Voordelen van het PRO lidmaatschap

Bij Het Gigstarter Team

Nu het volgende jaar snel nadert, zijn organisatoren en bedrijven al op zoek naar de juiste artiest om in te huren voor hun volgende evenementen, en muzikanten kunnen niet wachten om te genieten van elke kans om op te treden. Ben je op zoek naar de beste manier om je te profileren en het meeste uit Gigstarter te halen? Geen zorgen, je bent hier aan het juiste adres! Met het PRO-lidmaatschap krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt, en dit artikel helpt je alle details te ontdekken.


promotiebanner

Reageer op open oproepen en krijg meer recensies

Met het gratis abonnement is je enige manier om als muzikant in contact te komen met een boeker, wachten tot ze zich melden en een persoonlijk verzoek sturen. Maar wat als we je vertellen dat er een andere manier is om optredens te krijgen? Maandelijks ontvangt Gigstarter tonnen oproepen van over de hele wereld, wat resulteert in meer dan 10 dagelijkse kansen om een optreden te bemachtigen.

Tijdens deze open oproepen voorzien boekers het Gigstarter-team van alle nodige details over het evenement en het type muzikanten dat ze zoeken. Zodra dit is gebeurd, nodigt ons team PRO (en PRO+) muzikanten uit voor de aanvraag. Wil je voorrang op andere artiesten wanneer we een oproep ontvangen? Overweeg dan het PRO abonnement. Je zult vrij zijn om direct te chatten met degenen die in je geïnteresseerd zijn en belangrijke afspraken te maken. Je zult zien dat je geboekte dagen in je agenda zullen vermenigvuldigen! Bovendien kun je als PRO-lid drie eerdere boekers vragen een recensie over je te schrijven. Dit verbetert niet alleen je positie in zoekmachines, maar helpt je ook op te vallen tussen collega bands/muzikanten. Bovendien worden die eerdere recensies elk jaar vernieuwd. Dat betekent dat je elk jaar drie recensieverzoeken krijgt die je buiten je boekingen via Gigstarter om kunt versturen.

Tot vijf geregistreerde profielen

Of je nu rockt met je band, dapper alleen optreedt voor luisteraars of ervaring deelt met een partner als duo, Gigstarter laat je je muzikale identiteit omarmen met verschillende profielen voor elke act. Als PRO-lid kun je moeiteloos tot 5 profielen beheren, waardoor je kansen om geboekt te worden voor lokale live-optredens vermenigvuldigd worden. Ook al draait muziek niet alleen om kwantiteit; het is een strategische zet om verschillende kansen aan te trekken voor je profiel. Met Gigstarter PRO ben je niet zomaar een muzikant; je bent een flexibele performer die klaar staat om een blijvende indruk achter te laten bij meerdere doelgroepen en generaties.

optredende band

Kleine Add-Ons om het profiel visueel te verbeteren

Door het gratis profiel te upgraden, kun je het profiel ook omtoveren tot een visueel esthetische weergave van jou als artiest! Er bestaan verschillende kleine maar waardevolle add-ons op Gigstarter, te beginnen met de mogelijkheid om meerdere video's en professionele foto's toe te voegen en je concertagenda samen met contactgegevens direct op je homepage weer te geven. Maak het organisatoren van evenementen en fans gemakkelijk om met jou in contact te komen en presenteer je muzikale reis op een visueel aantrekkelijkere manier. Je muziek verdient het om gezien en gehoord te worden in het best mogelijke (spot)licht!

Maak kennis met onze PRO rockstars in drie grote landen

Wil je de resultaten zien van een aantal van de PRO artiesten om een imago voor de ja te krijgen? We selecteerden drie van onze beste artiesten uit grote markten zoals Nederland, België en Spanje die de moeite waard zijn om te bekijken!

Puur Muziek (meer dan 100 geverifieerde boekingen!) - Nederland

In 2008, geïnspireerd door de intieme vibes van MTV Unplugged, kwamen Marco en Marc online met elkaar in contact. Dit markeerde het begin van de muzikale reis die PUUR Muziek vandaag de dag is. Het repertoire van PUUR is niet strikt afgebakend; het beslaat de decennia van pop en rock, waarbij klassieke hits worden gemengd met moderne composities - allemaal tot leven gebracht met versterkte akoestische instrumenten. Het duo speelt niet alleen gitaren, maar hanteert ook professioneel cajon, shakers, harmonica's, hi-hats en de kazoo, aangevuld met hun zang. Een optreden van PUUR staat op ons platform bekend om zijn interactieve karakter. Heb je een favoriet nummer? Schrijf het op en ze zullen het prachtig verwerken in de gekozen tracklist.

Base Six - België

Op zoek naar een kleurrijke en unieke band om de toon te zetten voor een evenement bij jou in de buurt? Je zoektocht eindigt hier. Base Six zorgt voor een onmiddellijke feeststemming met energieke klanken en indrukwekkend publiekswerk. Ze komen oorspronkelijk uit Antwerpen en zijn een coverband met bekwame muzikanten en boeiende vocalisten met een bespreekbaar budget en motivatie om erkenning te krijgen in elke regio waar ze optreden. Base Six heeft onlangs de mijlpaal van 100 boekingen op het platform bereikt, waardoor honderden muziekliefhebbers in België hun hart kunnen ophalen.

musicians

José C García - Spanje

José C García is een getalenteerde artiest met een recordaantal optredens. Hij zingt, schrijft muziek, speelt gitaar en speelt zelfs mee in films! Hij heeft op vele podia in heel Spanje opgetreden en was te zien in het populaire tv-programma El Hormiguero. Met drie albums achter zijn rug en een aantal prachtige videoclips, verspreidt José's werk zich over radio- en tv-zenders. Je hebt misschien al van hem gehoord op Cadena SER of Onda Cero Radio. De muziek van José Carlos García is beïnvloed door bekende muzikanten als El Canto Del Loco, Pereza en Fito y Fitipaldis, waardoor zijn optredens herkenbaar en toch uniek zijn. Als soloartiest heeft hij een indrukwekkende gemiddelde klanttevredenheidsbeoordeling van 4,9 van de 5 sterren, waarmee hij bij de beste professionele artiesten van de Gigstarter-community hoort.

stage


Ben je overtuigd van de voordelen van het PRO-lidmaatschap? Dompel jezelf onder in een wereld waar succes geen grenzen kent.


PRO worden


Gerelateerde artikelen over Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, pro, voordelen, lidmaatschap, boekingen, voordeel