Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience

  (57)
  • Band   /   Den Haag (speelt in heel Europa)
  • #Pop #Rock 'n Roll #Soul
  • Klinkt als Bowie, Sheeran, Stones, Earring, Coldplay, Trammps, wild cherry, Ragg'n bone man, chic, The Scene, zz top, acdc, Stray cats, Stevie Wonder, Queen, Status Quo, Bryan Ferry, Amy mc Donald, Shocking blue, REM, Monkees, Ilse de lange
  • 61 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience

Check beschikbaarheid
Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience, Pop, Rock 'n Roll, Soul band

Nu speciale prijzen vanwege de Corona crisis vanaf 350 euro. Informeer naar de prijs! Vroeg boeken betekent veel korting en annuleren mag altijd kosteloos als de crisis nog niet voorbij is. Speciale "tuin" aanbieding. De band in solovorm voor maar 150 euro. Alles inclusief! Maak je feest voor dit luttele bedrag compleet. Zie Gigstarter soloartiest Robert

De Ziggy Stardust Experience behoort absoluut bij de top van de beste coverbands van Nederland. Voor Ziggy Stardust Experience is 1 ding zeker, bij elk feest moet het dak eraf!
Rock, funk, Rock&Roll, Disco classics, Nederlandstalig of zelfs Spaanstalig is voor deze fantastische band geen enkel probleem. Speciaal is ook een set met nummers van helaas te vroeg overleden artiesten. Denk daarbij aan Queen (Freddy), Herman Brood, George Michael, Prince, Leonard Cohen, David Bowie, The Scene, Chuck Berry enz..
Verder is de combi van oud en nieuw door elkaar een echte schot in de roos. Kortom een heerlijke mix van oud en nieuw materiaal door elkaar op een fantastische manier gebracht zonder dat het saai wordt. Bij deze band kan je echt niet stil blijven staan. De referenties spreken boekdelen. Ook is het mogelijk een avondvullend programma te verzorgen inclusief DJ voor een meerprijs van maar 50 euro.

Wilt u dit live meemaken? Kom geheel vrijblijvend langs in Den Haag op een doordeweekse dag. Iedere woensdag bent u van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en de koffie staat klaar.

Ziggy Stardust Experience is een driemans band maar klinkt als een 5 koppige band. U boekt dus een complete band voor de prijs van een trio band en u krijgt veel kwaliteit voor een laag budget.
Het meest gehoorde commentaar wat deze band te horen krijgt als zij ergens gespeeld hebben is " waarom zou je zo'n dure en onhandige grote band boeken als je zo'n fantastische band kan krijgen voor een lager budget die bovendien nog beter klinkt ook"? Mocht u meerdere bands willen bezoeken dan is het een aanrader om bij deze band te beginnen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het is nog nooit voorgekomen dat een klant na een bezoek aan Ziggy bij een andere band is gaan kijken..
Misschien een goede tip voor als u filmpjes van andere bands gaat bekijken en/of vergelijken.
Goede bands tonen altijd filmpjes die eerlijk en live gefilmd zijn zonder te bewerken. De film en geluid kwaliteit kan misschien daardoor wat minder zijn maar het geeft wel aan hoe het gaat klinken als u een dergelijke band boekt.
Zodra een band filmpjes op youtube zet waarvan de synchronisatie niet klopt of een filmpje waarin een foto diashow getoond wordt met achtergrond muziek dan heeft de desbetreffende band (live) iets te verbergen. Een slechte band kan een feest compleet verpesten maar bij Ziggy hoeft u daar niet bang voor te zijn.

Hoe zit het met het geluid? Het geluid is fantastisch en de omgang met het publiek is een verademing.
Deze band heeft de mooiste maar vooral ook meest compacte installatie die er momenteel te krijgen is en een bekende eigenschap van deze installatie is dat het overal in de zaal even mooi klinkt. Het is dus niet zo dat je achterin de zaal alleen nog maar bas hoort zoals bij andere bands wel vaak het geval is.

Bel of mail voor een exacte prijsopgave. U zult van de prijs versteld staan in positieve zin!

Muziek

Ziggy Stardust Experience

Losing my religion

Brown Sugar

Reviews

Door op 12/08/2020

In 1 woord fantastisch. ik ben ingegaan op de speciale "tuin" aanbieding van de band in solo vorm. Robert kwam in zijn Piere eentje met een klein setje zoals hij dat zelf beschreef en het was inderdaad een klein setje qua afmetingen maar niet qua geluid. Ik heb zonder overdrijven meer van deze topartiest genoten als van alle andere artiesten die ik ooit gezien heb. Wat een sfeer en wat een geweldige muziek. Topartiest die alles kan zingen en spelen. Mijn tuinfeest was in ieder geval mega geslaagd en dat voor maar 150 euro.

Door op 23/06/2020

Koningsnach is in Den Haag niet doorgegaan vanwege die waardeloze covid-19 problematiek. Ik had Ziggy geboekt voor de pub maar helaas hebben we het moeten aanpassen. Ziggy was zeer flexibel en heeft een optreden op afstand gedaan afgelopen weekend op 21 juni en dat was echt te gek. Enthousiaste mensen in het publiek die echt blij waren weer een goede live act te kunnen zien en goed was het! Dank je wel Ziggy en tot snel.

Door op 12/05/2020

Ziggy zou 5 mei in de grote feesttent in Almkerk staan maar helaas ging dat niet door. Ik wil wel even laten weten dat de onderlinge samenwerking met de band zeer goed verlopen is. 5 jaar geleden stonden zij ook al op het grote podium en dat was zo goed bevallen dat wij de band weer gevraagd hebben. Volgend jaar staat alweer vast en zeer zeker met Ziggy.

Contact

Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience, Pop, Rock 'n Roll, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience

Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience is een band uit Den Haag (speelt in heel Europa). Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience speelt muziek in de genres Pop, Rock 'n Roll & Soul. Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience heeft sinds de inschrijving op 01/10/2016 in totaal 61 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience klinkt als: Bowie, Sheeran, Stones, Earring, Coldplay, Trammps, wild cherry, Ragg'n bone man, chic, The Scene, zz top, acdc, Stray cats, Stevie Wonder, Queen, Status Quo, Bryan Ferry, Amy mc Donald, Shocking blue, REM, Monkees, Ilse de lange. Het repertoire van Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 57 reviews.

Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience hanteert een richtprijs van €350 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.