Acoustic Groove

  (3)
  • Band   /   BOXTEL
  • #Pop #Akoestisch #Coverband
  • Klinkt als Pink, Sia, Rita Ora, Pat Benatar, Suzan & Freek, Bruno Mars, Krezip, Coldplay, Jocelyn Brown
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Acoustic Groove

Check beschikbaarheid
Acoustic Groove, Pop, Akoestisch, Coverband band

Acoustic Groove is ontstaan vanuit de behoefte aan live muziek, op plaatsen waar een volledige grote band teveel is maar waar toch live een (muzikaal) feestje gemaakt moet kunnen worden. Acoustic Groove bestaat uit vier ervaren muzikanten die vanuit hun achtergrond een behoorlijke bagage aan popgeschiedenis meenemen. Dit geeft niet alleen een diversiteit aan nummers maar ook de mogelijkheid om tijdens een nummer te improviseren en ter plekke verzoeknummers te spelen. Hierdoor ontstaat een leuke interactie met het publiek.

Nummers worden op een eigen wijze met een verfrissende inslag geïnterpreteerd. Naast 'golden oldies' wordt ook het hedendaagse top 40 repertoire niet geschuwd.

Acoustic Groove speelt semi-akoestisch en hierdoor op een volume wat door u als opdrachtgever wordt bepaald, niet overheersend en onderdeel van het geheel. Maar gas geven kan ook zodat de voetjes al snel van de vloer zullen gaan. Acoustic Groove speelt zonder drummer, maar ritmisch voorzien van eigen percussie (sommige nummers zijn voorzien van geprogrammeerde drumbeat).

Acoustic Groove leent zich met name voor (grotere) recepties, bruiloften, diner dansants, bedrijfsfeesten (bedrijfsborrels) maar ook treft u ons op tuinfeesten, braderieën, terrassen en in kroegen/cafés.

Muziek

Look What I Found - Lady Gaga

Nine To Five - Dolly Parton

How Would You Feel - Krezip

Foto's

Reviews

Door op 02/07/2020

Heerlijke muziek, eenvoudig en goed contact met Marc het contact persoon, wij begrepen elkaar wat er moest gebeuren om er een echt feestje van te maken. Complimenten als je een groep mensen in de leeftijd categorie 20 tot 80 jaar allemaal laat genieten en van de stoelen krijgt. Wil je leuke eigentijdse muziek en een groep die weet wanneer ze even pas op de plaats moeten maken en dan er weer vol voor gaan is dit wat je wilt.
Alles klopt.

Door op 03/03/2020

Alles was top geregeld. Super leuke middag gehad. Goeie band!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Door op 14/02/2020

Acoustic groove heeft op mijn sarah-feest gespeeld. Leuke band, goede muziek. Dat maakt een feest toch echt anders, zoveel leuker.
Geluidniveau zo dat je zowel kon dansen als kon praten en zonder piep in je oren naar huis ging.
We waren erg enthousiast en onze gasten ook. Ik had acoustic groove nooit eerder gehoord maar ben erg blij met mijn keuze.
Mijn vrienden hebben ook een band en ze hebben zelfs een paar nummers samen met hen gespeeld. Erg leuk om te zien en zelfs zonder voorbereiding klonk dat prima samen.
Een toevalstreffer dus via gifstarter! Thnx mannen en dame

Contact

Acoustic Groove, Pop, Akoestisch, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marc

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Acoustic Groove

Acoustic Groove is een band uit BOXTEL. Acoustic Groove speelt muziek in de genres Pop, Akoestisch & Coverband. Acoustic Groove heeft sinds de inschrijving op 10/07/2019 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Acoustic Groove klinkt als: Pink, Sia, Rita Ora, Pat Benatar, Suzan & Freek, Bruno Mars, Krezip, Coldplay, Jocelyn Brown . Het repertoire van Acoustic Groove bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Acoustic Groove krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Acoustic Groove hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.