Ella Red

  (23)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Funk #Soul #Pop
  • Klinkt als Soul, Funk, Disco, Summer Beats, Pop & Catchy Rock ( n'Roll) -----> Pure Dynamite uit de Jaren 50 t/m 00!
  • 26 geverifieerde boekingen

Indicatie €225 - €815

Stuur een persoonlijk bericht naar Ella Red

Check beschikbaarheid
Ella Red, Funk, Soul, Pop dj

Ik draai enkel vanaf vinyl!
Door jarenlang verzamelen heb ik een grote platencollectie opgebouwd, hiermee kan ik een mooi feestje verzorgen. Qua type feest en evenement ben ik zeer allround; van een ontspannen tuinfeest tot een volle dansvloer.

De passie voor muziek en de liefde voor platen is aangewakkerd door mijn vader die lange tijd een platenzaak heeft gehad. Ondanks mijn grote voorliefde voor funk, soul & disco, zie ik mezelf als een eclectische DJ. Ik draai vele muziekstijlen met in de basis: dat het een mix & match is met met elkaar.

Funky Motown Disco Dynamite!
Catchy Rock (n' Roll)
Pop - Summer - Jaren 50 tm 00

Muziek

: : Ella Red - SPICEY Tunes...

Soulful Dress - Sugar Pie D...

Prince - Controversy

Reviews

Door op 27/05/2019

Ella Red zorgt voor een geweldige sfeer! Het begint al bij het contact vooraf. Snel, vriendelijk en kundig. Ze neemt vooraf even contact op met de locatie zodat er geen verrassingen ontstaan. Top! En dan het feest. Ella voelt de groep perfect aan. Lekkere funky muziek, dan weer up tempo en swingen. Iedereen heeft er van genoten. Als ik weer een DJ nodig heb, twijfel ik geen moment!

Door op 17/04/2019

Het was in 1 woord fantastisch! Het contact verliep top, de afspraken waren duidelijk en het allerbelangrijkste: Het was een waar feestje met Ella Red als DJ! Dit doen we nog eens over! Bedankt!

Door op 21/01/2019

Ellen is heel professioneel. Netjes op tijd en contact ging heel soepel. Ook tijdens het draaien is ze flexibel en past ze haar repertoire af op je behoeften zowel achtergrondmuziek als lekkere dansnummers..

Optredens van Ella Red

Meer optredens

Contact

Ella Red, Funk, Soul, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ellen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ella Red

Ella Red is een DJ uit Utrecht. Ella Red draait muziek in de stijlen Funk, Soul & Pop. Ella Red heeft sinds de inschrijving op 03/06/2016 in totaal 26 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ella Red klinkt als: Soul, Funk, Disco, Summer Beats, Pop & Catchy Rock ( n'Roll) -----> Pure Dynamite uit de Jaren 50 t/m 00! . Het repertoire van Ella Red bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ella Red krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 23 reviews.

Ella Red hanteert een richtprijs van €225 - €815 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.