Hoe krijg ik meer optredens?

Ten eerste is het belangrijk dat je profiel een goed beeld geeft van de muziek die jij maakt, dit is uiteindelijk je visitekaartje. Een volledig profiel heeft een duidelijke profielfoto, korte omschrijving over de artiest, een Youtube filmpje van een live optreden en 3 audiobestanden (dj’s moeten minimaal 2 muziekbestanden/sets uploaden).

Als je in bezit bent van een eigen website, raadt Gigstarter aan om hier het Gigstarter widget op te plaatsen. Dit is een boek-knop die je website aan het Gigstarter profiel linkt. Je vergroot hiermee de kans om geboekt te worden en je bent beter vindbaar op het internet. Lees meer informatie over het plaatsen van de widget.

De aanzet tot actie knop op Facebook is een handig hulpmiddel om meer geboekt te worden. Het toevoegen van de actie knop kan overigens alleen bij een pagina op Facebook, niet bij een persoonlijk Facebook profiel.
De aanzet tot actie knop zal de geinteresseerde boeker doorverwijzen naar jouw profiel op Gigstarter. Hoe je de actie knop kan toevoegen vind je hier.


Terug naar alle vragen over Inschrijven