

La Bamba

Before you Accuse me

Buona Sera Signorina - Hey ...

Foto's

Reviews

Door op 13/03/2023

Wat een geweldige muzikanten zijn dit! Het was een feestje met Duo Gin & Tonic. Iedereen in het cafe heeft genoten van de muziek, het sfeertje en een lekkere GinTonic.

Door op 08/09/2022

Wat een relaxte gasten en wat een heerlijke muziek!!!
De mannen trapten een lange family-festivaldag af met geweldige laid-back, veelal Spaanstalige, muziek, waarbij je graag in het zonnetje met een biertje in de hand, geen genoeg zult krijgen.
De rauwe stem met heel goeie gitaarondersteuning zorgde ervoor dat ik bij een volgend feestje zeker Gin&Tonic opnieuw zal benaderen of men in de gelegenheid zijn voor een optreden!

Door op 05/07/2022

Very nice and professional Musicians. Great Music, they adapt to the guests and create a great atmosphere.

Contact

Duo Gin & Tonic, Wereldmuziek, Allround, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Duo Gin & Tonic

Duo Gin & Tonic is een band uit Arnhem. Duo Gin & Tonic speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Allround & Blues. Duo Gin & Tonic heeft sinds de inschrijving op 05/06/2018 in totaal 27 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Duo Gin & Tonic klinkt als: Eric Clapton, Buena Vista Social Club, Rosenberg Trio, Gipsy Kings, Rocco Granata, Louis Prima. Het repertoire van Duo Gin & Tonic bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Duo Gin & Tonic krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

Duo Gin & Tonic hanteert een richtprijs van €450 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.