Nootmuskaat

  (15)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Akoestisch #Nederpop #Folk
  • Klinkt als Buena Vista Social Club, Doe Maar, Kings of Convenience
  • 31 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Nootmuskaat

Check beschikbaarheid
Nootmuskaat, Akoestisch, Nederpop, Folk band

Nederlandstalig-Akoestisch-Pop trio met een beetje bite. Cajon, spaanse gitaar en contrabas, gewoon omdat het kan. Speciaal voor u, in compleet akoestische opstelling.

We spelen vaak op strandtenten, festivals en livemuziek-cafe's. Ook valt onze muziek goed op privé feesten of bedrijfsfeesten. We kunnen dan ook een paar covers spelen. Op een podium kunnen we onze band uitbreiden met toetsen, extra zang en compleet drumstel.

Luister naar ons nieuwe album "Lekker op mijn plaat" via Spotify en bekijk de videoclip van "Zomers Meisje" op Youtube. Luister nu ook naar onze nieuwste hits "Belastingparadijs" en "Bekend van TV" op Spotify, Deezer, Amazon, iTunes etc...

Tot Noot!

Muziek

Dakterras (Live @kis)

Een Zeeman zingt door (Live...

Bobbie uit Amsterdam (Live ...

Reviews

Door op 10/09/2018

De afspraken zijn goed nagekomen. Een geweldig optreden.

Door op 08/09/2018

Tijdens het festival bij Circus Hakim was het optreden van Nootmuskaat een aangename verrassing. Jong en oud werd aangetrokken door het optreden op het plein. Na afloop veel positieve reacties en vraag naar 'wie dat leuke trio was'! Zeker voor herhaling vatbaar!

Door op 03/08/2017

Echte sfeermakers! Nootmuskaat maakt fijne, originele en dansbare muziek. Ze voelen het publiek goed aan, en passen hun repertoire daarop aan. Ik huurde Nootmuskaat deze keer in voor een afsluitende borrel van een formele conferentie. Ik ben ook een keer bij een optreden van Nootmuskaat geweest tijdens een informeel feest. In beide gevallen creëerden ze een ontspannen en vrolijke sfeer. De samenwerking en het contact met de band voor en na het optreden was heel prettig. Ze zijn vriendelijk, duidelijk, reageren snel en zijn ervaren met de details die bij productie van een evenement of feest komen kijken. Aanrader!

Contact

Nootmuskaat, Akoestisch, Nederpop, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nootmuskaat

Nootmuskaat is een band uit Amsterdam. Nootmuskaat speelt muziek in de genres Akoestisch, Nederpop & Folk. Nootmuskaat heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 31 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nootmuskaat klinkt als: Buena Vista Social Club, Doe Maar, Kings of Convenience. Het repertoire van Nootmuskaat bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Nootmuskaat krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Nootmuskaat hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.