Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience

  (22)
  • Band   /   Den Haag (speelt in heel Europa)
  • #Pop #Rock 'n Roll #Soul
  • Klinkt als Bowie, Sheeran, Stones, Earring, Coldplay, Trammps, wild cherry, chic, The Scene, zz top, acdc, Stray cats, Stevie Wonder, Queen, Status Quo, Bryan Ferry, Amy mc Donald, Beyonce, REM, Monkees, Ilse de lange, Cockney Rebel
  • 26 geverifieerde boekingen

Indicatie €0 - €998

Stuur een persoonlijk bericht naar Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience

Check beschikbaarheid
Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience, Pop, Rock 'n Roll, Soul band

De Ziggy Stardust Experience behoort absoluut bij de top van de beste coverbands van Nederland. Voor Ziggy Stardust Experience is 1 ding zeker, bij elk feest moet het dak eraf!
Rock, funk, Rock&Roll, Disco classics, Nederlandstalig of zelfs Spaanstalig is voor deze fantastische band geen enkel probleem. Speciaal is ook een set met nummers van helaas te vroeg overleden artiesten. Denk daarbij aan Queen (Freddy), Herman Brood, George Michael, Prince, Leonard Cohen, David Bowie, The Scene, Chuck Berry enz..
Verder is de combi van oud en nieuw door elkaar een echte schot in de roos. Kortom een heerlijke mix van oud en nieuw materiaal door elkaar op een fantastische manier gebracht zonder dat het saai wordt. Bij deze band kan je echt niet stil blijven staan. De referenties spreken boekdelen. Ook is het mogelijk een avondvullend programma te verzorgen inclusief DJ voor een meerprijs van maar 50 euro.

Wilt u dit live meemaken? Kom geheel vrijblijvend langs in Den Haag op een doordeweekse dag. Iedere woensdag bent u van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en de koffie staat klaar. Openbaar speelt de band 28 januari in het Hoekpandje Den Haag, eind februari in Vlaardingen en de laatste zondag van maart in de Tuinderij in De Lier.

Ziggy Stardust Experience is een driemans band maar klinkt als een compleet orkest. U boekt dus een complete band voor de prijs van een trio band, overigens is de prijs ronduit laag te noemen, u krijgt veel kwaliteit voor een laag budget.
Het meest gehoorde commentaar wat deze band te horen krijgt als zij ergens gespeeld hebben is " waarom zou je zo'n dure en onhandige grote band boeken als je zo'n fantastische kleine band kan krijgen voor een lager budget die bovendien nog beter klinkt ook"? Mocht u meerdere bands willen bezoeken dan is het een aanrader om bij deze band te beginnen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het is nog nooit voorgekomen dat een klant na een bezoek aan Ziggy bij een andere band is gaan kijken om te vergelijken.

Financieel heeft u met deze band geen zorgen. U krijgt keurig netjes een factuur zodat u geen belasting zorgen hoeft te hebben.

Hoe zit het met het geluid? Het geluid is fantastisch en de omgang met het publiek is een verademing.
Deze band heeft de mooiste maar vooral ook meest compacte installatie die er momenteel te krijgen is en een bekende eigenschap van deze installatie is dat het overal in de zaal even mooi klinkt. Het is dus niet zo dat je achterin de zaal alleen nog maar bas hoort zoals bij andere bands wel vaak het geval is.

Mocht u de band willen boeken dan is het bij voorbaat handig om te weten dat de band t/m januari 2018 volledig vol geboekt is.
Bel of mail voor een exacte prijsopgave. U zult van de prijs versteld staan in positieve zin!

Muziek

Ziggy Stardust Experience

Losing my religion

Brown Sugar

Reviews

Door op 13/02/2018

Optreden verliep op rolletjes. Zeer goede band en weet precies een goede mix neer te zetten zodat iedereen aan z'n trekken kwam. De disco nummers waren nieuw in de set zoals ze zelf vertelden maar dat was echt een schot in de roos. Het openingsnummer Perfect was het perfecte trouwnummer. Ik kan deze band aan iedereen aanbevelen.

Door op 08/01/2018

Het was de tweede keer dat ik deze band geboekt heb. Afspraken wederom allemaal goed nagekomen. Zeer betrouwbaar in omgang. Deze mensen weten echt hoe ze een optreden moeten verzorgen. Bijzonder leuk dat de meeste nummers beter klinken dan van de originele artiesten. Deze band is absoluut een aanrader.

Door op 18/12/2017

Contact en afspraken verliepen zeer soepel. Leuke anekdote is dat de drie bandleden echt heel erg goed met het publiek en organisatie om gingen. Ik had met de band afgesproken om een optreden te verzorgen op de afterparty van onze dinershow en het dak ging er compleet af. Wat ik ook erg leuk vind is de combinatie van ouder en nieuw repertoire door elkaar en de snelle wisseling als er iets anders tussendoor gevraagd wordt.
Dit is gewoon echt een heel erg goede en leuke band en ik kan deze band werkelijk aan iedereen aanbevelen.

Contact

Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience, Pop, Rock 'n Roll, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience

Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience is een band uit Den Haag (speelt in heel Europa). Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience speelt muziek in de genres Pop, Rock 'n Roll & Soul. Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience heeft sinds de inschrijving op 01/10/2016 in totaal 26 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience klinkt als: Bowie, Sheeran, Stones, Earring, Coldplay, Trammps, wild cherry, chic, The Scene, zz top, acdc, Stray cats, Stevie Wonder, Queen, Status Quo, Bryan Ferry, Amy mc Donald, Beyonce, REM, Monkees, Ilse de lange, Cockney Rebel. Het repertoire van Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 22 reviews.

Allround Coverband bruiloftband Ziggy Stardust Experience hanteert een richtprijs van €0 - €998 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.