Saxofonist Jan van Oort

  (51)
  • Soloartiest   /   Overloon
  • #Pop #Dance #House
  • Klinkt als Soulful | Connection | Happiness | Sax & DJ | Live Lo Fi muziek House Disco Chillhop Funk Dance bruiloft receptie party borrel verjaardag bedrijfsfeest feest festival gala studenten livemuziek Sanborn Dulfer Bakerstreet Jimmy Sax Jazz Fusion
  • 54 geverifieerde boekingen

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Saxofonist Jan van Oort

Check beschikbaarheid
Saxofonist Jan van Oort , Pop, Dance, House soloartist

Jan onderscheidt zich door zijn gepassioneerde sound, gecombineerd met inventieve freestyle en weet elke keer weer de mensen in vervoering te brengen. Op 30 april speelt Jan met een radio 10 DJ in de Ziggo Dome de supportact van de band Queen must go on.
Hij speelt veelvuldig in Nederland, België, Duitsland en was al eerder te zien in bv Nigeria, Caribisch gebied, Zwitserland en Bali. Kortom genoeg ervaring om uw event tot een succes te maken.
Jan speelt met zijn DJ (of uw DJ) diverse stijlen als Disco, Chill, House, Dance, Jazz en Lounge op uw festival, feest, gala, huwelijk, receptie of business-event..
.

JAN AAN HET WOORD:
Ik zie graag dat mijn muziek perfect past in hetgeen u nastreeft. Loyaliteit en betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk. Daarom is vooraf contact met de opdrachtgever belangrijk. Mijn streven is om de gasten blij te maken met mijn muziek. Ik ben helemaal van de freestyle en speel ook bekende stukken.

Rustige events speel ik graag akoestisch met mijn vaste pianist of gitarist (walkin duo). Ook speel ik zelf piano voor lange one-man evenementen. Vraagt u gerust naar een video om dat eens te bekijken. Als ik alleen optreed kom ik met eigen installatie (meerkosten)

VIDEO'S
1e video: Beach-chill op Curaçao
2e video: Jan & Dr Hide
3e video: Jan & DJ for students

SAX EN DJ
Ik werk al jaren met vaste DJ's (en ook met uw DJ). DJs zijn vooral van belang op (dans)feestjes. En ook op meer rustige sferen kan de bijdrage van de DJ zeer van belang zijn. Ik werk ook met een DJ welke tevens drum / percussie doet tijdens onze act. Een aanrader voor als u nog verrassender wilt uitpakken voor uw gasten

BIO
Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Bluebay, MOOD, Cabana) speel ik veel in Nederland en Europa, ook met diverse DJ's (dansparty's, prive/bedrijfsfeesten).
Als saxofonist speelde ik oa met Thijs van Leer, Hans Dulfer en sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets"

MIJN REPERTOIRE
Mijn repertoire is heel breed. Artiesten die ik speel: Pitbull, Throttle, Belt& Wezol, Candy Dulfer, Sonny Fodera, Camelphat, Stevie Wonder, Gregory Porter, Lucas&Steve, Armin van Buuren, Nightcrawlers&Riton, Oliver Heldens, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Kris Kros Amsterdam, Whitney Houston, Billy Joel, Stevie Wonder, etc, etc

Er zijn mogelijkheden om mij ook te boeken met een trouwambtenaar. Tevens heeft deze trouwambtenaar een prachtige locatie in de aanbieding. Een adenbenemende landvilla in de stijl van de jaren 30 met een mooi landgoed. Omgeving Zwolle.

U kunt gerust vragen stellen. Wij beantwoorden die graag!
PS genoemde prijs is zonder DJ

Sleutelwoorden:
allround sax, saxofoon spelen, DJ, blazer, jazz, blues, saxofonist,

Muziek

What I Feel (soundtrack 1e ...

I Don't Know

Adéle - Million Years Ago

Reviews

Door op 16/03/2023

Het was super fijn om met Jan te schakelen in aanloop naar het optreden. Het optreden met DJ was een ontzettend succes tijdens onze borrel.

Bedankt Jan! Tot een volgende keer.

Door op 23/01/2023

We hadden Jan ingehuurd om te spelen op een studentengala. Het contact van te voren liep erg fijn en goed! Daarnaast speelde hij goed op het feest, en kon hij het publiek goed aanvoelen. Het was echt een aanvulling van de avond!

Door op 12/12/2022

Voordat Jan kwam spelen heb ik meerdere malen prettig contact met hem gehad en afspraken over het feest gemaakt. Jan is al zijn afspraken na gekomen en heeft ons feest onvergetelijke gemaakt! Jan was een perfecte toevoeging op de DJ, met wie hij goed samenwerkte. ''Jan super bedankt voor je performance op ons feest en sowieso tot de volgende keer!!''

Contact

Saxofonist Jan van Oort , Pop, Dance, House soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saxofonist Jan van Oort

Saxofonist Jan van Oort is een solo-artiest uit Overloon. Saxofonist Jan van Oort maakt vooral muziek in de genres Pop, Dance & House. Saxofonist Jan van Oort heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 54 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saxofonist Jan van Oort klinkt als: Soulful | Connection | Happiness | Sax & DJ | Live Lo Fi muziek House Disco Chillhop Funk Dance bruiloft receptie party borrel verjaardag bedrijfsfeest feest festival gala studenten livemuziek Sanborn Dulfer Bakerstreet Jimmy Sax Jazz Fusion. Het repertoire van Saxofonist Jan van Oort bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Saxofonist Jan van Oort krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 51 reviews.

Saxofonist Jan van Oort hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.