Live muziek voor de eindejaarsfeesten

Bij Het Gigstarter Team

Het einde van het jaar deze keer nog specialer maken? Boek live muziek tijdens deze feestelijke periode. Van kleinschalige kerstborrels tot grootse gala's, live muziek voegt zeker iets onvergetelijks toe aan elke gelegenheid. Wij hebben verschillende soorten live muziek die populair zijn tijdens de kerstdagen op een rijtje gezet!

Bekijk onze Gigstarter artiesten

Boek op tijd

De meeste muzikanten hebben het druk in deze periode van het jaar. Of ze nu gevraagd worden om te spelen op kerstmarkten, bedrijfsevenementen of om op te treden in een mol terwijl het publiek hun kostbare geschenken koopt. Onze service is gratis, er zijn geen boekingskosten, het geld dat je betaalt gaat rechtstreeks in de zakken van de muzikanten. Als muziekliefhebber maak je liever nu jouw muzikale keuze voor de eindejaarsvieringen!

Voor een jazzy sfeer...

Jazz komt voor in verschillende formaties en stijlen. Veel boekers kiezen ervoor om een jazzact meer op de achtergrond te laten spelen en hen een leuke sfeer te laten creëren. Kijk eens in de grote database van Gigstarter om te zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt gratis een offerte aanvragen bij elke artiest die je leuk vindt. Bijvoorbeeld de act Jan van Oort, een artiest die covers en eigen werk combineert voor jouw evenement (ook in de woonkamer ;) ).


  
Saxofonist Jan van Oort - Huiskamer optreden van Jan)

In je huiskamer

De meeste van onze artiesten zijn flexibel en zijn bereid om bij je te komen optreden. Je kunt ze ook via de Gigstarter privé chat vragen of ze hun repertoire kunnen personaliseren om een van je vaders favoriete nummers te spelen. Bijvoorbeeld Lisa Nora, de Nederlandse singer songwriter die haar liedjes op een prachtige manier ten gehore brengt.


  
Lisa Nora - Broken Glass

New Year's Eve with a DJ

Huur vandaag nog een lokale DJ voor jouw nieuwjaarsfeest. Wat voor soort feest je ook plant, we hebben meer dan 100 getalenteerde deejays waaruit je kunt kiezen. Als voorbeeld, DJ AdV, die graag een feest wil bouwen op jouw evenement tijdens de kerstperiode.


  
DJ AdV zijn promo video

Niet zeker wat te boeken tijdens de kerstperiode? Bekijk de database van Gigstarter voor inspiratie of plaats gratis een oproep, ons team helpt je bij jouw zoektocht:

Plaats een oproepl

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: live muziek, kerst, oud en nieuw, oudjaar, nieuwjaar, feest, vakantie, winter, muziek, sfeer