PUUR Muziek (duo)

  (46)
  • Band   /   BOXTEL
  • #Akoestisch #Pop #Coverband
  • Klinkt als Coldplay, George Michael, Guns 'N Roses, Simon & Garfunkel, Milow, Nielson, Guus Meeuwis, Foo Fighters
  • 62 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar PUUR Muziek (duo)

Check beschikbaarheid
PUUR Muziek (duo), Akoestisch, Pop, Coverband band

Geïnspireerd door MTV Unplugged vonden Marco en Marc elkaar in 2008 via het internet en vormen sindsdien de band PUUR. Beide muzikanten zochten naar een verfrissende manier om bekende en minder bekende nummers op akoestische wijze te vertolken en daar hebben zij elkaar helemaal in gevonden.

Het repertoire van PUUR beslaat alle decennia van de pop- en rockgeschiedenis tot aan de hitlijsten van vandaag. Deze nummers worden vertolkt met echte, dus akoestische instrumenten die professioneel versterkt worden.
Een optreden van PUUR is interactief. Iedereen mag zijn of haar favoriete nummers aanvragen….gewoon op bierviltjes.

Marc en Marco spelen met z’n tweeën diverse instrumenten zoals gitaren, cajon, shakers, harmonica’s, hi-hats en de kazoo. Samen met hun tweestemmige zang brengen ze een verrassend mooi breed geluid voort wat continue boeit maar nooit overheerst.

PUUR Muziek is dé band voor uw bruiloft, kroeg, terras, braderie, jaarmarkt, festival, in-store evenement, receptie en huiskamer

Muziek

Times Like These

Chasing Cars

A Hard Days Night

Reviews

Door op 22/07/2021

Vooraf hadden we een paar keer heel erg plezierig contact met Marc; goed om telefonisch met elkaar afspraken te maken en de verwachtingen beiderzijds te kunnen delen. En dat op een hele vriendelijke, laagdrempelige manier. Ook op de dag zelf ging dat zo door: zo kwamen ze bijvoorbeeld ruim op tijd. Zo konden ze in alle rust opbouwen en kennis maken.
Van het optreden zelf hebben wij en onze gasten enorm genoten! Puur Muziek voelde heel goed aan waar ons tuinfeestje om vroeg: heel professioneel zorgden ze met hun muziek voor de juiste sfeer. Eerst heerlijk op de achtergrond en later op de avond steeds meer op de voorgrond met heerlijke bekende nummers. Kortom: door hun bijdrage is ons feestje een topfeest geworden!

Door op 20/07/2021

Goed contact met artiesten, meedenkend en flexibel. ivm corona is tussentijds het programma gewijzigd en een paar keer uitgesteld. met PUUR muziek telkens tot passende oplossing kunnen komen en ze hebben een mooi optreden kunnen verzorgen. Geluid, muziek en interactie met publiek was goed. Als 'achtergrond' muziek op speciaalbier en foodtruck festival, maar een echte sfeermaker!

Door op 05/07/2021

De live muziek van PUUR Muziek heeft onze tuin muziekavond nog een extra (live) dimensie gegeven. Leuke nummers uit de voor onze groep prachtige jaren 60-70-80. Genoten en heeft absoluut bijgedragen aan een topavond. Bedankt.

Optredens van PUUR Muziek (duo)

Meer optredens

Contact

PUUR Muziek (duo), Akoestisch, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marc

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over PUUR Muziek (duo)

PUUR Muziek (duo) is een band uit BOXTEL. PUUR Muziek (duo) speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Coverband. PUUR Muziek (duo) heeft sinds de inschrijving op 30/12/2017 in totaal 62 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van PUUR Muziek (duo) klinkt als: Coldplay, George Michael, Guns 'N Roses, Simon & Garfunkel, Milow, Nielson, Guus Meeuwis, Foo Fighters. Het repertoire van PUUR Muziek (duo) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: PUUR Muziek (duo) krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 46 reviews.

PUUR Muziek (duo) hanteert een richtprijs van €350 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.