PUUR Muziek (duo)

  (77)
  • Band   /   BOXTEL
  • #Akoestisch #Pop #Coverband
  • Klinkt als Coldplay, George Michael, Guns 'N Roses, Simon & Garfunkel, Milow, Nielson, Guus Meeuwis, Foo Fighters
  • 104 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar PUUR Muziek (duo)

Check beschikbaarheid
PUUR Muziek (duo), Akoestisch, Pop, Coverband band

Geïnspireerd door MTV Unplugged vonden Marco en Marc elkaar in 2008 via het internet en vormen sindsdien de band PUUR. Beide muzikanten zochten naar een verfrissende manier om bekende en minder bekende nummers op akoestische wijze te vertolken en daar hebben zij elkaar helemaal in gevonden.

Het repertoire van PUUR beslaat alle decennia van de pop- en rockgeschiedenis tot aan de hitlijsten van vandaag. Deze nummers worden vertolkt met echte, dus akoestische instrumenten die professioneel versterkt worden.
Een optreden van PUUR is interactief. Iedereen mag zijn of haar favoriete nummers aanvragen….gewoon op bierviltjes.

Marc en Marco spelen met z’n tweeën diverse instrumenten zoals gitaren, cajon, shakers, harmonica’s, hi-hats en de kazoo. Samen met hun tweestemmige zang brengen ze een verrassend mooi breed geluid voort wat continue boeit maar nooit overheerst.

PUUR Muziek is dé band voor uw bruiloft, kroeg, terras, braderie, jaarmarkt, festival, in-store evenement, receptie en huiskamer

Muziek

Guaranteed

Chasing Cars

A Hard Days Night

Reviews

Door op 18/09/2023

Prachtig muzikaal duo wat een mooie start van onze middag was. Ze hadden meer publiek verdiend. Muzikaal top en prettig om naar te luisteren.

Door op 17/09/2023

Marc en Marco waren in 1 woord geweldig! De verwachtingen waren door de reviews op internet hoog gespannen en ze hebben die verwachtingen 100% waar kunnen maken!

PUUR is muzikale klasse van een hoog niveau. Prachtige dubbelstemmen, heerlijke playlist, knappe opzet van nummers. Bovendien weten ze heel goed af te stemmen op de sfeer van het moment: ingetogen waar nodig, maar uitbundig als het mag!

Ook de communicatie vooraf tijdens en na afloop was heel prettig en professioneel. Volstrekt heldere afspraken en alles tot in de puntjes verzorgd!

Extra bijzonder was ook de persoonlijke touch: ze hadden heel goed geluisterd naar ons verhaal en dit op een hele mooie manier verwerkt in het optreden door af en toe het woord te richten tot de gasten en iets te vertellen over ons. We werden zelfs uitgenodigd om een paar nummers mee te zingen, beetje spannend maar uiteindelijk fantastisch!

Al met al een hele dikke aanrader! PUUR is de perfecte muzikale omlijsting van je feest! Gewoon boeken!!

Door op 06/09/2023

TOP, TOP, TOP!!! Puur heeft gespeeld tijdens ons huwelijksfeest met ongeveer 100 gasten. We hebben een fantastische avond beleefd. Marc en Marco spelen geweldige muziek, hebben een zeer breed repertoire van oudere en modernere nummers. Zij voelen de sfeer van het feest en de stemming en smaak van de gasten supergoed aan en spelen daar perfect op in.
Het is geweldig om te beleven hoe zij met passie, plezier en in perfecte harmonie samen spelen en zingen, continue met een glimlach van oor tot oor op het gezicht. Een genot voor het oor en een geweldige bijdrage aan het welslagen van ons feest. Vele gasten hebben ons complimenten gemaakt over Puur en vonden het, net als wij, fantastisch.

Optredens van PUUR Muziek (duo)

Meer optredens

Contact

PUUR Muziek (duo), Akoestisch, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marc

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over PUUR Muziek (duo)

PUUR Muziek (duo) is een band uit BOXTEL. PUUR Muziek (duo) speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Coverband. PUUR Muziek (duo) heeft sinds de inschrijving op 30/12/2017 in totaal 104 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van PUUR Muziek (duo) klinkt als: Coldplay, George Michael, Guns 'N Roses, Simon & Garfunkel, Milow, Nielson, Guus Meeuwis, Foo Fighters. Het repertoire van PUUR Muziek (duo) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: PUUR Muziek (duo) krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 77 reviews.

PUUR Muziek (duo) hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.