Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

  (17)
  • Soloartiest   /   Overloon
  • #Allround #Dance #Pop
  • Klinkt als De perfecte sax sound Dance Lounge Pop Jazz
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

Check beschikbaarheid
Jan van Oort Saxofonist ook met DJ, Allround, Dance, Pop soloartist

Jan van Oort is een ervaren saxofonist die de perfecte sax sound heeft voor uw evenement. De video's in dit profiel laten mooi zien wat hij doet. Hij maakt contact met de gasten. Jan van Oort is te boeken voor verjaardagen, huwelijken, recepties, etc en kan alleen of met DJ worden geboekt,
Jan zelf hierover: Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind ik goed contact met de klant belangrijk.
Ik werk al jaren met vaste DJ's. Wij staan altijd voor u klaar om het dak eraf te laten gaan. Maar ook alleen (ik draai dan zelf) maak ik er een beleving van!

Het liefst speel ik freestyle op lounge, pop, (deep)house, (nu)disco en funk voor (vlotte) borrelmuziek, ofwel vanaf aanwezige achtergrondmuziek (1e video en 2e video) of voor een danceparty (3e video). Klik voor de video's onder. Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Bluebay, MOOD, Cabana) speel ik veel in Nederland en Europa ook met diverse DJ's (danceparty's, prive/bedrijfsfeesten).
Als saxofonist sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets"

Mijn/ons repertoire is heel breed. Van oude jazz tot en met de nieuwste dancemuziek: Candy Dulfer, Throttle, Belt& Wezol, Oliver Heldens, Earth Wind and Fire, Ed Sheeran, Sarah Vaughan, Michael Jackson, Whitney Houston, Ben Webster, Billy Joel, Stevie Wonder...etc etc.

Als weddingplanner adviseer ik graag Milou Prins +31643903489
Zoekt u een trouwambtenaar? Cynthia Groenevelt (59 j.) kan ik van harte aanbevelen. Ze heeft inmiddels 18 jaar ervaring. Ook heeft zij een unieke trouwlocatie ‘Villa de Kroon’ waarin ze in Italiaanse sfeer met kleine gezelschappen iets sfeervols kan neerzetten met bloemen uit eigen tuin. Regio Zwolle. Indien u interesse heeft kan u haar bellen op +31640688405

U kunt gerust vragen stellen... Ik beantwoord die graag.

PS genoemde prijs is zonder DJ

Muziek

Sax on Sonny Fodera

Jan and Anto Deephouse and Sax

Million Years Ago - Adèle

Reviews

Door op 03/09/2019

Hele fijne muzikant! Neemt de aanvraag zeer serieus, en luistert goed naar de wensen van de klant/gast.
Erg fijn om mee samen te werken, ook de DJ waar hij mee samenwerkt, Andre, was prettig om mee te werken.
Ik zal in de toekomst zeker nog eens contact opnemen mocht ik een Saxofonist en/of DJ nodig hebben!

Door op 22/07/2019

Jan van Oort op sax gaf het feest een flinke boost. De gasten swingden volop en de dansvloer had geen moment rust! Een geweldige muzikale aanvulling op dj Dre, die garant stond voor een heerlijke mix aan dansnummers. Een aanrader voor een ieder die een dansfeest wil geven!

Door op 25/06/2019

Jan heeft een optreden gegeven op ons bedrijfsfeest. Dit was tijdens het diner en later samen met een DJ op de feestavond. Van te voren was er fijne communicatie over de praktische zaken en over het gepaste muziekgenre. Op het feest voelde Jan en de DJ de sfeer goed aan en speelde daar naadloos op in. Super fijne vent en sfeervolle, mooie muziek. We zouden hem zo weer boeken!!

Contact

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ, Allround, Dance, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ is een solo-artiest uit Overloon. Jan van Oort Saxofonist ook met DJ maakt vooral muziek in de genres Allround, Dance & Pop. Jan van Oort Saxofonist ook met DJ heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jan van Oort Saxofonist ook met DJ klinkt als: De perfecte sax sound Dance Lounge Pop Jazz . Het repertoire van Jan van Oort Saxofonist ook met DJ bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jan van Oort Saxofonist ook met DJ krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 17 reviews.

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.