Giddy Limit

  (1)
  • Band   /   EINDHOVEN
  • #Pop #Coverband #Disco
  • Klinkt als Bruno Mars, Kensington, Anouk, Incognito, Herman Brood, Katy Perry
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €700 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Giddy Limit

Check beschikbaarheid
Giddy Limit, Pop, Coverband, Disco band

Een 7 koppige coverband met als standplaats Eindhoven. Niks te groot voor een tuinfeest, en zeker niks te klein voor de grote podia en festivals. Een hechte groep muzikanten die reeds vele jaren actief zijn binnen de muziek, en dit op veel verschillende gebieden met verschillende stijlen. Tijdens optredens weten zij hun gezamenlijk enthousiasme en passie voor muziek met veel plezier over te brengen op het publiek.
Giddy Limit is met name geschikt voor de grotere evenementen en weet op het podium haar mannetje goed te staan. Giddy Limit is een echte allround band en kan haar repertoire geheel afstemmen op de behoefte van de avond. Het doel is om een feestje te bouwen en ons doel is pas geslaagd op het moment dat iedereen op de dansvloer staat.

Muziek

Hier - Blof

Kiss - Tom Jones

Wonderwoman - Leaf

Foto's

Reviews

Door op 16/01/2020

Op 11 januari gaf Giddy Limit een openbaar optreden bij ons poppodium in Bladel. Van de eerste tot de laatste noot was het een groot feest. Deze avond werd door Giddy Limit gebruikt om zowel geluids- als beeldopnamen te maken. De sfeer onder het publiek was super gezellig. De bandleden zijn super makkelijk in de omgang. De band speelt op hoog niveau en allerlei stijlen passeerden de revue. Vette rock werd afgewisseld door lekkere dansbare pop en natuurlijke ontbraken ook de disconummers uit de jaren 70-80 niet. Al met al ook voor ons als personeel een geslaagde avond. Hopelijk zien we ze volgend jaar weer!

Contact

Giddy Limit, Pop, Coverband, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marc

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Giddy Limit

Giddy Limit is een band uit EINDHOVEN. Giddy Limit speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Disco. Giddy Limit heeft sinds de inschrijving op 07/09/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Giddy Limit klinkt als: Bruno Mars, Kensington, Anouk, Incognito, Herman Brood, Katy Perry. Het repertoire van Giddy Limit bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Giddy Limit krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Giddy Limit hanteert een richtprijs van €700 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.