Allround Coverband Ziggy Stardust Experience

  (19)
  • Band   /   Den Haag (speelt in heel Europa)
  • #Pop #Nederpop #Coverband
  • Klinkt als Bowie, Sheeran, Stones, Earring, Coldplay, Brood, wild cherry, chic, zz top, ac dc, Stray cats, ccr, Queen, Normaal, Status Quo, Metallica, bryan Ferry, Amy mc Donald, Wild Cherry, Nile Rodgers, Beyonce, REM, Monkees, Alvaro Soler
  • 22 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Allround Coverband Ziggy Stardust Experience

Check beschikbaarheid
Allround Coverband Ziggy Stardust Experience, Pop, Nederpop, Coverband band

In de lange tijd dat Ziggy Stardust Experience bestaat hebben zij al rond de 1000 keer live opgetreden op allerlei feesten en evenementen en zij behoren bij de top van de beste coverbands van Nederland. Dat hoor je en dat zie je tijdens een optreden. Deze coverband weet als geen ander hoe belangrijk het is om gedurende een optreden te veranderen van een Coverband in een Feestband. Voor Ziggy Stardust Experience is 1 ding zeker, bij elk feest moet het dak eraf!
Repertoire is zeer wisselend. Overschakeling van Rock naar funk of Rock&Roll of Nederlandstalig is voor deze fantastische band geen enkel probleem. Speciaal is ook een set met nummers van helaas te vroeg overleden artiesten. Denk daarbij aan Queen (Freddy), Herman Brood, George Michael, Prince, Leonard Cohen, David Bowie, The Scene, Chuck Berry enz. enz...
Verder is de combi van oud en nieuw door elkaar een echte schot in de roos. Kortom een heerlijke mix van oud en nieuw materiaal door elkaar op een fantastische manier gebracht zonder dat het saai wordt. Bij deze band kan je echt niet stil blijven staan. De referenties spreken boekdelen. Bij bruiloften kan het fijn zijn om inloopmuziek ten gehore te brengen, bijvoorbeeld een pianist op de achtergrond of akoestische gitarist. Dat is ook mogelijk met deze band. Een avondvullend programma is tevens mogelijk.

Wilt u dit live meemaken? Kom geheel vrijblijvend langs in Den Haag op een doordeweekse dag. Iedere woensdag bent u van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en de koffie staat klaar.

Ziggy Stardust Experience is een driemans band en niet zonder reden. Het meest gehoorde commentaar wat deze band te horen krijgt als zij ergens gespeeld hebben is " waarom zou je zo'n dure en onhandige grote band boeken als je zo'n fantastische kleine band kan krijgen voor een lager budget die bovendien nog beter klinkt ook"? Mocht u meerdere bands willen bezoeken dan is het een aanrader om bij deze band te beginnen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het is nog nooit voorgekomen dat een klant na een bezoek aan Ziggy bij een andere band is gaan kijken om te vergelijken.

Financieel heeft u met deze band geen zorgen. U krijgt keurig netjes een factuur zodat u geen enkele belasting zorgen hoeft he hebben.

Hoe zit het met het geluid? Bij deze band zult u geen last krijgen van een te hard of bombastisch geluid.
De meeste coverbands klinken veel te hard en de sound van de onderlinge instrumenten zijn bijna niet meer van elkaar te onderscheiden. Dit zult u bij Ziggy Stardust Experience niet tegenkomen. Het geluid is fantastisch en de omgang met het publiek is een verademing.
Deze band heeft de mooiste maar vooral ook meest compacte installatie die er momenteel te krijgen is en een bekende eigenschap van deze installatie is dat het overal in de zaal even mooi klinkt. Het is dus niet zo dat je achterin de zaal alleen nog maar bas hoort zoals bij andere bands wel vaak het geval is.

Mocht u de band willen boeken dan is het bij voorbaat handig om te weten dat de band in de maand oktober t/m 18 november volledig vol geboekt is.

Muziek

Ziggy Stardust Experience

Losing my religion

Brown Sugar

Reviews

Door op 08/11/2017

Ons motorhotel in de Hunsruck heeft ieder jaar een big party met live muziek en dit jaar bood dhr Freimann een band aan die geschikt voor ons zou zijn, dat werd dus Ziggy S. Dat was echt een schot in de roos. Werkelijk alle nationaliteiten konden zich vinden in de aanstekelijke muziek van de band. Deze band is een absolute aanrader voor elk feest.

Door op 31/10/2017

Die Band Ziggy Stardust Experience ist geil. Sehr professionell. Gesang bas, gitarre und piano top. Liedermischung von alt nach neu top. Die Tanzfläche war voll und Ich kann die Band uneingeschränkt empfehlen!

Door op 17/10/2017

The band performs in serveral oktoberfests venues around Cochem in Die Eiffel and the first two gigs were a great succes. This is the second year for them in Kreis Cochem-Zell.
They play for all ages and really know how to do the job. Singing Peter Maffay’s DU was a great surprise. Looking forward to see them next weekend. No need to look any further if you’re looking for a good band. Germany lies beneath your feet guys.
Very nice and trustfull people! Highly recommended!

Contact

Allround Coverband Ziggy Stardust Experience, Pop, Nederpop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Allround Coverband Ziggy Stardust Experience

Allround Coverband Ziggy Stardust Experience is een band uit Den Haag (speelt in heel Europa). Allround Coverband Ziggy Stardust Experience speelt muziek in de genres Pop, Nederpop & Coverband. Allround Coverband Ziggy Stardust Experience heeft sinds de inschrijving op 01/10/2016 in totaal 22 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Allround Coverband Ziggy Stardust Experience klinkt als: Bowie, Sheeran, Stones, Earring, Coldplay, Brood, wild cherry, chic, zz top, ac dc, Stray cats, ccr, Queen, Normaal, Status Quo, Metallica, bryan Ferry, Amy mc Donald, Wild Cherry, Nile Rodgers, Beyonce, REM, Monkees, Alvaro Soler. Het repertoire van Allround Coverband Ziggy Stardust Experience bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Allround Coverband Ziggy Stardust Experience krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 19 reviews.

Allround Coverband Ziggy Stardust Experience hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.