Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek

  (2)

Indicatie €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek

Check beschikbaarheid
Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek, Wereldmuziek, Electronic, Jazz soloartist

HUISKAMERCONCERTEN
Ik geef in 2022 nu ook huiskamerconcerten inclusief videobeelden, 2x30 minuten. De klanken zijn vol verstilling, ruimte en dynamiek. Zowel down- als up-tempo muziek kan u verwachten. Ook zal ik de gasten verwelkomen en een uitleg geven over leven in het nu, ofwel 'zijn' in betrekking tot mijn muziek. Indien gewenst wil ik graag na het concert praten over de ervaringen van het publiek..

Ik zie graag dat mijn muziek perfect past in hetgeen u nastreeft. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind ik goed contact met de opdrachtgever belangrijk. Mijn streven is om de gasten blij te maken met mijn muziek.

Als saxofonist speelde ik oa met Thijs van Leer, Hans Dulfer en sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets"

Muziek

Apnee

Claire

White is the colour

Reviews

Door op 04/01/2022

Regelmatig wandelen Jan en ik samen en praten over wat ons bezighoudt waarbij onze gevoelens die dat allemaal oproepen niet schuwen. We kunnen lachen om ons ego waarvan we ons inmiddels bewust zijn en soms is het ego aan het woord. We helpen elkaar eraan te herinneren als het ego weer aan de bal is....
Het proces naar het organiseren van kamerconcerten heb ik mogen volgen en inmiddels een concert bijgewoond met heel veel genoegen.
Jan is één met zijn saxofoon en weet het publiek in combinatie met de beelden op reis te nemen. Een reis die voor eenieder op een andere manier werd beleefd. Door hierover in gesprek te gaan ontstonden er leuke gesprekken waar gevoelens niet geschuwd worden. Een muzikaal werkelijk ontmoeten. Bravo!

Door op 04/01/2022

In één woord geweldig. Wat een beleving. De mooie muziek ondersteund door beelden. Super gaaf

Contact

Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek, Wereldmuziek, Electronic, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek

Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek is een solo-artiest uit Overloon. Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek maakt vooral muziek in de genres Wereldmuziek, Electronic & Jazz. Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek heeft sinds de inschrijving op 03/01/2022 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek klinkt als: Jan van Oort. Het repertoire van Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Saxofonist Jan van Oort Huiskamermuziek hanteert een richtprijs van €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.