Het Dok

Indicatie €350 - €1140

Stuur een persoonlijk bericht naar Het Dok

Check beschikbaarheid
Het Dok, Tributeband, Rock 'n Roll, Blues band

Bij Het Dok waan je je weer in de jaren '80 en '90, waarin De Dijk hoogtijdagen kende en heel het land op een positieve manier anders heeft laten luisteren naar Nederlandstalige muziek. Dit is nog steeds muziek met een duidelijke boodschap: "Vier het leven, want het duurt maar even!"
Het Dok bestaat uit 7 ervaren muzikanten: Peter Loozen, (toetsen en accordeon), Johan Smit (bas), Erik Oosterman (gitaar), René Janssen (drums), een eigen blazerssectie “de Brasserskade Horns” met Joep Schreuders (saxofoon) en Erik Geskus (trompet en bugel). Zanger Christiaan Baljé leidt de ban door een dampend repertoire van rock ’n roll en blues van Blöf, the Scene en vooral de Dijk. Een uitgelezen mogelijkheid om - biertje in de hand- weer eens te genieten van al die klassiekers. Dansen en meezingen wordt van harte aanbevolen!

Reviews

Boek Het Dok en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Het Dok, Tributeband, Rock 'n Roll, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Johan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Het Dok

Het Dok is een band uit Delft. Het Dok speelt muziek in de genres Tributeband, Rock 'n Roll & Blues. Het Dok heeft sinds de inschrijving op 25/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Het Dok klinkt als: De Dijk. Het repertoire van Het Dok bestaat uit alleen covers.

Het Dok hanteert een richtprijs van €350 - €1140 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.