Summer of Live is nu!

Door Het Gigstarter Team op 21-07-2022

De zomer brengt de warmte, en live concerten brengen het geluk. Wat voor soort live muziek past er bij dit mooie weer? Op Gigstarter hosten we tal van zangers, bands en DJs die klaar zijn om uw outdoor zomer evenementen te rocken. Hier zijn enkele live muziek opties voor uw aanstaande verjaardagsfeest of barbecue!

Check de Gigstarter artiesten

Een gepassioneerde saxofonist: Saxofonist Jan van Oort

Jan heeft de perfecte saxofoon voor live muziek en is daarnaast ook met dj te boeken. Zijn vibe is vergelijkbaar met witte stranden, zon, zee en blauwe lucht en 's avonds volop knallen. Met zijn uitgebreide repertoire weet hij vele stijlen te spelen die passen bij diverse gelegenheden. Naast de combinatie met dj is Jan ook te boeken met een painist of rapper!

Heerlijke sfeerimpressie van Saxofonist Jan van Oort

Een internationaal duo: BombaNaranja

Dit duo zingt in het Nederlands, Spaans, Italiaans, Frans EN Engels. Waan jezelf aan de costa brava met deze twee jongens met hun contrasbas en accordeon. Met veel positieve reviews van bruiloften waar dit duo heeft gespeeld, zijn zij een echte aanrader voor uw bruiloft deze zomer.

BombaNaranja

Abdel & Los Muchachos

Schenk de sangria maar alvast in want met deze combinatie van artiesten heb je geheid een heerlijke zomer! Van Gipsy Kings en Buena Vista Social Club in de Latijnse stijl tot Frank Sinatra en Luis Armstrong in het standaard Old School repertoire.

Los Muchaschos

Vooral voor jong maar ook voor oud: Tijl Damen

Energieke kinder- en familievoorstellingen vol aanstekelijke liedjes, live muziek, humor, oftewel perfect vermaak voor deze zomer. Wees er snel bij want Tijl is erg populair bij de kleintjes!

Impressie van een buitenshow van Tijl Damen

Hoe boek je een muzikant op Gigstarter?

Een muzikant boeken voor een concert is nog nooit zo makkelijk geweest. Wil jij een privé concert organiseren in jouw tuin met een paar vrienden? Je hoeft alleen maar een oproep te plaatsen en ons team zal voor jou geschikte artiesten vinden waarmee je direct in contact komt via een privé chat. Deze service is gratis, wij geven je de opties en je hoeft alleen maar te kiezen en alle details van het optreden met de muzikant te regelen.

Op Gigstarter hebben wij meer dan 650 professionele acts voor je om uit te kiezen, zij zullen perfect passen bij een outdoor party.

Als je van je privéconcert hebt genoten, stuur ons dan een foto van het optreden, zodat we onze muzikanten nog meer kunnen promoten en andere mensen kunnen inspireren voor de Summer Of Live.Plaats een oproep

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: summer, zomer, live muziek, concerten, optredens, boekingen, feesten, bbq, tuinfeest