Ja ik wil... live muziek op mijn bruiloft!

Door Het Gigstarter Team op 22-07-2021

Sinds 10 juli geldt er in Nederland geen maximum aantal bezoekers meer voor huwelijksvoltrekkingen, feesten en recepties. Geweldig nieuws voor als je recentelijk verloofd bent en je bruiloft wilt gaan plannen. Bij een van de mooiste dagen van je leven hoort uiteraard ook live muziek. Daarvoor ben je bij Gigstarter op het juiste adres!

Tijd om te plannen!

De zomer is begonnen en de planning van het huwelijk is de laatste tijd waarschijnlijk nogal in het slop geraakt door de voortdurend veranderende regelgeving. Nu is het moment daar en moet het snel gebeuren! De juiste muzikale entertainment voor jullie bruiloft vinden moet geen probleem zijn - dat is onze kracht! Blader zelf door onze enorme selectie van bruiloftsbands of plaats een oproep en wij stellen een selectie samen van geweldige muzikanten voor jullie bruiloftsfeest.

TrouwfeestProost op een prachtige bruiloft

Ons artiesten aanbod

Op Gigstarter hebben we een prachtig aanbod aan artiesten binnen verschillende genres en formaties. Van ensembles die klassieke muziek kunnen spelen bij jullie ceremonie tot aan een energieke disco dj voor bij het bruiloftsfeest. Alles is mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld bruiloft gitarist Martijn Buijnsters boeken of allround coverband De Ziggy Stardust Experience. Op zoek naar een dj die met echt vinyl draait? Kijk eens op het profiel van Ella Red. Ook een [Jazz]https://www.gigstarter.nl/genres/jazz?genres[0]=Jazz] duo als Duo Laroo/Byrd kan voor heel veel sfeer zorgen. Neem een kijkje in onze database en kom er achter wat het best bij jullie past.


" allowfullscreen>
Bruiloft gitarist Martijn Buijnsters

Waar moet ik op letten?

Ondanks de versoepelingen is het nog steeds de regel dat de gasten ten alle tijden 1,5 meter afstand moeten houden. Zo moet er bij bepalen van het aantal gasten rekening worden gehouden met de capaciteit van de evenementenlocatie (bij 1,5 meter). Ook moet iedere gast een aangewezen zitplaats hebben bij de bruiloft. Mochten jullie van plan zijn het feest of de receptie bij een horecagelegenheid te houden, dan gelden de regels die daar van toepassing zijn. Voor een duidelijk overzicht van de regels omtrent bruiloften klik hier.

Een oproep plaatsen

Mocht het zo zijn dat jullie nog niet de ideale artiest hebben kunnen vinden, dan kun je altijd een oproep plaatsen op Gigstarter. Hoe werkt dit? Wanneer je een oproep plaatst kun je uitgebreid aangeven waar je naar op zoek bent voor jullie bruiloft. Zo kun je de muziekstijl, je budget het thema en nog veel meer aan geven. Vervolgens gaan wij aan de slag om aan jouw verzoek bijpassende muzikanten te koppelen. Met deze artiesten kun je gemakkelijk in gesprek zodat je uiteindelijk de perfecte keuze kunt maken!

Plaats een oproep!

Wij wensen namens Gigstarter alle verloofden een onvergetelijke en met muziek gevulde bruiloft toe!

Vergelijkbare blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: ceremonie, trouwfeest, receptie, live muziek, trouwen, bruiloft