Lisa Nora

  (9)
  • Soloartiest   /   Enschede
  • #Singer-songwriter #Country #Pop
  • Klinkt als Adele, Ed Sheeran, Ilse de Lange, Gabrielle Aplin, Gavin James, dodie
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €225 - €675

Stuur een persoonlijk bericht naar Lisa Nora

Check beschikbaarheid
Lisa Nora, Singer-songwriter, Country, Pop soloartist

Lisa Nora is een singer-songwriter, afkomstig uit Nederland, die te kenmerken is door een mix van pop, folk en country muziek. Geïnspireerd door het verleden, bijzondere verhalen en hedendaagse helden hoor je deze combinatie van genres terug in haar muziek die binnenkomt als een avontuurlijk boek dat je altijd zal bijblijven.

Rond haar dertiende kwam Lisa Nora net als menig ander tienermeisje in aanraking met de muziek van de populaire Engelse boybands en muzikanten van die tijd. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ze de gitaar gepakt heeft en haar songwriting- en muziekstijl uitbreidde, namelijk met een toevoeging van popmuziek bovenop haar basis van folk en Britse muziek.

In de jaren daarop heeft Lisa Nora zichzelf ontwikkeld als singer/songwriter en is ze uiteindelijk met een mix van eigen werk en covers gaan optreden. Ze deed mee aan talentenjachten en open podia die ze stuk voor stuk won en kwam in contact met personen en artiesten zoals Giel Beelen, Karin Bloemen en Gavin James. Ook heeft ze op de radio mogen spelen, een paar keer bij 3FM en twee keer bij NPO Radio 2.

In mei 2016 heeft Lisa Nora in Hamburg haar eerste EP ‘Like A Stone’ opgenomen in Hamburg op een unieke locatie, waar een prachtig huis is omgebouwd tot studio. De EP kwam tot stand met vier nummers, ‘Like A Stone’, ‘Locked Your Love’, ‘Run Away’ en ‘Where Does Time Go’.

Lisa Nora’s debuut EP is op 14 september 2017 gereleased. Daarnaast zat ze in 2017 bij de selectie van de Popronde, en heeft ze met deze tour zo'n 25 optredens in 2 maanden door heel Nederland gehad.

Muziek

Where Does Time Go

Like A Stone

Old Man's Hat

Reviews

Door op 16/06/2018

Lisa kwam bij ons in de winkel met gitaar en gaf een sfeervol goed optreden! Zeker een aanrader wanneer je net als ons een festivalsfeertje wil kweken! Ze raakt iedere noot!! Bedankt Lisa

Door op 13/07/2017

Wij waren super tevreden. Alles was top geregeld door haar en haar vader!

Door op 27/03/2017

Het meeste contact liep via de vader van Lisa en dat was heel leuk en open. Lisa is een hele lieve meid die echt onwijs goed kan zingen.
Een aanrader namens ons! Succes Lisa!

Contact

Lisa Nora, Singer-songwriter, Country, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lisa Nora

Lisa Nora is een solo-artiest uit Enschede. Lisa Nora maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Country & Pop. Lisa Nora heeft sinds de inschrijving op 08/07/2016 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lisa Nora klinkt als: Adele, Ed Sheeran, Ilse de Lange, Gabrielle Aplin, Gavin James, dodie . Het repertoire van Lisa Nora bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lisa Nora krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Lisa Nora hanteert een richtprijs van €225 - €675 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.