Hoe ontvang ik meer offerteaanvragen?

Je kan meer offerteaanvragen ontvangen door in eerste instantie een goed Gigstarter-profiel op te bouwen.

Goed profiel
Een goed profiel bevat een duidelijke omschrijving, een leuke profielfoto, goed film- en geluidsmateriaal en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast is het belangrijk dat je een profiel aanvult met onafhankelijke reviews - het is namelijk belangrijk dat bookers weten hoe voormalige bookers over jou/jullie denken. Tot slot raden we aan dat je jouw aankomende gigs in de Gigstarter agenda zet - zo weten toekomstige bookers hoe vaak je optreed, en waar ze je kunnen aanschouwen (voordat ze je evt. boeken).

Promotie
Als je een goed profiel hebt kan de promotie beginnen. Laat je achterban op Facebook weten dat je via Gigstarter te boeken bent; stuur er zo nu en dan een Tweet over uit en plaats de Gigstarter Boek mij-knop op jouw website.

Naast de promotie die je zelf doet zet Gigstarter zich natuurlijk ook in om een bekende naam te worden bij zowel de professionele bookers als de Nederlandse huishoudens. We doen dit door zowel de massa-media op te zoeken als persoonlijke contacten in de wereld van de muziek op te bouwen en te onderhouden.


Terug naar alle vragen over Offerteaanvragen