Wat zijn de voordelen voor een PRO-artiest?

Oproepen

Boekers kunnen ofwel rechtstreeks contact met je opnemen via jouw Gigstarter-profiel of ze kunnen gratis een oproep plaatsen. In een oproep, geven boekers het Gigstarter team de details van het evenement en het type muzikanten dat ze zoeken. Zodra dit is gedaan, nodigt ons team alleen PRO-muzikanten uit voor de concertaanvraag. Je kunt chatten met de boeker en alle details van het optreden regelen. We ontvangen honderden oproepen per maand. Mis deze kansen niet en lees meer over oproepen.

Krijg meer reviews

Als je PRO lid wordt, kan je 3 eerdere boekers vragen om een recensie over je te schrijven. Reviews zijn zeer essentieel voor je ranking in onze zoekresultaten, wat betekent dat meer mensen je profiel zullen bekijken. Hoe meer recensies je hebt, hoe groter de kans is dat je boekers overtuigt die je benaderen. Lees meer over reviews

Tot 5 verschillende profielen

Als je in een band speelt, als solo act of in duo, kan je voor elke act een Gigstarter profiel aanmaken. Als PRO lid kan je tot 5 verschillende profielen beheren, dus je hebt 5 keer meer kans om een live optreden te geven.

Meer foto's & video's

Boekers zouden een beter idee hebben van een live optreden van jou als ze meerdere video's kunnen bekijken en meerdere foto's kunnen zien. Met het PRO lidmaatschap kun je er veel toevoegen om boekers te overtuigen.

Contactgegevens op je profiel

Alleen PRO leden kunnen hun persoonlijke contactgegevens (telefoon + email) op hun profiel hebben. Dit betekent dat boekers extra manieren hebben om contact met je op te nemen, wat de kans om geboekt te worden vergroot. Bovendien is het vooral waardevol voor last-minute boekers.

Promotie van optredens

PRO artiesten kunnen hun publieke optredens op de homepage website plaatsen. Op deze manier zullen meer mensen je optredens ontdekken, je misschien komen bezoeken, of je profiel en beschikbaarheid bekijken.

Overtuigd van de voordelen van een PRO lidmaatschap? Lees hoe je PRO artiest kan worden.


Terug naar alle vragen over PRO artiesten