PRO artiesten

Als PRO artiest haal je het meeste uit Gigstarter; je krijgt alles wat een basis profiel biedt en meer.

Als PRO artiest mag je reageren op oproepen die bij Gigstarter binnenkomen. Verder mag je als PRO artiest drie voormalige bookers uitnodigen je om een review over jou te schrijven. Daarnaast mag je jouw persoonlijke contactgegevens (emailadres en telefoonnummer) op je profiel plaatsen. Tot slot heb je de mogelijkheid om jouw aanstaande events in de agenda op de homepage van Gigstarter te plaatsen.

Meer informatie over de extra leads en/of het aanschaffen van een PRO account lidmaatschap vind je hier.

Het PRO+ lidmaatschap biedt niet alleen dezelfde voordelen als PRO, maar ontsluit ook exclusieve mogelijkheden voor internationale optredens. Het stelt je fans en potentiële boekers in staat om op een dieper niveau met je in contact te komen. Met oproepen zonder grensbeperkingen kun je met een PRO+ lidmaatschap ook zoveel profielen aanmaken als je wilt en in welk land je ook maar wilt. Deze functie is ideaal voor onafhankelijke muzikanten en agencies die meerdere afzonderlijke artiesten in verschillende genres beheren.

Meer informatie over dit lidmaatschap vind je hier.

Let op: de prijs van een PRO+ lidmaatschap hangt af van het aantal profielen.

Gigstarter accepteert de volgende betaalmethoden: MasterCard, Maestro, Visa en V-Pay.

Helaas kun je de betalingsgegevens of het bankrekeningnummer op dit moment alleen wijzigen door het lidmaatschap te stoppen en opnieuw te starten met de nieuwe gegevens. Het spijt ons voor het ongemak, maar je kunt dit doen door naar het tabblad Abonnement te gaan en op de knop "Lidmaatschap stoppen" te klikken.

Voor elke PRO lidmaatschap betaling maakt Gigstarter een factuur aan. Deze facturen kan je hier inzien.

Promoot Gigstarter en ontvang een gratis Gigstarter PRO-account voor een kwartaal, ter waarde van 44.85€. Je kunt dit doen door in te loggen en een unieke link te delen met jouw muzikale vrienden. Voor elke artiest die zich registreert en een volledig profiel maakt, ontvang je 3 maanden PRO-account. Verspreid het woord over Gigstarter en creëer met ons een wereld vol live muziek.

Deel jouw unieke link ook op verschillende sociale netwerken, per mail of op jouw eigen website om nog meer publiek te bereiken. Als PRO bij Gigstarter verhoog je indirect jouw mogelijkheid om meer aanvragen voor optredens te ontvangen. Dat betekent op zijn beurt de mogelijkheid om meer inkomsten te krijgen. Gigstarter gaat over minder gedoe en meer muziek.

Het proces is eenvoudig

Stap 1: Stuur de promotielink naar een muzikant. Band, groep, DJ, Songwriter, Manager etc.

Stap 2: Jouw contactpersoon moet klikken op de promotielink die je verzendt en een volledig profiel maken.

Stap 3: Wanneer het profiel van de persoon die jouw promotielink gebruikt is goedgekeurd, krijg je automatisch een kwartaal PRO-account. Het is belangrijk dat het profiel is voltooid en goedgekeurd. Anders zou de beloning niet worden uitgegeven.

Stap 4: Je kunt nog meer maanden van het PRO-account winnen door je promotielink te publiceren op sociale netwerken zoals Facebook en meer mensen aan te melden.

publiek

Hopelijk komen we nooit op dit punt, maar als je je PRO/PRO+ lidmaatschap op Gigstarter wil opzeggen, volg dan deze eenvoudige stappen:

  1. Log in op je profiel en ga naar het tabblad Account.
  2. Aan de linkerkant van het scherm verschijnen verschillende tabbladen. Klik op "Abonnement".
  3. Daar zie je de knop "Het PRO/PRO+-lidmaatschap annuleren".
  4. Nadat je hierop geklikt hebt zal je abonnement geannuleerd worden maar nog steeds actief zijn tot de eindperiode. Op deze manier verlies je niet de dagen waarvoor je betaald hebt.
  5. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opnieuw starten!

Music Pitch is een maandelijkse netwerkbijeenkomst van Music Motion voor de muzieksector. Iedere editie staat een ander thema centraal. Music Motion ontvangt sprekers uit de muzieksector om artiesten kennis te laten maken met nieuwe projecten en mogelijkheden in de muziekindustrie.

Daarnaast krijgen vier muzikanten de kans hun werk te pitchen. Door de samenwerking tussen Gigstarter en Music Motion kunnen PRO artiesten van Gigstarter een pitch komen doen bij Music Motion. Denk aan een nummer van jou live spelen, jouw nieuwe videoclip laten zien of een plan van de band aankondigen. Hierdoor zet je jouw werk als artiest in de spotlight bij de mensen uit de muziekwereld.

Details Pitch:
1.Een pitch duurt max 4 minuten,

2.Organisator Ewout van Music Motion: 'Live muziek werkt het beste, ook al is het geheel unplugged. Dit in combinatie met iets vertellen over jezelf, liefst iets leuks en opvallends’.

3.Winnaar krijgt een Sennheiser microfoon

Mocht je nog vragen hebben over de Pitch, mail dan naar tom@gigstarter.nl.