Baragan

  (9)
  • Band   /   Amsterdam/Enschede
  • #Akoestisch #Folk #Pop
  • Klinkt als Beirut, A travelling band, Punch Brothers, Manu Chao, Zaz
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €495 - €1495

Stuur een persoonlijk bericht naar Baragan

Check beschikbaarheid
Baragan, Akoestisch, Folk, Pop band

Zomerse reismuziek met accordeon, trompet, ukulele, contrabas, zang & percussie!

Baragan komt voort uit de reizen die Jense Meek maakte met zijn accordeon als reisgezel. Road trips zonder bestemming, vol avontuur, meegevoerd door de wind. Geïnspireerd door het leven als straatmuzikant met haar toevallige ontmoetingen ontstond de muziek van Baragan. Na te hebben gespeeld in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje & Marokko, was er in het rustige landhuis op een wijnboerderij op Sicilië eindelijk de rust om liedjes uit te werken. Ze voeren je mee op deze reis, naar de zon, langs kleine paadjes, pleintjes & kustwegen… Baragan kan ook ook solo worden geboekt (zang/accordeon/percussie), en bovendien op verzoek met uitgebreide bezetting (+trompet/ukulele, contrabas, + zang, +viool, +drums/percussie).

We spelen covers in 6 talen, liedjes die we op straat hebben geleerd.

Bezetting mogelijk van 1 - 4 muzikanten.

Instagram: #thetravellingaccordion

-----
Foto's op deze pagina: © TheWeddingStory.nl © Sandrine Soye © Raymond van Mil © Myrthe Lens © Nieko Van Den Pavert

Muziek

Clandestino (live)

Essaouira (Baragan Original...

Polka (live, Baragan original)

Reviews

Door op 06/07/2019

Wij hadden in juni een heerlijk tuinfeest, waar Baragan voor de live muziek zorgde. Ongelofelijk veel complimenten gekregen over Baragan: superleuke muziek (je kunt aangeven welke nummers je leuk vindt), ontspannen mannen, dan voegt live muziek echt veel toe aan een feest. Heerlijk relaxed: wie wilde zat of stond er bij te kijken, wie door wilde met z'n gesprek deed dat. Onze dochter heeft nog een nummertje meegespeeld op trompet. Contact verliep allemaal heel ontspannen. Ik kreeg de indruk dat Baragan het zelf ook leuk vond, ze speelden lekker lang door....

Door op 24/05/2019

Ik zag Baragan bij een optreden in Amsterdam-Noord. Naast hele mooie en passende harmonieen, kunnen de heren een hele intieme sfeer neerzetten. De verhalen die de nummers verbonden maakte de avond helemaal af!

Door op 15/05/2019

Baragan is meer dan geweldig! Onwijs toffe gasten met enorm veel muzikaal talent. Naast een lange lijst mooie-vrolijke-ontwapende covers die ze onder de naam BombaNaranja maken, spelen ze ook steengoede eigen nummers. Communicatie verliep vlekkeloos en ze stonden open voor nieuwe samenwerkingen met andere muzikanten. Als ceremoniemeester heb ik natuurlijk ook gevraagd hoe het bruidspaar terugkijkt. Hier hun relaas:
“Wat een droom op onze bruiloft. Ze studeerden ons favoriete nummer in en speelden de sterren van de hemel 🎆 Zelfs na 6 uur spelen hadden we er nog geen genoeg van. Ze blijven je verrassen, kunnen overal op inspelen. Versterkt of onversterkt echt prachtig en authentiek. Buiten hun muzikaal talent zijn dit ook nog eens mega vriendelijke prachtkerels. Je krijgt gewoon spontaan zin om een biertje met ze te drinken. BombaNaranja/Baragan: heel erg bedankt, om ons feest zo mooi te maken. Hopelijk (snel!) tot ziens“

Kortom, het was een schot in de roos en daarna nog één, en nog één...

Contact

Baragan, Akoestisch, Folk, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jense

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Baragan

Baragan is een band uit Amsterdam/Enschede. Baragan speelt muziek in de genres Akoestisch, Folk & Pop. Baragan heeft sinds de inschrijving op 06/09/2017 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Baragan klinkt als: Beirut, A travelling band, Punch Brothers, Manu Chao, Zaz. Het repertoire van Baragan bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Baragan krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Baragan hanteert een richtprijs van €495 - €1495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.