BombaNaranja

  (10)
  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Pop #Wereldmuziek #Reggae
  • Klinkt als Manu Ciao, Jungle Book, Doris, Ed Sheeran, Doe Maar, Jacques Brel, Rocco Granata, Juanes, Edit Piaf, en vele anderen
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €395 - €945

Stuur een persoonlijk bericht naar BombaNaranja

Check beschikbaarheid
BombaNaranja, Pop, Wereldmuziek, Reggae ensemble

BombaNaranja zingt in het Nederlands!
¡BombaNaranja canta en Español tambien!
BombaNaranja canta anche in Italiano!
BomaNaranja chante aussi en Français!
BombaNaranja sings in English too!

BombaNaranja speelt covers in 5 talen, pop, hits van nu in een nieuw jasje, en liedjes uit de oude doos. BombaNaranja bestaat uit muzikanten Daniel van Huffelen en Jense Meek, die beiden actief zijn in vele andere groepen en projecten, maar in BombaNaranja hun krachten bundelen. In BombaNaranja (vertaling: oranje bom) brengen ze alle liedjes samen die ze op reizen, op straat, op feesten en in de hitlijsten gevonden hebben. Ze spelen en zingen in vele talen en op een zeer energieke en aanstekelijke manier.

Lekker op reis dus met een sfeervolle muzikaal feest!

Muziek

Sweet Dreams (live cover)

Medley (live @ Westergasfab...

Marina (live @ Veerkwartier...

Reviews

Door op 14/05/2019

BombaNaranja is meer dan geweldig! Onwijs toffe gasten met enorm veel muzikaal talent. Naast een lange lijst mooie-vrolijke-ontwapende covers maken ze onder de bandnaam ‘Baragan’ ook steengoede eigen nummers. Communicatie verliep vlekkeloos en ze stonden open voor nieuwe samenwerkingen met andere muzikanten. Als ceremoniemeester heb ik natuurlijk ook gevraagd hoe het bruidspaar terugkijkt op BombaNaranja. Hier hun relaas:

“Bomba Naranja, Wat een droom op onze bruiloft. Ze studeerden ons favoriete nummer in en speelden de sterren van de hemel 🎆 Zelfs na 6 uur spelen hadden we er nog geen genoeg van. Ze blijven je verrassen, kunnen overal op inspelen. Versterkt of onversterkt echt prachtig en authentiek. Buiten hun muzikaal talent zijn dit ook nog eens mega vriendelijke prachtkerels. Je krijgt gewoon spontaan zin om een biertje met ze te drinken. Bomba Naranja/Baragan: heel erg bedankt, om ons feest zo mooi te maken. Hopelijk (snel!) tot ziens“

Kortom, Bomba Naranja was een schot in de roos en daarna nog één, en nog één...

Door op 07/01/2019

BombaNaranja brengt ontzetten veel positiviteit en plezier! Ze hebben onze verwachtingen overtroffen. Door de instrumenten die ze bespelen kunnen ze zich tussen het publiek mengen, maar ook op een podium staan. Bovendien hebben ze ook nog een bijzonder muzikaal verzoek van ons ingewilligd, dat mate deze gig extra speciaal! Mijn advies: doen!

Door op 12/11/2018

We hadden een fantastisch feest met Bomba Naranja. Wat een gangmakers. Jense en Daniel voelen super aan wat de gasten nodig hebben aan muziek. Dank jullie wel!

Contact

BombaNaranja, Pop, Wereldmuziek, Reggae ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jense

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BombaNaranja

BombaNaranja is een ensemble uit Amsterdam. BombaNaranja speelt muziek in de stijlen Pop, Wereldmuziek & Reggae. BombaNaranja heeft sinds de inschrijving op 23/04/2018 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BombaNaranja klinkt als: Manu Ciao, Jungle Book, Doris, Ed Sheeran, Doe Maar, Jacques Brel, Rocco Granata, Juanes, Edit Piaf, en vele anderen. Het repertoire van BombaNaranja bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: BombaNaranja krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

BombaNaranja hanteert een richtprijs van €395 - €945 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.