Saxofonist Jan van Oort

  (48)
  • Soloartiest   /   Overloon
  • #Pop #Dance #House
  • Klinkt als Soulful🎷Connection🎷Happiness Sax & DJ Live Lo Fi muziek House Disco Chillhop Funk Dance bruiloft receptie party borrel verjaardag bedrijfsfeest feest festival gala studenten begrafenis livemuziek Sanborn Dulfer Bakerstreet Jimmy Sax Jazz Fusion
  • 48 geverifieerde boekingen

Indicatie €327

Stuur een persoonlijk bericht naar Saxofonist Jan van Oort

Check beschikbaarheid
Saxofonist Jan van Oort , Pop, Dance, House soloartist

Jan van Oort is een gepassioneerde Saxofonist met perfecte saxofoon live-muziek voor uw evenement, met DJ en/of piano/keyboard. Zijn vibe is die van overdag witte stranden, zon, zee en blauwe lucht en 's avonds knallen! Stijlen als Disco, Chill, House, Dance, Jazz en Lounge. Ziet u bijgaande video's.
Jan speelt op uw feest, (studenten) gala, vlotte borrel, verjaardag, huwelijk, receptie, diner en business-events,
Diners en rustige events speelt Jan graag akoestisch met zijn vaste pianist. Ziet u svp de 3e video

JAN AAN HET WOORD:
Ik zie graag dat mijn muziek perfect past in hetgeen u nastreeft. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind ik goed contact met de opdrachtgever belangrijk. Het streven is om de gasten blij te maken met de muziek. Ik ben helemaal van de freestyle en speel ook bekende stukken.

VIDEO'S
1e video: Beach-chill op Curaçao
2e video: Dansen verzekerd. Jan met zijn vaste DJ Dre.
3e video: Jan & Dr Hide

SAX EN DJ (NU ook mogelijk Sax & DJ PERCUSSIONIST)
Ik werk al jaren met vaste DJ's. DJs zijn vooral van belang op (dans)feestjes. En ook op meer rustige sferen kan de bijdrage van de DJ zeer van belang zijn.Ik werk ook met een DJ welke tevens drum / percussie doet tijdens onze act. Een aanrader voor als u nog verrassender wilt uitpakken voor uw gasten. Podiumgrootte 2x3m minimaal

SAX EN PIANO
Een nieuw item aan mijn saxofoon-act is de piano (keyboard). Ik deed in de jaren 90 veel ervaring op met piano in een band op Curaçao en later ook in Nederland. Het mooie is dat sax en piano elkaar versterken door de afwisseling. Kosten zijn 100 euro extra. Podiumgrootte 2x2m

BIO
Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Bluebay, MOOD, Cabana) speel ik veel in Nederland en Europa, ook met diverse DJ's (dansparty's, prive/bedrijfsfeesten).
Als saxofonist speelde ik oa met Thijs van Leer, Hans Dulfer en sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets"

MIJN REPERTOIRE
Mijn repertoire is heel breed. Artiesten die ik speel: Pitbull, Throttle, Belt& Wezol, Candy Dulfer, Sonny Fodera, Camelphat, Stevie Wonder, Gregory Porter, Lucas&Steve, Armin van Buuren, Nightcrawlers&Riton, Oliver Heldens, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Kris Kros Amsterdam, Whitney Houston, Billy Joel, Stevie Wonder, etc, etc

U kunt gerust vragen stellen. Wij beantwoorden die graag!
PS genoemde prijs is zonder DJ

Sleutelwoorden:
allround sax, saxofoon spelen, DJ, blazer, jazz, blues.

Muziek

Sax on Rihanna

Chillhop with sax

Roxanne as done by George M...

Reviews

Door op 09/11/2022

We hebben genoten van Jan zijn muzikale talent. Samen met een dj heeft hij ons huwelijksfeest een heerlijke vibe gegeven met zijn saxofoon. Onze gasten en wij waren heel enthousiast! Echt een aanrader!

Door op 02/10/2022

Jan heeft de muzikale omlijsting tijden onze bruiloft verzorgt. In de voorbereiding hebben wij met hem in zeer prettige samenspraak heel goede afspraken kunnen maken over zowel de keuze als de uitvoering van de muziek. Overdag tijdens de ceremonie en het diner maar ook in de avond tijdens het feest hebben wij maar ook de gasten Jan zijn bijdrage als zeer bijzonder ervaren en heeft dit zeker bijgedragen aan een heel sfeervolle dag. Een boeking van Jan voor een bruiloft of andere ceremonie is zeker aan te bevelen.

Door op 10/09/2022

Jan was het hoogtepunt van de avond.

Contact

Saxofonist Jan van Oort , Pop, Dance, House soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saxofonist Jan van Oort

Saxofonist Jan van Oort is een solo-artiest uit Overloon. Saxofonist Jan van Oort maakt vooral muziek in de genres Pop, Dance & House. Saxofonist Jan van Oort heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 48 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saxofonist Jan van Oort klinkt als: Soulful🎷Connection🎷Happiness Sax & DJ Live Lo Fi muziek House Disco Chillhop Funk Dance bruiloft receptie party borrel verjaardag bedrijfsfeest feest festival gala studenten begrafenis livemuziek Sanborn Dulfer Bakerstreet Jimmy Sax Jazz Fusion. Het repertoire van Saxofonist Jan van Oort bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Saxofonist Jan van Oort krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 48 reviews.

Saxofonist Jan van Oort hanteert een richtprijs van €327 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.