Ella Red

  (19)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Funk #Disco #Pop
  • Klinkt als Soul, Funk, Disco, Pop, Catchy Rock ( n'Roll), Pure Dynamite uit de Jaren 50 t/m 00 & Summer Beats.
  • 22 geverifieerde boekingen

Indicatie €225 - €715

Stuur een persoonlijk bericht naar Ella Red

Check beschikbaarheid
Ella Red, Funk, Disco, Pop dj

Ik draai enkel vanaf vinyl!
Door jarenlang verzamelen heb ik een grote platencollectie opgebouwd, hiermee kan ik een mooi feestje verzorgen. Qua type feest en evenement ben ik zeer allround; van een ontspannen tuinfeest tot een volle dansvloer.

De passie voor muziek en liefde voor platen is aangewakkerd door mijn vader die lange tijd een platenzaak heeft gehad. Ondanks mijn grote voorliefde voor funk, soul & disco, zie ik mezelf als een eclectische DJ. Ik draai vele muziekstijlen met in de basis: dat het een mix & match is met met elkaar.

Funky Motown Disco Dynamite!
Catchy Rock (n' Roll)
Pop - Summer - Jaren 50 tm 00

Muziek

: : Ella Red - SPICEY Tunes...

Prince - Controversy

KING - LOVE & PRIDE ( BODY ...

Reviews

Door op 07/10/2018

Ella heeft gedraaid op ons trouwfeest! Het contact van te voren was heel prettig en ze begreep helemaal wat voor feest we wilden. Onze gasten waren super enthousiast: "Nog nooit een trouwfeest meegemaakt waarbij iedereen de hele avond op de dansvloer stond!". Kortom, een geweldige ervaring en heerlijke muziek. Thanks Ellen!

Door op 24/09/2018

Tip: boek Ella Red!
Ella heeft op ons huwelijksfeest gedraaid en mede door haar was het een super geslaagd feest! Ze heeft een eigen style (funky, disco, retro, jazzy) en weet daarmee iedereen de dansvloer op te krijgen (van jong tot oud).
Afstemming vooraf was heel ontspannen en ze geeft je meteen het gevoel het onder controle te hebben (en dat heeft ze :)).

Door op 26/08/2018

Onwijs goede DJ! Op alle vlakken heel fijn m.b.t. het contact. Een echte liefhebber van muziek en kijkt vooraf samen naar de mogelijkheden. Weet perfect de juiste sfeer aan te voelen/ te creëren. Wij hadden een erg divers gezelschap en iedereen was zó lovend, erg knap! Als wij in de toekomst weer een DJ nodig hebben, gaan wij 100% zeker weer voor haar. M.a.w. als je op gigstarter op zoek zijn naar een DJ en je bent deze review aan het lezen: twijfel niet, ze gaat je zéker niet teleurstellen; je bent gek als je niet voor haar kiest ;-)

Contact

Ella Red, Funk, Disco, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ellen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ella Red

Ella Red is een DJ uit Utrecht. Ella Red draait muziek in de stijlen Funk, Disco & Pop. Ella Red heeft sinds de inschrijving op 03/06/2016 in totaal 22 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ella Red klinkt als: Soul, Funk, Disco, Pop, Catchy Rock ( n'Roll), Pure Dynamite uit de Jaren 50 t/m 00 & Summer Beats.. Het repertoire van Ella Red bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ella Red krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 19 reviews.

Ella Red hanteert een richtprijs van €225 - €715 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.