Tijl Damen - Kindervoorstellingen

  (4)

Indicatie €600 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Tijl Damen - Kindervoorstellingen

Check beschikbaarheid
Tijl Damen - Kindervoorstellingen, Kinderliedjes, Muziektheater, Kleinkunst soloartist

Energieke kinder- en familievoorstellingen vol aanstekelijke liedjes, live muziek, humor en veel interactie met het publiek. Met ruim 300 voorstellingen per jaar is Tijl Damen een graag geziene gast op festivals, evenementen, scholen en in theaters en culturele centra. Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen, géén reiskosten. Door zijn flexibiliteit, improvisatievermogen en enthousiasme weet hij zijn publiek telkens weer mee te nemen in een wervelende muzikale show vol liedjes, acts en humor. Klappen, stampen, zingen, springen, uitbeelden, een rol spelen of zelf muziek maken; het publiek hoeft zich geen moment te vervelen.
Tijl Damen speelt zijn kindertheater in heel Nederland en Vlaanderen op onder meer festivals, basisscholen, in theaters en culturele centra en bij evenementen.
Kindervoorstellingen kunnen binnen en buiten plaatsvinden op locatie. Buiten speelt Tijl vanuit zijn theaterbus, incl. podium/licht/geluid.

Geschikt voor onder meer: festival, dorpsfeest, theaterfestival, straattheater, kleinkunst, basisschool, kinderfestival, theater, cultureel centrum, enz.

Muziek

'Ik ben zo bang'

Spinnen

Zaai

Reviews

Door op 22/02/2022

Tijl Damen verrast met een super vrolijke en grappige interactieve muziek en theatervoorstelling. Van begin tot eind boeiend door een uitstekende timing en opbouw. Hij weet zijn jonge publiek goed te bespelen door aan te sluiten op hun belevingswereld met humor en door ze mee te laten doen. Ook oud weet hij te vermaken. Ik heb in tijden niet zo heerlijk gelachen! Complimenten!

Door op 10/02/2022

We vonden het fantastisch hoe hij zich aanpaste aan de doelgroep. Een gevarieerde show met veel interactie en variatie! De kinderen (en leerkrachten) waren geboeid van begin tot einde! Zelfs weken na de show praten de kinderen er nog over...

Door op 10/02/2022

Wat een energie laat Tijl zien tijdens de voorstelling en hoe aanstekelijk werkt dat! Alle kinderen van groep 1 tot groep 8 een heel uur betrokken en actief houden is heel knap, met een voorstelling die speciaal voor ons jubileum op maat gemaakt is! Geweldige entertainer, aanrader.

Optredens van Tijl Damen - Kindervoorstellingen

Meer optredens

Contact

Tijl Damen - Kindervoorstellingen, Kinderliedjes, Muziektheater, Kleinkunst soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tijl

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tijl Damen - Kindervoorstellingen

Tijl Damen - Kindervoorstellingen is een solo-artiest uit Breskens. Tijl Damen - Kindervoorstellingen maakt vooral muziek in de genres Kinderliedjes, Muziektheater & Kleinkunst. Tijl Damen - Kindervoorstellingen heeft sinds de inschrijving op 14/07/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tijl Damen - Kindervoorstellingen klinkt als: Interactief, muzikaal kindertheater. Het repertoire van Tijl Damen - Kindervoorstellingen bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Tijl Damen - Kindervoorstellingen krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Tijl Damen - Kindervoorstellingen hanteert een richtprijs van €600 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.