Word meer geboekt als PRO/PRO+ artiest!

Door Het Gigstarter Team op 27-09-2021

Wist je dat je op ons platform, als artiest, kunt upgraden naar een PRO of PRO+ lid? Met het PRO abonnement krijg je toegang tot alle basisfuncties en nog veel meer! In deze blog zullen we je informeren over alle extra functies die je kunt gebruiken als een PRO en PRO+ musicus. Nu de beperkingen in Nederland deels zijn losgelaten, is het de perfecte tijd van het jaar om je account te upgraden.

PRO ArtistDaniel Marin PRO Artiest

Het moment is nu!

Aangezien de tractie voor boekingen elke dag toeneemt, zien we een groeiende vraag naar Nederlandse artiesten. We bieden alle basisfuncties die je krijgt met een gratis profiel, maar er nog veel meer mogelijkheden wanneer je het PRO lidmaatschap hebt op ons platform. De tijd om te upgraden is nu!

Breng je artiestenprofiel naar een hoger niveau. Je kunt extra (professionele) foto's en extra video's aan je profiel toevoegen om boekers een duidelijk beeld te geven van wat jij als artiest in huis hebt. Heb je een geweldige show gespeeld voordat de pandemie toesloeg? Als PRO gebruiker kun je elk jaar 3 extra reviews van voormalige boekers toevoegen. Daarnaast kun je ook boekers de kans geven om je live te zien spelen door jouw optredens te promoten op de Gigstarter homepage!

Krijg meer bekendheid en promoot jezelf. Als je in meer dan één band speelt en je de kans wil krijgen om met al deze bands te spelen, dan kun je met het PRO-lidmaatschap tot wel 5 artiestenprofielen tegelijk beheren! Wil je boekers een kans geven om je live te zien voordat ze je boeken? Je kunt jouw aankomende optredens namelijk promoten op de Gigstarter hoofdpagina.

Word meer geboekt. Het kan zijn dat je nog geen optredens hebt gehad sinds de pandemie begon. Ons team is hier om je te helpen dat te veranderen. Met een PRO of PRO+ account zal ons team je uitnodigen voor oproepen. Wat is een oproep? Een oproep is wanneer een boeker op zoek is naar een artiest om op hun evenement te spelen en ze vragen aan het lokale Gigstarter team om hen te helpen met het vinden van passende artiesten. Wanneer het team artiesten uitnodigt voor een oproep, zullen zij alleen PRO artiesten uitnodigen. Met dit abonnement ben je in staat om de oproep te bekijken en direct te reageren op de boeker.

Pak je koffers

Nu de reisbeperkingen versoepelen en een grote meerderheid van de bevolking in Europa gevaccineerd is, kunnen we makkelijker naar het buitenland. Ben je geïnteresseerd in het spelen van optredens in het buitenland? Met het PRO+ lidmaatschap ben je in staat om als artiest gezien te worden in de negen Europese landen waar wij actief zijn. Je kunt reageren op oproepen en geboekt worden voor optredens in de volgende landen: Engeland, Nederland, Spanje, België, Duitsland, Portugal, Frankrijk, Italië, en Oostenrijk. Nieuwsgierig naar een van de PRO+ profielen die we op Gigstarter hebben staan? Bekijk dan de onderstaande links:

PRO+ artiest I AM INDBAH

Word lid van onze eclectische community

Het is heel eenvoudig. Eerst schrijf je je in als artiest op het platform (het is gratis) en daarna kun je het plan kiezen dat het best bij je past. Om een profiel aan te maken op Gigstarter, moet je ons voorzien van wat basisinformatie, drie tracks en een YouTube-video van een live optreden! We hebben een lokale Artist Success Manager voor elk land waar we actief zijn en zij zijn altijd beschikbaar om je te helpen bij het aanmaken van een profiel en om eventuele twijfels weg te nemen.

Schrijf je hier in


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: pro, pro+, lidmaatschap, voordelen, meer boekingen, boekingsplatform