Jan van Oort Saxofonist

  (26)
  • Soloartiest   /   Overloon
  • #Allround #Jazz #Pop
  • Klinkt als Verlaagd tarief ivm Corona
  • 26 geverifieerde boekingen

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Jan van Oort Saxofonist

Check beschikbaarheid
Jan van Oort Saxofonist , Allround, Jazz, Pop soloartist

Jan van Oort is een ervaren saxofonist (met en zonder DJ) die de perfecte sax sound heeft voor uw evenement. De video's in dit profiel laten goed zien wat hij doet. Jan is te boeken voor verjaardagen, huwelijken, recepties.
Jan zelf hierover: Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind ik goed contact met de klant belangrijk.

OPTREDENS TEGEN GEREDUCEERD TARIEF IVM CORONA
Ivm met het covid19 virus zie ik zelf mogelijkheden ten aanzien van de horeca-terrassen en andersoortige uitbaters die getroffen zijn. Ik ben bereid mijn tarief te laten zakken. En ook treed ik op voor kleine gezelschappen en doe ik serenades.

MEER INFO OVER MIJ .
Ik werk al jaren met vaste DJ's (1e video). Wij staan altijd voor u klaar om het dak eraf te laten gaan (2e video). Ook kunt u met uw eigen DJ komen. Ik treed ook alleen op en draai dan zelf. Ook is er de mogelijkheid een DJ mét percussie te boeken. Dat geeft een extra livesfeer! (Kijk je via Firefox op de pc? Mogelijk doet hij het niet. Klik linksonder op JanvanOort-icoon of Youtube-icoon of kijk in andere browser)

Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Bluebay, MOOD, Cabana) speel ik veel in Nederland en Europa ook met diverse DJ's (danceparty's, prive/bedrijfsfeesten).
Als saxofonist sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets"

Ons repertoire is heel breed. Van oude jazz tot en met de nieuwste dancemuziek: Candy Dulfer, Throttle, Belt& Wezol, Oliver Heldens, Earth Wind and Fire, Ed Sheeran, Sarah Vaughan, Michael Jackson, Whitney Houston, Ben Webster, Billy Joel, Stevie Wonder...etc etc.

U kunt gerust vragen stellen... Ik beantwoord die graag.

PS genoemde prijs is zonder DJ

Muziek

Sax on Sonny Fodera

Jan met pianist (keyboard)

Jan met gitarist/pianist. ...

Reviews

Door op 30/05/2020

Het contact verliep uiterst correct, de afspraak werd nageleefd. De bewoners hebben enorm genoten en zaten een half uur later nog vol vervoering te praten over de geweldige saxofonist. Vooral omdat er ook een dansgroepen van kinderen nog kwam dansen op zijn muziek. De bewoners zaten achter de ramen maar zongen heerlijk mee. Jan, in deze moeilijke weken zorgde jij voor een lichtpuntje buiten bij onze zorgcentra. Hartelijk dank daarvoor.

Door op 29/05/2020

Het optreden van Jan was werkelijk geweldig .

voor de beeldvorming, jan speelde in de binnentuin en onze bewoners zaten op de galerij 3 etages hoog , de temperatuur , de muziek , de sfeer deed ons denken aan een cruiseschip met oudere passagiers die met volle teugen genoten van de prachtige muziek.

Pluim op de hoed voor Jan die overigens gratis kwam optreden, super in deze heftige coronatijd.

Door op 28/05/2020

Optreden van Jan van Oort was een mooie afwisseling voor onze bewoners. Normaal zijn dit voornamelijk zangers en zangeressen. Jan wist met zijn prachtig saxofoonspel de mensen te vermaken. Een mooie afwisseling van de diverse stijlen zorgde voor een fijne sfeer. Jan is een zeer ervaren saxofonist en dat hoor je. Aanrader!

Contact

Jan van Oort Saxofonist , Allround, Jazz, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jan van Oort Saxofonist

Jan van Oort Saxofonist is een solo-artiest uit Overloon. Jan van Oort Saxofonist maakt vooral muziek in de genres Allround, Jazz & Pop. Jan van Oort Saxofonist heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 26 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jan van Oort Saxofonist klinkt als: Verlaagd tarief ivm Corona. Het repertoire van Jan van Oort Saxofonist bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jan van Oort Saxofonist krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 26 reviews.

Jan van Oort Saxofonist hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.