Wat zijn de voordelen voor een PRO-artiest?

Als PRO artiest haal je het meeste uit Gigstarter. Met een kleine investering kan je als PRO artiest al vaker optreden en heb je grotere promotie.

Oproepen

Word PRO artiest zodat je kan reageren op oproepen van bookers die op zoek zijn naar een artiest binnen jouw stijl. Maandelijks komen er tientallen oproepen binnen, wat betekent dat je als PRO artiest een leuk kanaal hebt om extra boekingen binnen te halen. Lees meer over oproepen.

Contactgegevens

Met een PRO lidmaatschap zijn jouw persoonlijk contactgegevens zichtbaar op je Gigstarter profiel. Dit betekent dat bookers je niet alleen via een offerteaanvraag kunnen benaderen, maar dat ze je ook kunnen bellen of mailen voor meer informatie.

Reviews

Als PRO artiest heb je de mogelijkheid om drie voormalige bookers om een review te vragen. Reviews zijn belangrijk, zowel om vertrouwen te wekken bij bookers als voor jouw positie in de Gigstarter zoekresultaten. Lees meer over reviews.

Promotie van optredens

Gigstarter zet zich in om optredens van PRO artiesten net wat beter te promoten. PRO artiesten kunnen namelijk hun optredens op de homepage van Gigstarter laten weergeven. Zo komt er over het algemeen meer publiek naar optredens van PRO artiesten.

Videos, foto's en "in de media"

Het is mogeljik voor PRO artiesten om meerdere video's en foto's toe te voegen. Bovendien kan je als PRO artiest vermeldingen in de media toevoegen aan je profiel. Is er een recensie geschreven over jullie album? Heb je opgetreden bij de radio, of misschien zelfs televisie? Vermeld dat dan op je profiel! Check in je dashboard onder artiestenprofiel de kopjes Beeld & geluid en In de media om dit materiaal toe te voegen.

Overtuigd van de voordelen van een PRO lidmaatschap? Lees hoe je PRO artiest kan worden.


Terug naar alle vragen over PRO artiesten