Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest

  (30)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Pop #Entertainment #Nederpop
  • Klinkt als Bowie, Nederpop, Stevie Wonder, Stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, Ed Sheeran, Herman Brood, Trammps, Wild Cherry, funk, disco, rock,
  • 32 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest

Check beschikbaarheid
Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest, Pop, Entertainment, Nederpop soloartist

NIEUWS! Nu speciale prijzen tijdens de CORONA crisis. NU 200 EURO all-in excl reiskosten. Boek nu voor later in het jaar en profiteer van deze mega lage prijs!

Helaas ligt alles stil en zijn de optredens voor de komende twee maanden grotendeels gecanceld. Vroege boekers betalen nu minder. Is de CORONA nog niet voorbij op de datum van uw feest dan kunt u het gewoon annuleren.
NU 200 EURO all-in excl reiskosten.

Robert is een ervaren muzikant die elk feest omtovert in een dak eraf feest.
Dit is werkelijke 1 van de beste (one man) bands of solo acts die er te vinden is.
Zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen en verder alle andere feesten waar live muziek gewenst is. Eventueel kan een live optreden ook afgewisseld worden met DJ sets of een set met akoestische gitaar.
.
Het repertoire bestaat uit bekende moderne en oudere nummers.
Het repertoire heeft een hoog feest gehalte. Robert speelt "gewoon" liedjes die iedereen herkent en kan meezingen en het klinkt vreselijk goed dus waarom zou u een complete band boeken die veel ruimte in beslag neemt, minder strak klinkt en bovendien duurder is?

Muziekstijl kan het best beschreven worden als Rock, Disco, Dance, Rock & Roll top 100, Pop en Nederlands. Leuke medleys o.a. van Nile Rodgers (Le Freak, Lets Dance), Red Hot Chilli Peppers enz..
Disco: o.a. Disco Inferno, I wish, Plat That funky Music, Why did you do that thing to me enz...
Rock: o.a. Queen, AC DC, Guns Roses, U2, Stones, Earring, ZZ Top enz..
Rock & Roll: o.a. Stray cats, Chuck Berry, Bryan Ferry, Status Quo, enz..
Modern: o.a. Ed Sheeran, Beyonce, Alvaro Soler enz..
Nederlands: o.a. Doe maar, De Dijk, The Lau, Rowen Heze enz..
Ballads: o.a. Hallelujah, Purple Rain, Let her go, Perfect, enz..
Classic Nederlandse band: Shocking blue, Earring enz..
Nieuw! Deutsche welle Musik u.a. Major tom, Brutozosialprodukt, Verdammt ich lieb dich, DU, etc..
Nieuw! NL talig nederpop repertoire uitgebreid.

Hoe gaat het solo optreden in zijn werk?
Robert begeleidt zichzelf op gitaar in combinatie met zijn zelf ingespeelde studio tracks die via een looper bediend worden.
Een optreden met deze tracks klinkt zelfs beter nog dan een complete band en het voordeel is dat ieder geluidsvolume mogelijk is. Omdat hij de tracks zelf inspeelt is er geen tweede artiest die hetzelfde klinkt.

De geluidsinstallatie die Robert gebruikt is zeer compact maar o zo krachtig. Het optreden zal nooit te hard zijn maar wel erg mooi. De meest gehoorde reactie uit het publiek is dat het toch wel heel bijzonder is dat je slechts 1 persoon nodig hebt om een complete band neer te zetten. Een ander groot voordeel is ook de tijd die nodig is om op te stellen. Dat neemt nooit langer dan een half uur in beslag. Een soundcheck? Niet nodig, vooral bij huwelijksfeesten kan dat storend zijn.

Nieuw is de speciale show met songs van overleden artiesten, denk daarbij aan Bowie, Herman Brood, Prince, George Michael, Michael Jackson, leonard Cohen, ACDC, Chuck Berry enzovoort. Dit is erg geschikt voor kleine theaters. Met behulp van een beamershow wordt dan een reis door de tijd belevenis neergezet en wordt van jong naar oud alle invloedrijke muziek gespeeld van overleden artiesten. Kortom, van Louis Armstrong tot Avicii en alles er tussen in, alles passeert de revue.
Bowie fan? Dan zit u hier goed, Robert kan meerdere nummers van Bowie spelen. Ooit was hij zanger van een Bowie Tribute band.

Wilt u Robert in combinatie met de beste vrouwelijke DJ van Nederland boeken? Ook dat is mogelijk, hij komt dan samen met
Melissa Sneekes die ooit als Miss Nederland en het meisje uit de clip Are you with me van The lost Frequencies furore maakte. Melissa zou zelfs nog een enkel nummer mee kunnen zingen.

Robert samen met een vrouwelijke bassist boeken in combinatie met Melissa Sneekes behoort ook tot de mogelijkheden en blijkt erg succesvol te zijn. De kosten vallen heel erg mee.

Muziek

Believer Monkees

This is the life Amy Mc Donald

Heroes Sweet child medley

Reviews

Door op 01/04/2020

Robert is echt een fijne artiest. Mooie stem en erg muzikaal. Speciaal voor onze gelegenheid had hij een aanal Nederlandse nummers ingestudeerd en mijn moeder had een verzoek gedaan voor een paar nineties songs plus Changes vanwege de Corona. Die klonken echt gaaf. Afspraken maken ging ook erg soepel. Ik zou deze man echt bij iedereen aan durfen te raden.

Door op 06/03/2020

Fijne muziek en prettige persoonlijkheid op een mooie manier gespeeld. Zeker een aanrader en wij zullen hem zeker meerdere keren boeken.

Door op 13/01/2020

We hebben een heerlijk feest gehad en dat is mede te danken doordat Robert zo fijn speelde.
Dank je wel Robert

Optredens van Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest

Contact

Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest, Pop, Entertainment, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest

Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest is een solo-artiest uit Den Haag. Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest maakt vooral muziek in de genres Pop, Entertainment & Nederpop. Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 32 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest klinkt als: Bowie, Nederpop, Stevie Wonder, Stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, Ed Sheeran, Herman Brood, Trammps, Wild Cherry, funk, disco, rock, . Het repertoire van Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 30 reviews.

Soloartiest Robert oneman coverband solo-artiest hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.