BombaNaranja

  (13)
  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Pop #Wereldmuziek #Reggae
  • Klinkt als Manu Ciao, Jungle Book, Doris, Ed Sheeran, Doe Maar, Jacques Brel, Rocco Granata, Juanes, Edit Piaf, en vele anderen
  • 19 geverifieerde boekingen

Indicatie €395 - €945

Stuur een persoonlijk bericht naar BombaNaranja

Check beschikbaarheid
BombaNaranja, Pop, Wereldmuziek, Reggae ensemble

BombaNaranja zingt in het Nederlands!
¡BombaNaranja canta en Español tambien!
BombaNaranja canta anche in Italiano!
BomaNaranja chante aussi en Français!
BombaNaranja sings in English too!

BombaNaranja speelt covers in 5 talen, pop, hits van nu in een nieuw jasje, en liedjes uit de oude doos. BombaNaranja bestaat uit muzikanten Daniel van Huffelen en Jense Meek, die beiden actief zijn in vele andere groepen en projecten, maar in BombaNaranja hun krachten bundelen. In BombaNaranja (vertaling: oranje bom) brengen ze alle liedjes samen die ze op reizen, op straat, op feesten en in de hitlijsten gevonden hebben. Ze spelen en zingen in vele talen en op een zeer energieke en aanstekelijke manier.

* Van 10 september tot 10 oktober 2019 zijn wij helaas niet beschikbaar voor optredens. *

Lekker op reis dus met een sfeervolle muzikaal feest!

Muziek

Sweet Dreams (live cover)

Medley (live @ Westergasfab...

Marina (live @ Veerkwartier...

Reviews

Door op 23/06/2019

Iedereen vond het super. Paste perfect in onze niet al te grote achtertuin. Hele goede muzikanten. Ze hebben van mijn verjaardag een super mooi feest gemaakt!

Door op 16/06/2019

BOMBA speelde op een bruiloft de sterren van de hemel zowel voor, tijdens als na de ceremonie. De heren zijn zeer bekwame muzikanten en passen hun muziek en tempo aan de situatie aan. Ook zijn zij in staat op last minute muzikale begeleiding te verzorgen van een lied of stukje en studeren ze graag nieuwe verzoeknummers in. Het contact verliep soepel en vlot, al met al een aanrader.

Door op 02/06/2019

We hebben een fantastische avond gehad met BombaNaranja! Vanaf het eerste nummer zat de sfeer er goed in, en dat hielden ze prima vol tot het einde van de avond!

Contact

BombaNaranja, Pop, Wereldmuziek, Reggae ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jense

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BombaNaranja

BombaNaranja is een ensemble uit Amsterdam. BombaNaranja speelt muziek in de stijlen Pop, Wereldmuziek & Reggae. BombaNaranja heeft sinds de inschrijving op 23/04/2018 in totaal 19 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BombaNaranja klinkt als: Manu Ciao, Jungle Book, Doris, Ed Sheeran, Doe Maar, Jacques Brel, Rocco Granata, Juanes, Edit Piaf, en vele anderen. Het repertoire van BombaNaranja bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: BombaNaranja krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

BombaNaranja hanteert een richtprijs van €395 - €945 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.