"Band vd maand" Ziggy Stardust Experience

  (12)
  • Band   /   Den Haag
  • #Nederpop #Coverband #Pop
  • Klinkt als Bowie, Stones, Earring, Chic, Coldplay, Brood, wild cherry, chic, zz top, ac dc, Stray cats, ccr, Queen, Normaal, Status Quo, Metallica, bryan Ferry, Amy mc Donald, Wild Cherry, Nile Rodgers, Beyonce, REM, Monkees, Jazz politie, romantics
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €700 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar "Band vd maand" Ziggy Stardust Experience

Check beschikbaarheid
"Band vd maand" Ziggy Stardust Experience, Nederpop, Coverband, Pop band

In de lange tijd dat Ziggy Stardust Experience bestaat hebben zij al rond de 1000 keer live opgetreden op allerlei feesten en evenementen. Dat hoor je en dat zie je tijdens een optreden. Deze coverband weet als geen ander hoe belangrijk het is om gedurende een optreden te veranderen van een Coverband in een Feestband. Voor Ziggy Stardust Experience is 1 ding zeker, bij elk feest moet het dak eraf!
Repertoire is zeer wisselend. Hoe leuk kan het zijn om tijdens de twee nummers van ZZ Top de bassiste met baard op zien te komen. Voor Bowie fans is het mogelijk om een setje Bowie songs te spelen en dan ook te klinken als Bowie. Overschakeling van Rock naar funk of Rock&Roll of zelfs een enkel Nederlandstalig nummer is voor deze fantastische band geen enkel probleem. Speciaal is ook een set met nummers van helaas te vroeg overleden artiesten. Denk daarbij aan Queen (Freddy), Herman Brood, George Michael, Prince, Leonard Cohen, David Bowie, The Scene, Chuck Berry enz. enz...

De werkwijze van Ziggy Stardust Experience is uniek. Zij hebben altijd opgetreden als driemans formatie en wisten daarmee een heel erg mooi geluid te produceren? Sinds korte tijd is de klassiek geschoolde pianist Roy in de band gekomen. Toetsenisten zijn er volop maar er zijn weinig toetsenisten die echt spelen met een heerlijke Swing in hun spel.
Dat is de reden waarom zij tegenwoordig als vier mans band optreden.
De werkwijze van deze band is uniek. U kunt de band boeken in elke vorm die voor u goed uitkomt. Komt uw budget niet goed uit dan boekt u de band gewoon in een kleinere samenstelling bijvoorbeeld als drie mans band compleet met DJ.

Wilt u dit live meemaken? Kom geheel vrijblijvend langs in Den Haag op een doordeweekse dag. Iedere woensdag bent u van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en de koffie staat klaar.
Het meest gehoorde commentaar wat deze band te horen krijgt als zij ergens gespeeld hebben is " waarom zou je zo'n dure en onhandige grote band boeken als je zo'n fantastische kleine band kan krijgen voor een beter budget"? Mocht u meerdere bands willen bezoeken dan is het een aanrader om bij deze band te beginnen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het is nog nooit voorgekomen dat een klant na een bezoek aan Ziggy bij een andere band is gaan kijken om te vergelijken.

Hoe zit het met het geluid? Bij deze band zult u niet gauw last krijgen van een te hard of bombastisch geluid.
De meeste coverbands klinken veel te hard en de sound van de onderlinge instrumenten zijn bijna niet meer van elkaar te onderscheiden. Dit zult u bij Ziggy Stardust Experience niet tegenkomen. Het geluid is fantastisch en de omgang met het publiek is een verademing.
Deze band heeft de mooiste maar vooral ook kleinste installatie die er momenteel te krijgen is en een bekende eigenschap van deze installatie is dat het overal in de zaal even mooi klinkt. Het is dus niet zo dat je achterin de zaal alleen nog maar bas hoort zoals bij andere bands wel vaak het geval is.

Wilt u ons tijdens openbare optredens komen bekijken dit voorjaar? Kijk snel in de agenda hieronder

Muziek

Ziggy Stardust Experience

Losing my religion

Brown Sugar

Reviews

Door op 25/06/2017

Een zeer goede alround band speelt goed op het publiek in was topper bedankt

Door op 13/06/2017

Normaal ben ik niet zo van reviews plaatsen maar deze band verdiend dit gewoon .ik heb deze band gevonden na wat zoeken op het internet. Het contact met de band is heel soepel en goed verlopen, wij zijn vooraf wezen kijken bij hun oefenruimte om toch nog goed te kunnen luisteren hoe zij spelen.wat een supergezellige mensen zijn dit en ook om goede afspraken mee te maken. Ik had deze band geboekt voor mijn 50e verjaardag feest. Ik heb deze band van te voren dus alleen maar beluisterd via YouTube. Maar deze mensen kunnen zo super spelen.ik heb op en na het feest heel veel complimenten gehad over de goede muziek.ik raad deze band ook zeer zeker aan. Robert, Angie, Gijs en Roy nogmaals bedankt voor de super gezellige avond. En naartuulijk Inge ook super bedankt voor het maken van de foto's :)
Groetjes

Door op 23/05/2017

Ik kan iedereen aanraden om deze fantastische band te boeken.
Contact met de band was erg prettig.We zijn wel van te voren gaat kijken in hun oefenstudio omdat we niet helemaal overtuigd waren door de youtube filmpjes maar niets was minder waar, die lui kunnen dus echt spelen.
Het maken van afspraken verliep erg soepel en zowel de band als DJ was een groot succes. Iedereen ging meteen de dansvloer op en na afloop heb ik heel veel complimenten over de band gekregen.
Het was volgens de zanger de eerste keer dat ze met de nieuwe pianist kwamen optreden en dat bleek dus een groot succes te zijn. Onze vereniging heeft al heel wat jaartjes bandjes geboekt voor onze feestavonden maar deze band behoort echt tot onze favorieten.

Contact

"Band vd maand" Ziggy Stardust Experience, Nederpop, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Gigstarter over "Band vd maand" Ziggy Stardust Experience

"Band vd maand" Ziggy Stardust Experience is een band uit Den Haag. "Band vd maand" Ziggy Stardust Experience speelt muziek in de genres Nederpop, Coverband & Pop. "Band vd maand" Ziggy Stardust Experience heeft sinds de inschrijving op 01/10/2016 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van "Band vd maand" Ziggy Stardust Experience klinkt als: Bowie, Stones, Earring, Chic, Coldplay, Brood, wild cherry, chic, zz top, ac dc, Stray cats, ccr, Queen, Normaal, Status Quo, Metallica, bryan Ferry, Amy mc Donald, Wild Cherry, Nile Rodgers, Beyonce, REM, Monkees, Jazz politie, romantics. Het repertoire van "Band vd maand" Ziggy Stardust Experience bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: "Band vd maand" Ziggy Stardust Experience krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

"Band vd maand" Ziggy Stardust Experience hanteert een richtprijs van €700 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.