Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

  (30)
  • Soloartiest   /   Overloon
  • #Allround #Dance #Pop
  • Klinkt als Super lekkere sound
  • 30 geverifieerde boekingen

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

Check beschikbaarheid
Jan van Oort Saxofonist ook met DJ, Allround, Dance, Pop soloartist

Jan van Oort is een ervaren saxofonist die de perfecte saxsound heeft voor uw evenement. De video's in dit profiel laten goed zien wat hij doet (zowel met als zonder DJ kan dit) Jan is te boeken voor uw verjaardag, huwelijk, receptie, event, feest,.

JAN ZELF HIEROVER:
Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind ik goed contact met de klant belangrijk. .
Ik werk al jaren met vaste DJ's (1e video). Wij staan altijd voor u klaar om het dak eraf te laten gaan (2e video). Ook kunt u met uw eigen DJ komen. Ik treed ook alleen op en draai dan zelf. Ook is er de mogelijkheid een DJ mét percussie te boeken. Dat geeft een extra live-sfeer. Diners doe ik alleen met pianist. U kan een link van de video opvragen.

Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Bluebay, MOOD, Cabana) speel ik veel in Nederland en Europa met diverse DJ's (danceparty's, prive/bedrijfsfeesten).
Als saxofonist speelde ik oa met Thijs van Leer, Hans Dulfer en sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets"

Mijn repertoire is heel breed. Van oude jazz tot en met de nieuwste dancemuziek: Candy Dulfer, Throttle, Belt& Wezol, Oliver Heldens, Earth Wind and Fire, Ed Sheeran, Sarah Vaughan, Michael Jackson, Whitney Houston, Ben Webster, Billy Joel, Stevie Wonder...etc etc.

U kunt gerust vragen stellen... Ik beantwoord die graag.

PS genoemde prijs is zonder DJ

Muziek

Sax on Sonny Fodera

Jan met pianist (keyboard)

Jan met gitarist/pianist. ...

Reviews

Door op 19/01/2021

Jan heeft de muziek verzorgt op de begrafenis van mijn oma. Tijdens de ceremonie speelde hij verscheidende nummers die wij hebben aangevraagd. Jan deed dit op een ingetogen, maar zeer warme manier. Echt een aanrader wat mij betreft!

Door op 20/07/2020

Jan was geweldig. We hebben een uitstekend feest gehad. Met geweldige muziek. Je heb een geweldige avond voor ons bezorgd. Wat een gezellige man ben jij jan💕 Al om al top avond. De verzoekjes speelde hij ook allemaal. Veel verschillende stijlen. Ontzettend goeie artiest. Bedankt jan namens iedereen🙏💕

Door op 11/06/2020

Jan komt zijn afspraken keurig na. Hij is makkelijk te bereiken via telefoon of email. Onze bewoners hebben genoten van zijn optreden.
Het was super leuk! Dank je wel Jan dat je ons dit optreden gratis hebt aangeboden

Contact

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ, Allround, Dance, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ is een solo-artiest uit Overloon. Jan van Oort Saxofonist ook met DJ maakt vooral muziek in de genres Allround, Dance & Pop. Jan van Oort Saxofonist ook met DJ heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 30 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jan van Oort Saxofonist ook met DJ klinkt als: Super lekkere sound. Het repertoire van Jan van Oort Saxofonist ook met DJ bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jan van Oort Saxofonist ook met DJ krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 30 reviews.

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.