BombaNaranja

  (9)
  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Pop #Wereldmuziek #Reggae
  • Klinkt als Manu Ciao, Jungle Book, Doris, Ed Sheeran, Doe Maar, Jacques Brel, Rocco Granata, Juanes, Edit Piaf, en vele anderen
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €395 - €795

Stuur een persoonlijk bericht naar BombaNaranja

Check beschikbaarheid
BombaNaranja, Pop, Wereldmuziek, Reggae ensemble

--We zijn helaas niet beschikbaar tussen 24 juli tot 23 augustus, en zullen tussen deze data iets trager zijn met het beantwoorden van berichten. We wensen iedereen een goede zomer! --

BombaNaranja zingt in het Nederlands!
¡BombaNaranja canta en Español tambien!
BombaNaranja canta anche in Italiano!
BomaNaranja chante aussi en Français!
BombaNaranja sings in English too!

BombaNaranja speelt covers in 5 talen, pop, hits van nu in een nieuw jasje, en liedjes uit de oude doos. BombaNaranja bestaat uit muzikanten Daniel van Huffelen en Jense Meek, die beiden actief zijn in vele andere groepen en projecten, maar in BombaNaranja hun krachten bundelen. In BombaNaranja (vertaling: oranje bom) brengen ze alle liedjes samen die ze op reizen, op straat, op feesten en in de hitlijsten gevonden hebben. Ze spelen en zingen in vele talen en op een zeer energieke en aanstekelijke manier.

Lekker op reis dus met een sfeervolle muzikaal feest!

Muziek

Sweet Dreams (live cover)

Medley (live @ Westergasfab...

Marina (live @ Veerkwartier...

Reviews

Door op 07/01/2019

BombaNaranja brengt ontzetten veel positiviteit en plezier! Ze hebben onze verwachtingen overtroffen. Door de instrumenten die ze bespelen kunnen ze zich tussen het publiek mengen, maar ook op een podium staan. Bovendien hebben ze ook nog een bijzonder muzikaal verzoek van ons ingewilligd, dat mate deze gig extra speciaal! Mijn advies: doen!

Door op 12/11/2018

We hadden een fantastisch feest met Bomba Naranja. Wat een gangmakers. Jense en Daniel voelen super aan wat de gasten nodig hebben aan muziek. Dank jullie wel!

Door op 23/10/2018

Snel een prima contact met één van de muzikanten. Goede afspraken. Optreden was zeer geslaagd. De bedoeling was om sfeer te maken aan het begin van het feest. BombaNaranja speelde in eerste instantie zonder versterking en liep door de zaal en naar buiten. Leuke liedjes, die bij jongeren en ouderen aansloegen. Daarna een aantal nummers achter de microfoon(s), met op speciaal verzoek een nummer van De Amazing Stroopwafels. Een bijzonder muzikale en sfeervolle performance. Top!

Contact

BombaNaranja, Pop, Wereldmuziek, Reggae ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jense

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BombaNaranja

BombaNaranja is een ensemble uit Amsterdam. BombaNaranja speelt muziek in de stijlen Pop, Wereldmuziek & Reggae. BombaNaranja heeft sinds de inschrijving op 23/04/2018 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BombaNaranja klinkt als: Manu Ciao, Jungle Book, Doris, Ed Sheeran, Doe Maar, Jacques Brel, Rocco Granata, Juanes, Edit Piaf, en vele anderen. Het repertoire van BombaNaranja bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: BombaNaranja krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

BombaNaranja hanteert een richtprijs van €395 - €795 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.