BombaNaranja

  (6)
  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Pop #Wereldmuziek #Reggae
  • Klinkt als Manu Ciao, Jungle Book, Doris, Ed Sheeran, Doe Maar, Jacques Brel, Rocco Granata, Juanes, Edit Piaf, en vele anderen
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €395 - €795

Stuur een persoonlijk bericht naar BombaNaranja

Check beschikbaarheid
BombaNaranja, Pop, Wereldmuziek, Reggae ensemble

--We zijn helaas niet beschikbaar tussen 24 juli tot 23 augustus, en zullen tussen deze data iets trager zijn met het beantwoorden van berichten. We wensen iedereen een goede zomer! --

BombaNaranja zingt in het Nederlands!
¡BombaNaranja canta en Español tambien!
BombaNaranja canta anche in Italiano!
BomaNaranja chante aussi en Français!
BombaNaranja sings in English too!

BombaNaranja speelt covers in 5 talen, pop, hits van nu in een nieuw jasje, en liedjes uit de oude doos. BombaNaranja bestaat uit muzikanten Daniel van Huffelen en Jense Meek, die beiden actief zijn in vele andere groepen en projecten, maar in BombaNaranja hun krachten bundelen. In BombaNaranja (vertaling: oranje bom) brengen ze alle liedjes samen die ze op reizen, op straat, op feesten en in de hitlijsten gevonden hebben. Ze spelen en zingen in vele talen en op een zeer energieke en aanstekelijke manier.

Lekker op reis dus met een sfeervolle muzikaal feest!

Muziek

Sweet Dreams (live cover)

Medley (live @ Westergasfab...

Marina (live @ Veerkwartier...

Reviews

Door op 01/07/2018

Leuke, sympathieke gasten! Ze spelen supergoed, en zijn heel flexibel. Gezellig om ze hebben rond te spelen!

Door op 26/06/2018

Het was een fantastisch optreden! Ons feest werd daardoor een heel geslaagd feest. Iedereen genoot van de muziek en er werd ook enthousiast gedanst! Bedankt mannen!

Door op 25/06/2018

Het contact met de Jense verliep erg soepel en easy going! Communiceren via Whatsapp was geen probleem en afspraken waren zo gemaakt. De vaste partner van Jense kon helaas niet maar hij had een waardige vervanging geregeld. Ze waren ruim op tijd om alles rustig op te bouwen, te soundchecken en nog even wat nummertjes te oefenen. De mannen speelden erg leuk en gezellig en voelden goed aan wat het publiek wel en niet wilden horen. Al met al een geslaagde avond!

Contact

BombaNaranja, Pop, Wereldmuziek, Reggae ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jense

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BombaNaranja

BombaNaranja is een ensemble uit Amsterdam. BombaNaranja speelt muziek in de stijlen Pop, Wereldmuziek & Reggae. BombaNaranja heeft sinds de inschrijving op 23/04/2018 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BombaNaranja klinkt als: Manu Ciao, Jungle Book, Doris, Ed Sheeran, Doe Maar, Jacques Brel, Rocco Granata, Juanes, Edit Piaf, en vele anderen. Het repertoire van BombaNaranja bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: BombaNaranja krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

BombaNaranja hanteert een richtprijs van €395 - €795 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.