Nootmuskaat

  (18)

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Nootmuskaat

Check beschikbaarheid
Nootmuskaat, Akoestisch, Nederpop, Wereldmuziek band

Nederlandstalig-Akoestisch-Pop trio met een beetje bite. Cajon, Spaanse gitaar en contrabas, gewoon omdat het kan. Speciaal voor u, in compleet akoestische opstelling. Kan eventueel ook als duo optreden indien de gig meer als achtergrondmuziek bedoeld is.

Onze muziek valt goed op strandtenten, festivals en livemuziek-cafe's. Ook spelen we regelmatig op privé feesten of kleine, intieme en zomerse bedrijfsfeestjes. We kunnen op zulke gelegenheden ook een paar covers spelen, al ligt de nadruk op ons eigen werk. Op een festival of groter podium kunnen we onze band indien gewenst uitbreiden met toetsen, extra zang en drumstel (ipv percussie).

Bekijk de videoclip van "Zomers Meisje" of "Belastingparadijs" op Youtube en luister naar onze muziek en liedjes zoals "Nothing to do" en "Bekend van TV" op Spotify, Deezer, Amazon, iTunes etc... Stuur vrijblijvend een berichtje als je interesse hebt.

Wie weet, tot Noot!

Muziek

Dakterras (Live @kis)

Een Zeeman zingt door (Live...

Bobbie uit Amsterdam (Live ...

Reviews

Door op 03/06/2024

Nootmuskaat was super op onze buurtmarkt! Er kwam een regenbui, en toen hebben zij ervoor gezorgd dat mensen bleven dankzij de fijne live muziek inclusief contrabas.

Door op 24/07/2023

Goeie band en aardige gasten. Top.

Door op 04/07/2022

Heel fijn lieve artiesten altijd eigenlijk gigstarter is top

Contact

Nootmuskaat, Akoestisch, Nederpop, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nootmuskaat

Nootmuskaat is een band uit Amsterdam. Nootmuskaat speelt muziek in de genres Akoestisch, Nederpop & Wereldmuziek. Nootmuskaat heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 34 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nootmuskaat klinkt als: Buena Vista Social Club, Doe Maar, Kings of Convenience. Het repertoire van Nootmuskaat bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Nootmuskaat krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 18 reviews.

Nootmuskaat hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.