Hoe kan ik een gratis PRO lidmaatschap verdienen?

Promoot Gigstarter en ontvang een gratis Gigstarter PRO-account voor een kwartaal, ter waarde van 30€. Je kunt dit doen door in te loggen en een unieke link te delen met jouw muzikale vrienden. Voor elke artiest die zich registreert en een volledig profiel maakt, ontvang je 3 maanden PRO-account. Verspreid het woord over Gigstarter en creëer met ons een wereld vol live muziek.

Deel jouw unieke link ook op verschillende sociale netwerken, per mail of op jouw eigen website om nog meer publiek te bereiken. Als PRO bij Gigstarter verhoog je indirect jouw mogelijkheid om meer aanvragen voor optredens te ontvangen. Dat betekent op zijn beurt de mogelijkheid om meer inkomsten te krijgen. Gigstarter gaat over minder gedoe en meer muziek.

Het proces is eenvoudig

Stap 1: Stuur de promotielink naar een muzikant. Band, groep, DJ, Songwriter, Manager etc.

Stap 2: Jouw contactpersoon moet klikken op de promotielink die je verzendt en een volledig profiel maken.

Stap 3: Wanneer het profiel van de persoon die jouw promotielink gebruikt is goedgekeurd, krijg je automatisch een kwartaal PRO-account. Het is belangrijk dat het profiel is voltooid en goedgekeurd. Anders zou de beloning niet worden uitgegeven.

Stap 4: Je kunt nog meer maanden van het PRO-account winnen door je promotielink te publiceren op sociale netwerken zoals Facebook en meer mensen aan te melden.

publiek


Terug naar alle vragen over PRO artiesten